- 12 Temmuz 2006
- 4.899
- 9.378
- 683
- 39
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #20.381
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İki emir tipi var, biri limit fiyatlı emir (30 TL zararım var ama satmıyor)Emir tipini seçtirmiyor mu yengeç satarken? Seçtirmesi lazım normalde.
İki emir tipi var, biri limit fiyatlı emir (30 TL zararım var ama satmıyor)
Diğeri de dengeleyici emir .
Bankam garanti
Aaa iş cep mi yazıyor orada şoklardayımmm
Serbest fiyattan girince de çok düştü, 35 TL zararla 466'ya satacaktim,410 oldu serbest deyinceSelam yengenç
Hisse fiyatında en üste çıkıyorsun serbest fiyatı seçiyorsun sen kendin istediğin fiyattan satamıyorsun 500 tl altında hangi fiyat denk gelirse oradan satacak.
Sağlam kağıtlar alsana kuzum banka altın beyaz eşya market demirçelik yazılım ilaç hisseleri gibiSerbest fiyattan girince de çok düştü, 35 TL zararla 466'ya satacaktim,410 oldu serbest deyince
Amaaa türk işi bir çözüm buldum:))
(18 lira tutan hesaba 23 lira ödeyip beş lira bozuk alan genlerimin bana verdiği yetkiye dayanarak)
Serbest fiyattan 10 tane hisse aldım. Fiyatım 500'ü aştığı için geldiği gibi de sattım :)
Yani yine aynı,35 TL zarar ile kapattim
Aynı dönem aldigim Çan 2'yi zaten 40 TL kar ile satmıştım,bu da 35 zarar. O aradaki beş lirayla kendime çikolata alırım ancaama olsun, en azından bir yerden toparladı
Daha da halka arza girmeyi düşünmüyorum :)) ama belli de olmaz hani
Çok zekiceSerbest fiyattan girince de çok düştü, 35 TL zararla 466'ya satacaktim,410 oldu serbest deyince
(18 lira tutan hesaba 23 lira ödeyip beş lira bozuk alan genlerimin bana verdiği yetkiye dayanarak)
Serbest fiyattan 10 tane hisse aldım. Fiyatım 500'ü aştığı için geldiği gibi de sattım :)
Aynı dönem aldigim Çan 2'yi zaten 40 TL kar ile satmıştım,bu da 35 zarar. O aradaki beş lirayla kendime çikolata alırım ancaama olsun, en azından bir yerden toparladı
Çok zekicehalka arz furyası bitti gibi artık. En azondan oransal olanlara girmeyi düşünmüyorum. Kalekim'e gireyim hani 50 tl bile getirse iyidir dedim de ziraat gyo dün tahtaya çıkıp arz fiyatıyla kapatınca vazgeçtim.
![]()
Petkim büyük kar açıkladı ama hisse yerlere düştü. Tahtacıların allah belasını versin
yesa hanımcım geçmişi okumaktan yazmaya fırsat olmuyorduoooo nora hanım hosgeldınız gozumuz yollarda kaldı nerelerdesınız sız yahu :)
yesa hanımcım geçmişi okumaktan yazmaya fırsat olmuyorduben bu konuda takıntılı bir manyağım sanırım:) maalesef geçmişi okumadan duramıyorum
![]()
Kız annesi oluyorumhah şöyle.özledim senii bebeği merak ettim seni merak ettim.buraya gel her gün yatırım yapıyoruz fakir halimizle hem de geyik
Ayy çok sevindim artık bir arkadaşın oluyor. 2 kızın var züleyhayı unutmayalım. Sağlıkla doğsunKız annesi oluyorumçok para lazım çok
Amin... Rabbim e şükürler olsun allahım isteyen herkese nasip etsinAyy çok sevindim artık bir arkadaşın oluyor. 2 kızın var züleyhayı unutmayalım. Sağlıkla doğsun
Amin. Annelik güzel bir duygu isteyen herkese nasip olsunAmin... Rabbim e şükürler olsun allahım isteyen herkese nasip etsin
valla ben de şaşırdım :)Aaa iş cep mi yazıyor orada şoklardayımmm![]()
Afferin kız tips and trickse bak :))Serbest fiyattan girince de çok düştü, 35 TL zararla 466'ya satacaktim,410 oldu serbest deyince