Yatılı görümce sorunsalı

Hanımefendi bahsettiğiniz günlerin hepsi genel olarak birçok kişiye tatil. Yani siz herhangi bir haftasonu gidip karşılaşmıyorsunuz. Çocukları okuyorsa ya da kendileri meb'e bağlı çalışıyorlarsa bu tarihlerde karşılaşmanız gayet doğal. Özel sektörde olsa bile yıllık iznini birçok kişi yaz tatilinde kullanıyor.
Gitmek istemiyorsanız, gitmezsiniz. Bu kadar basit. Rahatsız oluyorsanız, eşiniz tek gider. Ben sizin eşinizden çekindiğinizi düşünüyorum, aksi takdirde gitmemek gibi bir seçenek olamaz demezdiniz.

Onu burada yapıyoruz bol bol. Kv yi almadan baş başa gezme ihtimalimiz 0 a yakın

Eşime söylese biri bunu keske maalesef kv nin tripleri yansıyor bize de
Eşinize bunu sizden başka kim söyleyecek. O sizin eşiniz alın karşınıza seninle ve annenle gezmek istiyorum deyin. Ablan şöyle böyle demeyin. Orada kaldığınız süre boyunca iş mi yaptınız; yatağa geçince bugün çok yoruldum diye nazlanın. Çocuklar erken uyandığı için erken uyanmak zorunda mı kaldınız hiç uykumu alamadım deyin. Siz söylemezseniz kocanız anlamayabilir. Müneccim değil sonuçta

Ben size hak verdim konu sahibi. Görümce abisini görecekse gelsin görsün tabiki ama sonra evine dönsün siz yokken de istediği kadar kalsın yani kime ne. Zor geliyordur üç çocukla eşyaları topla eve dön, ondan kalıyordur. Arkası toplanıyor hizmeti görülüyor nasılsa. Yapmayın. Kötü bilsinler sizi. Kadın izin mi alacak vs demişler de kimse istemez her an dibinde görümcesini.

Sadece bizi davet etmiyor kısmında yanlışsınız. Üç çocukla misafir ağırlamak hiç kolay bir iş değil. Mecbur kayınvalide de görüşeceksiniz. Eşinizle konuşun kardeşini annesini uyarsın yoksa gitmeyin. Onları pışpışlamaya gelmediniz bu dünyaya.

Bazı arkadaşlar kıskançlık gibi yorumladı sanırım. Keşke hiç gitmesem öyle evin gözde gelini olayım gibi bir hayalim yok Eşime söylersem direkt çocuklardan rahatsız oluyorsun ablamı sevmiyorsun der. Akrabalarına gitmiyorum diye zaten önyargılı bu konuda

Direkt olmasa da ima yapıyorum da sadece rahatsız oluyor ve huzurumuz kaçıyor..

Misafir ağırlamak kolay değilse üç çocukla birine yük olmamak lazım. Detaylardan biri de normalde pek gidip kalmaz annesinde annesi onlara gider. Gelsin görsün ama bu kadar dert ediyorsam rahatsızlık veriyor demek ki

Onu burada yapıyoruz bol bol. Kv yi almadan baş başa gezme ihtimalimiz 0 a yakın
Diğer insanlar için sıradan olan şeyler sizin için hayal bile değil. Çok ilginç bir evlilik. Eşinizle konuşamıyorsunuz, sadece ima edebiliyorsunuz, kabile gibi doluşulan bir eve gitmek istememe gibi bir lüksünüz yok, hepsini geçtim kaynanasız neden gezemiyorsunuz yahu? Duyduğum en saçma şey. Biz özellikle baş başa çıkarız gittiğimizde. Tiyatro, konser falan olursa biletlerimizi önceden alırız. Israr kıyamet annemi de çağırırız güzel bir yere gideceğimiz zaman, o gelmez siz baş başa gezin der. Bu da mı ayıp karşılanıyor eşinizin yüceler yücesi ailesinde? Ne değişik kafalar.

