Yatılı Misafir

Size gelecez diyen adamı kaale almam,emrivakilikten daha beter yaptıkları.Hic acımayın müsait değiliz diyeceksiniz.Kuzenleri eşimi arayıp size gelmek istiyoruz müsait misiniz dediklerinde eşim bana dönüp sorar ne diyelim diye.O misafire kim hizmet edecekse bir zahmet onayı alınsın,sevmiyorum bu tarz davranışları....

Size gelecez diyen adamı kaale almam,emrivakilikten daha beter yaptıkları.Hic acımayın müsait değiliz diyeceksiniz.Kuzenleri eşimi arayıp size gelmek istiyoruz müsait misiniz dediklerinde eşim bana dönüp sorar ne diyelim diye.O misafire kim hizmet edecekse bir zahmet onayı alınsın,sevmiyorum bu tarz davranışları....
Kesinlikle öyle.......

Yok hayatım annemin yeğeni kız. Erkek sevgilisi ile gelecekmiş. Zaten üniversite okuduğu yerde aynı evde yaşıyorlar.
Höh yani kız iyice aşmışız ülkece. Kız geliyor da elin oğlu ne geziyor ya tanımadığı milletin evinde

😂 Bırde bunların aramadan sormadan kapıda bıten türü var aman yarabbım
Hiç yaşamadım ama düşününce bı nefesim daraldı, misafiri severim ama benim kontrolüm altında olmalı, sürpriz sevmem ,evet hayat bu ani bir şey olur başım üstüne, ama keyfi emrivakilikten hoşlanmam kimseye yapmadım bana da yapılmasını istemem....

Sevmediğim akraba hem de ders çalışıyorum yaa offff. Sorsalar başka türlü olur dolma falan sararım böyle emri vaki olunca olmuyor yaa olmuyor.
Off bnde boyleyım. Hatta esım kızar aılesı olsa bıle.. ya nıye hazırlık yapıyon onlar yapıyor mu koy peynır ekmek yesınler derdr bn yınede yapamam. Oda gecmiş hayatında kesin koleydın sen yok baska turlu acıklaması dye dalga gecıyor 😂😂

X