Yatılı Misafir

Hiç yaşamadım ama düşününce bı nefesim daraldı, misafiri severim ama benim kontrolüm altında olmalı, sürpriz sevmem ,evet hayat bu ani bir şey olur başım üstüne, ama keyfi emrivakilikten hoşlanmam kimseye yapmadım bana da yapılmasını istemem....
3 aylık bebegum vardı. Bır aksam oturuyoruz cocuklar hatta yatmaya hazırlanıyor. Bırden kapı caldı. Allh allh dedık kım kı bu saatte hayırdır hasta falan mı var (komsumuz vardı yaslı teyze. Esı seker tansiyon hastasıydı. Gece agırlasınca bıze rıca edıyırlar doktor ıcın) bır baktık 10 saatlık yoldan gorumcem ve kocası gelmiş suprız dıye.. Kımsenın haberı yok. Dusunum pıjama ortada yastık yorgan meyve cerez copü yayılıyoruz evde.. Korku ve gerılım fılmi

Ben de erkek kuzen ve sevgilisini getiriyor sandım. Kız kuzenin sevgilisiyle evine gelecek ve emrivaki konuşuyorlar önceden haber veren yok. İki türlü de hangi cinsiyet olursa olsun kötü bir durum hoş değil yani. Üniversitede de aynı evde yaşıyorlar diyorsun abooo ki ne aboo , dedikoducu teyzeler moduna girmek istemiyorum şuan kendimi zor tutuyorum. Ev kızı olarak ev işi( çamaşır, ütü, temizlik vb.) (Sadece yemek işleri anneme ait.) yapıp annemin her şeyiyle ilgilenip çok gezmiyor olmama rağmen beni eleştiren annem dünyada neler döndüğünü bilse, bana acaba hâlâ laf eder miydi 🙄🙄🤔🤔

Aynı evde yaşadığımız için annem babam ve ben
ben evlenmeden önce yatılı misafir severdim daha çok annem ağırladığı için :halay: o yüzden sordum.
evlendikten sonra tüm hizmet ve temizliği bana kaldığı için sevmemeye başladım.
annem müsaitiz dediyse ve ben istemiyorsam kılımı kıpırdatmaz, ne yapıyorsam ona devam ederdim sanırım

3 aylık bebegum vardı. Bır aksam oturuyoruz cocuklar hatta yatmaya hazırlanıyor. Bırden kapı caldı. Allh allh dedık kım kı bu saatte hayırdır hasta falan mı var (komsumuz vardı yaslı teyze. Esı seker tansiyon hastasıydı. Gece agırlasınca bıze rıca edıyırlar doktor ıcın) bır baktık 10 saatlık yoldan gorumcem ve kocası gelmiş suprız dıye.. Kımsenın haberı yok. Dusunum pıjama ortada yastık yorgan meyve cerez copü yayılıyoruz evde.. Korku ve gerılım fılmi
Annemle tartıştık deminden bana bir ton laf etti.....

Ben de erkek kuzen ve sevgilisini getiriyor sandım. Kız kuzenin sevgilisiyle evine gelecek ve emrivaki konuşuyorlar önceden haber veren yok. İki türlü de hangi cinsiyet olursa olsun kötü bir durum hoş değil yani. Üniversitede de aynı evde yaşıyorlar diyorsun abooo ki ne aboo , dedikoducu teyzeler moduna girmek istemiyorum şuan kendimi zor tutuyorum. Ev kızı olarak ev işi( çamaşır, ütü, temizlik vb.) (Sadece yemek işleri anneme ait.) yapıp annemin her şeyiyle ilgilenip çok gezmiyor olmama rağmen beni eleştiren annem dünyada neler döndüğünü bilse, bana acaba hâlâ laf eder miydi 🙄🙄🤔🤔
Valla bilemiyorum az önce annemle deminden tartıştık valla bilemiyorum böyle bir düşüncesizlik......