Eğer kendi aileme gidersek aynen sizin gibiyiz. Anneme ısrar ederiz pek azında gelmek ister eşim de ısrar eder de öyle götürürüz. Ama eş ailesinin hayat tarzı daha farklı

Eşime söylese biri bunu keske maalesef kv nin tripleri yansıyor bize de
İyi de ben eşime söyleyemem ailemi sevmiyorsun der, gezmeye gidemem kayın validem trip atar diye diye bir çözüm bulamazsınız. Dik durmazsanız kimse sizin rahatınızı falan düşünmez. Kocanıza ve annesine şirin görünmekle rahatınız arasında seçim yapmanız gerek.
Bayram tatili 9 gün mü 4 günü kayinvalidede geçiririm ben olsam ki öyle yaptım hep özellikle çocuğum olana kadar. Kalan zamanda evde bile otursam daha iyi. Evimde ertelediğim işlerimi hallederim yatar dinlenirim.

Görümcenizde yük olmayayım diyecek akıl var mı Allah aşkına? Her defasında koşa koşa geliyor kadın. Sizin sorununuzun çözümü eşinizle konuşmak ama ona da çekiniyorsunuz. Bu durum böyle sürer gider gibi geldi bana.

Biz bu konulardan boşanma aşamasına geldik. He eşlik eden bir vajinismus problemi vardı tabii bunlar bahane oldu. Ablasıyla ilgili değil ama aileden dişinin didisi olsun olumsuz bir şey söylersem kıyamet kopuyor

Eğer kendi aileme gidersek aynen sizin gibiyiz. Anneme ısrar ederiz pek azında gelmek ister eşim de ısrar eder de öyle götürürüz. Ama eş ailesinin hayat tarzı daha farklı
Çok özür dileyerek soruyorum. Nereli eşiniz ve ailesi. Bekar kuzenlerim var. Olurda hata yapmasınlar. Uyarayım bacıları

Görümcem çalışmıyor. Ev hanımı annesi ile her haftasonu görüşme imkanı var. Karşılaşmak değil onlar o şehirde yarım saat mesafedeler

Evet yaz tatilinde özellikle. Bayramda da erken gideceğiz. Bayramlaşma Faslı haricinde kv yi alip bir iftara gidebiliriz ?

Bayramda iftar olmaz, çünkü bayramda oruç tutulmaz. Ramazan ayı bittikten, oruçlar tutulduktan sonra Ramazan Bayramı gelir.

"Ramazan Bayramı, Şeker Bayramı ya da İftar Bayramı, İslam âleminde oruç tutma ayı olan Ramazan ayının ardından üç gün boyunca kutlanan dinî bir bayramdır."

Benim eşimin ailesi de bizden çok farklı ama sınırlarım belli, kimsenin geçmesine izin vermiyorum. Bir sorun varsa eşime açık açık söylüyorum. Çözmesi için. Mesela bir keresinde ben eşimin köyüne gitmedim, onun iki üç günlük işi vardı orada. Ben evde kalmayı tercih ettim. Çünkü kalabalık olacaktı ve ben rahat edemeyecektim. Ailesi eşime söylenmiş, neden yalnız bıraktın evde öyle şey mi olur diye. Beni aradılar, sen de gel öyle yalnız olmaz diye. Kesin bir şekilde rahat edemeyeceğimi söyledim. Ama yalnızsın gece vs. deyince noluyor yalnızsam, ben bekarken de yalnız yaşıyordum zaten çocuk muyum ben dedim kapandı konu. Bir daha ısrar etmediler. Siz bir bireysiniz. Kendinizi ifade edebilmeniz lazım. Onlara olmasa bile en azından eşinize. Normal evlilikler böyle yürür. Korkmayın aranız bozulmaz. Bunun için bozuluyorsa zaten o ara hiç iyi olmamıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…