- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.351
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #20.321
çok fazla klavye falan kullanıyormusun?bankacılarda adliye katiplerinde oluyor bu sorunlar da.psikolojikte olabilir bibi.Hahaha yok kızonu sormamıştım ama olsundu onunsor sen
Benim omuz ve üst kollarimda bi sikıntı var cok yukarıda kaldiramıyorum bide gücü yok güc kaybıda var emar falan cekildim zedelenme var dediler ama yok yani kullanamiyorum doğru düzgün ki rahat 8 aydır vardir hiç geçmez mi ya hoş internette okudum bu tarz seyler çok zor gecermis
Yok ya psikolojik olamaz benim kollarim özellikle ciddi güçlüydü şimdi mesela sırtımı kaşiyamıyorum basimin altina koysam biraz sonra geri duzeltemiyorum kaliyor öyle ki benim acı eşiggim fiyuu sürekli ağrıyorda sallamiyorum pek ama geçen vidalama yaparken bugun dolap silerken ciddi zorlandımçok fazla klavye falan kullanıyormusun?bankacılarda adliye katiplerinde oluyor bu sorunlar da.psikolojikte olabilir bibi.
o zaman ortalık düzelsin bir doktora görün.benim hareketlerim yavaşlamıştı ama fizik tedaviyle düzeldim eskisi gibiyim artıkYok ya psikolojik olamaz benim kollarim özellikle ciddi güçlüydü şimdi mesela sırtımı kaşiyamıyorum basimin altina koysam biraz sonra geri duzeltemiyorum kaliyor öyle ki benim acı eşiggim fiyuu sürekli ağrıyorda sallamiyorum pek ama geçen vidalama yaparken bugun dolap silerken ciddi zorlandımspordan da olabiliyormuş ne zamandır spora da gitmiyorum 0 iyileşme
Bende fizik tedavi verir dedim evde hareketler verdi ama bence daha ciddi fizik tedavi görmem lazim gibi. Gidicem ya iyi bir dr a bıktımo zaman ortalık düzelsin bir doktora görün.benim hareketlerim yavaşlamıştı ama fizik tedaviyle düzeldim eskisi gibiyim artık
Ahhh kara kizSelam teyzeler
ahhaaaa geldi bir pro daha.ben de çatlayayım hasedimden.pazartesi sorayım bi prolAhhh kara kiz
Altınlardan kara gecmissin iste kiy parayaahhaaaa geldi bir pro daha.ben de çatlayayım hasedimden.pazartesi sorayım bi proluk kaç paraymış ben de olayım da kurtulayım
olmazzzz henüz pembik gelinlerin düğünleri başlamadı.aylardır ekside bekliyorlardı.satmammmmmAltınlardan kara gecmissin iste kiy paraya
Spor yaparken birşey olmuş olabilir mi?geçenlerde bir arkadaş spor yaparken ağırlık kaldırdığı için kasınımı yırtmış ne,ameliyat oldu.ama her iki kolunda aynı durumdaysa belki sürekli hareketsiz olmaktan olabilirYok ya psikolojik olamaz benim kollarim özellikle ciddi güçlüydü şimdi mesela sırtımı kaşiyamıyorum basimin altina koysam biraz sonra geri duzeltemiyorum kaliyor öyle ki benim acı eşiggim fiyuu sürekli ağrıyorda sallamiyorum pek ama geçen vidalama yaparken bugun dolap silerken ciddi zorlandımspordan da olabiliyormuş ne zamandır spora da gitmiyorum 0 iyileşme
Valla yengeccim senin dilek kagidini gorunce benimki kabul olmaz
Maşallah dilek resmi değil picasso
Ben çok severim ya, dilek dilemek için hiç bir fırsatı kaçırmam. Kiliselerde mum yakarım, kuyulara - dilek havuzlarina bozukluk atarım, mübarek günlerde dua ederim, hidirellezlerde gül ağacına dilek gömerim, o dine mensup arkadaşım varsa paskalyalarda yumurta boyarim, ayın biri kilisesine gitmisligim bile vardı (1 km kuyruk olur her ayben hiçbir şey gömmedim hayatım boyunca.inanmam ama oyun gibi geldiğinden yapanları izlerim mutlu ediyor inanları bu tür şeyler kısa sürede olsa.bu hayatta herşey olacağına varıyor ne kadar da uğraşsan
Bu da benimkilerin sadece biriSelam teyzeler
kitap mı okuyor bu kedicik? bak o bile anlamış eğitimin öneminiBu da benimkilerin sadece biriEki Görüntüle 2843375
Yok tam tersi spor yaptığim zamanlar başlamıstı zatenSpor yaparken birşey olmuş olabilir mi?geçenlerde bir arkadaş spor yaparken ağırlık kaldırdığı için kasınımı yırtmış ne,ameliyat oldu.ama her iki kolunda aynı durumdaysa belki sürekli hareketsiz olmaktan olabilir
Cok gaza geldim seneye fena hazirlanacagim hidirellezegecen sene de şunu cizmistimEki Görüntüle 2843322
Ama ne Rusya'ya gidebildim (öcü gibi olan şey matruşka) ,ne aşkı bulabildim,ne dünyayı gezebildim (hatta yine beş ay önceden aldığım biletim covid yüzünden iptal edilmişti)
Neyse ki az dolar , altın vs alabildim de, oradan tuttu:)
Ben çok severim ya, dilek dilemek için hiç bir fırsatı kaçırmam. Kiliselerde mum yakarım, kuyulara - dilek havuzlarina bozukluk atarım, mübarek günlerde dua ederim, hidirellezlerde gül ağacına dilek gömerim, o dine mensup arkadaşım varsa paskalyalarda yumurta boyarim, ayın biri kilisesine gitmisligim bile vardı (1 km kuyruk olur her ay)
Maksat dileğini sık sık dile getirmek bence. Evrene yaymak lazım ki kendine de hatırlatmış ol:)
Ben okurken mutlaka kitabın üzerine yatması lazımkitap mı okuyor bu kedicik? bak o bile anlamış eğitimin önemini
hah şöyle.özledim senii bebeği merak ettim seni merak ettim.buraya gel her gün yatırım yapıyoruz fakir halimizle hem de geyikKızlar yarın burdayım
Ayıptır söylemesi iyi çizerim, bak şimdi girişimci yanım çıktı yine ortayaCok gaza geldim seneye fena hazirlanacagim hidirelleze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?