Yatılı Misafir

telasememuresi

Guru
Pro Üye
30 Ocak 2014
4.435
8.643
Merhaba hanımlar.... Yatılı şehir dışından misafir gelecekmiş. Emrivaki sevmiyorum hiç..... Arayıp "Size gelcez" demişler. Sevgilisi ile kalmaya gelecekmiş. Müsait misiniz diye soran yok,buyrun gelin tabii deriz sorarsa ya da evde misiniz.... fakat emrivaki olunca sinir oluyorum. Sizin çözümünüz ne oluyor böyle emrivaki misafirlere?

Merhaba hanımlar.... Yatılı şehir dışından misafir gelecekmiş. Emrivaki sevmiyorum hiç..... Arayıp "Size gelcez" demişler. Sevgilisi ile kalmaya gelecekmiş. Müsait misiniz diye soran yok,buyrun gelin tabii deriz sorarsa ya da evde misiniz.... fakat emrivaki olunca sinir oluyorum. Sizin çözümünüz ne oluyor böyle emrivaki misafirlere?

Musait degiliz deyin millet kafayi yemis artik.

Ben şehir dışında olduğumu söylüyorum eğer durumunuz buna müsait değilse evde değiliz iş için önemli bir seminer var diyin

Ay öyle mi keşke önceden haber verseydiniz biz başka yerdeyiz derim. Sevmiyorsam bana Cat kapı gelecek kişi çok samimidir ona bir şey demem.

Çok yakın arkadaşımsa önemsemiyorum geliyorlar iyide oluyor. Ama akrabadır yada sevmediğim insansa. Geliyorlar önlerine yemek dahi koymuyorum öğlene kadar uyuyorum birdahada gelecek yüz bulamıyorlar. Eşimin yüzsüz akrabalrından bu şekilde kurtuldum.

Çok yakın arkadaşımsa önemsemiyorum geliyorlar iyide oluyor. Ama akrabadır yada sevmediğim insansa. Geliyorlar önlerine yemek dahi koymuyorum öğlene kadar uyuyorum birdahada gelecek yüz bulamıyorlar. Eşimin yüzsüz akrabalrından bu şekilde kurtuldum.
Sevmediğim akraba hem de ders çalışıyorum yaa offff. Sorsalar başka türlü olur dolma falan sararım böyle emri vaki olunca olmuyor yaa olmuyor.

Sevmediğim akraba hem de ders çalışıyorum yaa offff. Sorsalar başka türlü olur dolma falan sararım böyle emri vaki olunca olmuyor yaa olmuyor.
Ay ne dolması allah aşkına. Ben böyle yatıya gelen insanlara hiç kendimi yormuyorum ne varsa yer içeriz dersiniz özen göstermeyin. Ne kadar iyi ağırlarsanız o kadar sık gelirler.

Annemin kardeşinin çocuğu. Sevgilisi ile gelecekmiş. Annemle bazı noktalarda anlaşamıyoruz,bari sorsalarmış diyorum kalcaklar diyor🤦🏻‍♀️ sinir küpüyüm evde. Bir sorsanız yaa
Annenin kardeşinin çocuğu, teyzenin/dayının çocuğu yani kuzenin 😅
Kuzen neyse de sevgili ne alaka ya

X