Annemle tartıştık deminden bana bir ton laf etti.....
Ahh o annelr yok mu. Sızde gırın cıkmayın odanızdan hatta yatılı arkadaşınıza gıdın.. Tuh bız sozlesmıstık falanca arkadasımda toplanıcaz keske haberım olsaydı cok onceden yapılan plan bozamayız dıyıp kacın vala

Ayyyy bi şekilde kabul etmemenizi tavsiye ediyorum. Ay başıma gelenler. Ben yaşadım. Eşimin kuzeni gelmişti çat kapı sayılır önceki gün arıyor . Çok benzer durum olarak bi gun kaldıktan sonra kız arkadaşını getirdi akabinde. Kız deli gibi bişey çıkmasın mı. Bide kaç çeşit yemek yapıp didinen ben , hiç bişeye elini sürmeyip tuhaf tuhaf bakan süzen konuşmaya bi kız. Ay neyse dedım bı daha ne zaman goreceğım mısafırdır gider. Yok anem yok kız cıngar cıkarttı bunlar kapıştı, kuzen delırdı gece gece başıma gelenler . Ay ben kaldım öylece, çok kotuydu gerçekten. Eşime de bana da ders oldu. Yok annem bıdaha gelmeyin ben çalışıyorum dıyorum , böyle yüzsüz çat kapı olur olmadık yatılı misafire byee demeyi herkese tavsıye edıyorum 😄 ayrıca elin adamı neticede yatılı mısafır olmasına grrek yoktu kendısı gelecekse de . Bence düşüncesizlik.

Ayyyy bi şekilde kabul etmemenizi tavsiye ediyorum. Ay başıma gelenler. Ben yaşadım. Eşimin kuzeni gelmişti çat kapı sayılır önceki gün arıyor . Çok benzer durum olarak bi gun kaldıktan sonra kız arkadaşını getirdi akabinde. Kız deli gibi bişey çıkmasın mı. Bide kaç çeşit yemek yapıp didinen ben , hiç bişeye elini sürmeyip tuhaf tuhaf bakan süzen konuşmaya bi kız. Ay neyse dedım bı daha ne zaman goreceğım mısafırdır gider. Yok anem yok kız cıngar cıkarttı bunlar kapıştı, kuzen delırdı gece gece başıma gelenler . Ay ben kaldım öylece, çok kotuydu gerçekten. Eşime de bana da ders oldu. Yok annem bıdaha gelmeyin ben uçuştayım 😂 bye dıyorum , böyle yüzsüz çat kapı olur olmadık yatılı misafire byee demeyi herkese tavsıye edıyorum 😄 ayrıca elin adamı neticede yatılı mısafır olmasına grrek yoktu kendısı gelecekse de . Bence düşüncesizlik.
Başınıza gelenlere üzüldüm... Bence de yok,aynen aynen. Byeee denilmesi lazım. İnanır mısınız annemle tartıştık bu konuda düşüncesizlik biraz.... 🥲

Gerçekten korku filmi gibi, şuan evimi anlatsam içtiğimiz çay masanın üstünde,her yerde kitap defter( büyüklerin sınavları var) mutfakta meyve tabakları şimdi biri gelse ( birde keyfi oturmaya) mimiklerimi kontrol edemem sanırım, herşey yüzümden okunur......

Gerçekten korku filmi gibi, şuan evimi anlatsam içtiğimiz çay masanın üstünde,her yerde kitap defter( büyüklerin sınavları var) mutfakta meyve tabakları şimdi biri gelse ( birde keyfi oturmaya) mimiklerimi kontrol edemem sanırım, herşey yüzümden okunur......
Bırde bnı dusun 1 tane 1.sınıf 2 tane ortaokul cocugu ve 3 aylık bebek. Masada defter cetvel ne ararsn var. Havada sogumaya baslamıs. Cay corba meyve çerez hersy yayılmıs. İşten yorgun gelıp koltukta yarı ölü bir koca ve kapıda gamsız gamsız suprızzz 😂😂

Hiç yaşamadım ama düşününce bı nefesim daraldı, misafiri severim ama benim kontrolüm altında olmalı, sürpriz sevmem ,evet hayat bu ani bir şey olur başım üstüne, ama keyfi emrivakilikten hoşlanmam kimseye yapmadım bana da yapılmasını istemem....
Ben de istemiyorum kesinlikle.... Gitmeden önce ararım,evde misin derim....... Bazı şeyleri kendilerinde hak görmeleri çileden çıkartıyor.

Merhaba hanımlar.... Yatılı şehir dışından misafir gelecekmiş. Emrivaki sevmiyorum hiç..... Arayıp "Size gelcez" demişler. Sevgilisi ile kalmaya gelecekmiş. Müsait misiniz diye soran yok,buyrun gelin tabii deriz sorarsa ya da evde misiniz.... fakat emrivaki olunca sinir oluyorum. Sizin çözümünüz ne oluyor böyle emrivaki misafirlere?
Sormadan gelene kapıyı açmam kendime göre planlarım var misafir gelecekse ona göre hazırlık yapılıyor sonuçta

X