• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayıptır söylemesi iyi çizerim, vayyy bak şimdi girişimci yanım çıktı yine ortaya 🤔.seneye ilan vericem 🤩 siz söyleyin biz en güzel şekilde çizelim💥 hıdrellez dilek çizimlerinizi 3 boyutlu olarak çizelim garantili olsun.Isteyenlere dilek animasyonu yapılmış karekod tanımlanır.Ücret dilek bazlı olup, kk üyelerine özel %15 indirim fırsatını kaçırmayın 🤑
memurlukla zengünn olamadın ama bu işte ekmek varrr :rolleyes:

Ayıptır söylemesi iyi çizerim, bak şimdi girişimci yanım çıktı yine ortaya 🤔.seneye ilan vericem 🤩 siz söyleyin biz en güzel şekilde çizelim💥 hıdrellez dilek çizimlerinizi 3 boyutlu olarak çizelim garantili olsun.Isteyenlere dilek animasyonu yapılmış karekod tanımlanır.Ücret dilek bazlı olup, kk üyelerine özel %15 indirim fırsatını kaçırmayın 🤑
Iste bu girişimcilik desen vaarr

O işler yesa yesa cigimizdan sorulur abla.
Akşam ondan cevap beklerken uyudum kaldım ben de yapamadım. :/
Oluyorsa yapivereyim valla aklim kaldı.

Inşallah inşallah bu arada :KK70:

Yaaa keşke gomebilsek...
Ben son on yıldır her hidirellezde mutlaka gomerdim dileğimi,
Dün de hazirladim ettin
Eki Görüntüle 2843238
Ama gece inmeye üşendim, zaten bildiğim bir gül ağacı da yok, 'amaaan' dedim vazgeçtim
Ve bu sabah gelen mesaj
Eki Görüntüle 2843240
Aylardır beklediğim uçağım iptal edilmiş 😯😯😯
Resmen 'madem dileğini için gece gul fidesi aramaya bile üşeniyorsun,al sana dilek' dedi evren bana 😭
Üzülmeyin ben de hiçbir şey yapmadım, saat 12'yi geçti bal kabağına döndük Hıdırellezi Dilek saatini de kaçırdık, işin gurusu yesa yesa 'ya soralım, yesa yesa şimdi ben tv karşısında uyuyakalırsam Antakya'nın gülü Gülistan'ın annesi gibi tvde oynayan filmin karakteri oluyorum, biz hıdrellez mağdurları olarak Himmet abinin altın sayma sahnesini seyrederken niyetlenip uyursak dileğimiz kabul olur mu🤣🤣🤣

Hemde ne para kazanılır varya, o falcılara, yok yaşam koçlarına filan insanlar ne paralar döküyor.Benimkide garantili dilek çizimi işte 😁 ben bu işi biraz daha detaylandırırım
ben de komik ve eğlenceli bir kadınım ama bedavaya çalışıyorum hep.bunu paraya nasıl çeviririm onu bir iyice düşüneyimmm :rolleyes:

Üzülmeyin ben de hiçbir şey yapmadım, saat 12'yi geçti bal kabağına döndük Hıdırellezi Dilek saatini de kaçırdık, işin gurusu yesa yesa 'ya soralım, yesa yesa şimdi ben tv karşısında uyuyakalırsam Antakya'nın gülü Gülistan'ın annesi gibi tvde oynayan filmin karakteri oluyorum, biz hıdrellez mağdurları olarak Himmet abinin altın sayma sahnesini seyrederken niyetlenip uyursak dileğimiz kabul olur mu🤣🤣🤣

Abla gulistani niye hatirlattin simdi sabaha kadar omuz sallaya sallaya onun sarkisini soylerim ben🤣🤣

ben de komik ve eğlenceli bir kadınım ama bedavaya çalışıyorum hep.bunu paraya nasıl çeviririm onu bir iyice düşüneyimmm :rolleyes:
Ama lütfen bu konularda bana danışacaksın, kaç defa dedim.Ben proje ve iş geliştirme uzmanıyım aynı zamanda.hemen senlede bu yönünü nasıl bir işe çeviririz toplantı yapıp karar verelim.tabi bu hizmetimizde de gerekli indirimleri yapcaz.artı sana benden ekstra %30 kanka bindirimi,ay pardon indirimi 😁

Ama lütfen bu konularda bana danışacaksın, kaç defa dedim.Ben proje ve il geliştirme uzmanıyım aynı zamanda.hemen senlede bu yönünü nasıl bir işe çeviririz toplantı yapıp karar verelim.tabi bu hizmetimizdede gerekli indirimleri yapcaz.artı sana benden ekstra %30 kanka bindirimi,ay pardon indirimi 😁
anacığımm artık fakirlikten bıktım.Zengünn olalım da nasıl olursak olalım yasal sınırlar içinde.her yola varım bennn :rolleyes:

Yasal sınırlar içinde dediğin iyi oldu yoksa mune beni atacak yakında kk dan :KK70: benim bu girişimci ruhum atma ziyanınkilerle aynı 😝
Bir gözüm sizde, kötü kötü yollara mı giriyorsunuz diye kontrol ediyorum🤣🤣🤣
Yolunuz Bill Gates vizyonunuz Elon Musk olsun gazanız mübarek olsun hahahahahaa

Bir gözüm sizde, kötü kötü yollara mı giriyorsunuz diye kontrol ediyorum🤣🤣🤣
Yolunuz Bill Gates vizyonunuz Elon Musk olsun gazanız mübarek olsun hahahahahaa
Teşekkür ederiz mune ablacım.. Okadar kişi kafa kafaya verdik zeka desen var girişimcilik desen var,sohbet muhabbet hepsi tamam tek eksigimiz para oda ufak bir detay elbirliği ile onuda bulacağız en kötü dağ bayir altın aramaya başlayacağız 😂

aminn.80 yaşında da kısmet olsa olacağızzz zengin kararlıyız kızlar olarak :confused:
Ya hikayeyi yanlış hatırlamıyorsam eşim anlatmıştı ama o sırada ben sitedeydim tam da kulak veremedim aramızda kalsın🤣🤣🤣
Avrupalı bir adam ismi aklıma gelmiyor ama bilinen biri galiba, parayı 50-60 yaşından sonra mı ne bulmuş, o zamana kadar cebinde doğru dürüst parası yokmuş, hatta şimdi galiba 80 yaşında vs hayatını yaşıyormuş, inanmak başarmanın yarısı derler, olur mu olur, hayal edin 80'iz dizler ağrıyor biz diz kapağımıza sıcak tutsun diye para bağlıyoruz 🤣🤣🤣
En sıcak hangisi tutar acaba euro mu dolar mı🤣

Ya hikayeyi yanlış hatırlamıyorsam eşim anlatmıştı ama o sırada ben sitedeydim tam da kulak veremedim aramızda kalsın🤣🤣🤣
Avrupalı bir adam ismi aklıma gelmiyor ama bilinen biri galiba, parayı 50-60 yaşından sonra mı ne bulmuş, o zamana kadar cebinde doğru dürüst parası yokmuş, hatta şimdi galiba 80 yaşında vs hayatını yaşıyormuş, inanmak başarmanın yarısı derler, olur mu olur, hayal edin 80'iz dizler ağrıyor biz diz kapağımıza sıcak tutsun diye para bağlıyoruz 🤣🤣🤣
ben de dedemden duymuştum adama 80 yaşlarına doğru piyangodan büyük para çıkmış.bu yaştan sonra çıkan paranın anca içine işe......r diyerek umumi wc yaptırmış bir kaç yere

Yeni diz alırım 🤣

Back