memurlukla zengünn olamadın ama bu işte ekmek varrr

Iste bu girişimcilik desen vaarr

O işler yesa cigimizdan sorulur abla.
Akşam ondan cevap beklerken uyudum kaldım ben de yapamadım. :/
Oluyorsa yapivereyim valla aklim kaldı.

Inşallah inşallah bu arada

Üzülmeyin ben de hiçbir şey yapmadım, saat 12'yi geçti bal kabağına döndük Hıdırellezi Dilek saatini de kaçırdık, işin gurusu yesa 'ya soralım, yesa şimdi ben tv karşısında uyuyakalırsam Antakya'nın gülü Gülistan'ın annesi gibi tvde oynayan filmin karakteri oluyorum, biz hıdrellez mağdurları olarak Himmet abinin altın sayma sahnesini seyrederken niyetlenip uyursak dileğimiz kabul olur mu

Hemde ne para kazanılır varya, o falcılara, yok yaşam koçlarına filan insanlar ne paralar döküyor.Benimkide garantili dilek çizimi işte ben bu işi biraz daha detaylandırırım
ben de komik ve eğlenceli bir kadınım ama bedavaya çalışıyorum hep.bunu paraya nasıl çeviririm onu bir iyice düşüneyimmm

Abla gulistani niye hatirlattin simdi sabaha kadar omuz sallaya sallaya onun sarkisini soylerim ben

ben de komik ve eğlenceli bir kadınım ama bedavaya çalışıyorum hep.bunu paraya nasıl çeviririm onu bir iyice düşüneyimmm
Ama lütfen bu konularda bana danışacaksın, kaç defa dedim.Ben proje ve iş geliştirme uzmanıyım aynı zamanda.hemen senlede bu yönünü nasıl bir işe çeviririz toplantı yapıp karar verelim.tabi bu hizmetimizde de gerekli indirimleri yapcaz.artı sana benden ekstra %30 kanka bindirimi,ay pardon indirimi

anacığımm artık fakirlikten bıktım.Zengünn olalım da nasıl olursak olalım yasal sınırlar içinde.her yola varım bennn

Yasal sınırlar içinde dediğin iyi oldu yoksa mune beni atacak yakında kk dan benim bu girişimci ruhum atma ziyanınkilerle aynı
Bir gözüm sizde, kötü kötü yollara mı giriyorsunuz diye kontrol ediyorum
Yolunuz Bill Gates vizyonunuz Elon Musk olsun gazanız mübarek olsun hahahahahaa

Bir gözüm sizde, kötü kötü yollara mı giriyorsunuz diye kontrol ediyorum
Yolunuz Bill Gates vizyonunuz Elon Musk olsun gazanız mübarek olsun hahahahahaa
Teşekkür ederiz mune ablacım.. Okadar kişi kafa kafaya verdik zeka desen var girişimcilik desen var,sohbet muhabbet hepsi tamam tek eksigimiz para oda ufak bir detay elbirliği ile onuda bulacağız en kötü dağ bayir altın aramaya başlayacağız

aminn.80 yaşında da kısmet olsa olacağızzz zengin kararlıyız kızlar olarak
Ya hikayeyi yanlış hatırlamıyorsam eşim anlatmıştı ama o sırada ben sitedeydim tam da kulak veremedim aramızda kalsın
Avrupalı bir adam ismi aklıma gelmiyor ama bilinen biri galiba, parayı 50-60 yaşından sonra mı ne bulmuş, o zamana kadar cebinde doğru dürüst parası yokmuş, hatta şimdi galiba 80 yaşında vs hayatını yaşıyormuş, inanmak başarmanın yarısı derler, olur mu olur, hayal edin 80'iz dizler ağrıyor biz diz kapağımıza sıcak tutsun diye para bağlıyoruz
En sıcak hangisi tutar acaba euro mu dolar mı

ben de dedemden duymuştum adama 80 yaşlarına doğru piyangodan büyük para çıkmış.bu yaştan sonra çıkan paranın anca içine işe......r diyerek umumi wc yaptırmış bir kaç yere

Yeni diz alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…