- 2 Temmuz 2023
- 8.591
- 23.661
-
- Konu Sahibi ruzgargulu55
İlk gittigimde ayıp olur diyordum baktım başı nasılsa öyle gider en son gittiğimde gece okeye oturdular yatıyorum dedim bozuluyorlar da. He takmıyorum napayım bozulsunlarSiz de bir tuhafsınız. Gece geç saatlere kadar oturup çay içiyorlar diye niye başlarını bekliyorsunuz yahu. Engelli mi bu insanlar, kendi çaylarını doldururlar. Size de seslendiklerinde geç oldu yatayım ben deyin.
Ben mecburiyetten gidiyorum evim yarjm saat uzakta olsa onlar uzaktan gelse gider ziyaret eder evime donerim canım evimKıyamisu gerekirse siliyor mu
Sofra toplasın,kaldırsın,yemekleri dizsin vs bu kadar gözünüze batmaz bence.
Ayrıca siz gelinsiniz karşıdaki de enişte ikiniz de aynı konumdasınız o niye gelmesin ki.
Gelin görümce savaşları bitti gelin-enişte savaşları mı başladı şimdi.
Evin kızı üç çocuk enişte ile gelip ben onlara hizmet ediyorsam rahatsız olurum. Dile getirmiyorum zaten merak etmeyin. Onlar yüzünden evden çıkmadan başlarını bekliyorsam rahatsız olurum. Bir tatilim varsa onu da memlekette yapıyorsak rahatsız olurum oluyorumBazilarimiz cidden (misal ben) cok sigir gelinleriz anladigim kadariyla, böyle gireceksin bi aileye, evin kizinin bile gelmesinden rahatsiz olma hakkin olduğuna dair hayaller kuracaksin.
Cok ilginc.
İlk gittigimde ayıp olur diyordum baktım başı nasılsa öyle gider en son gittiğimde gece okeye oturdular yatıyorum dedim bozuluyorlar da. He takmıyorum napayım bozulsunlar
Bu kadar rahatsızsanız eşinize bahsedin mutlaka. Gerekirse kendi tek gitsin.Evin kızı üç çocuk enişte ile gelip ben onlara hizmet ediyorsam rahatsız olurum. Dile getirmiyorum zaten merak etmeyin. Onlar yüzünden evden çıkmadan başlarını bekliyorsam rahatsız olurum. Bir tatilim varsa onu da memlekette yapıyorsak rahatsız olurum oluyorum
Heh bir de çalışıyorum. Tatile ihtiyaç duyuyorum kendi evimde de zaten iş güç var ise ekstra. Bir de gidip memleketlerde yorulmak rahatsız ediyor evetBazilarimiz cidden (misal ben) cok sigir gelinleriz anladigim kadariyla, böyle gireceksin bi aileye, evin kizinin bile gelmesinden rahatsiz olma hakkin olduğuna dair hayaller kuracaksin.
Cok ilginc.
Gelmesine değil hanimefendi okuduğumuzu anladık değil mi beş gün kaliyorsak beş gün orda olmalarına. Bizi kendi evlerine yemeğe vs almamalarina gece yatma problemi olsa dahi kv evi yakın olmasına rağmen geçmemelerineAy yok artık ben kendi anneme giderken kardeşimin eşi rahatsız olacak bak sen paşama. Millet annesinde kardeşiyle görüşürken senin isteklerine göre hareket edecekvalla eşlerinize Allah sabır versin bana eşim yapsa elimde kalır
Maalesef bu ihtimal yok. Ben buraya çözüm için değil de ben de mi sorun var diye yazdım var sanırımBu kadar rahatsızsanız eşinize bahsedin mutlaka. Gerekirse kendi tek gitsin.
Heh bir de çalışıyorum. Tatile ihtiyaç duyuyorum kendi evimde de zaten iş güç var ise ekstra. Bir de gidip memleketlerde yorulmak rahatsız ediyor evet
Evet yaz tatilinde özellikle. Bayramda da erken gideceğiz. Bayramlaşma Faslı haricinde kv yi alip bir iftara gidebiliriz ?Anlaşıldı, sorun aslında görümce değil. Siz tatile gitmek istiyorsunuz.
Niye yok? O zaman eşiniz şartları düzeltsin. Siz böyle oldukça daha çoook rahatsız olursunuz.Maalesef bu ihtimal yok. Ben buraya çözüm için değil de ben de mi sorun var diye yazdım var sanırımherkes bayiliyormus enistesine gorumcesine
Evin kızı üç çocuk enişte ile gelip ben onlara hizmet ediyorsam rahatsız olurum. Dile getirmiyorum zaten merak etmeyin. Onlar yüzünden evden çıkmadan başlarını bekliyorsam rahatsız olurum. Bir tatilim varsa onu da memlekette yapıyorsak rahatsız olurum oluyorum
Heh bir de çalışıyorum. Tatile ihtiyaç duyuyorum kendi evimde de zaten iş güç var ise ekstra. Bir de gidip memleketlerde yorulmak rahatsız ediyor evet"
Maalesef bu ihtimal yok. Ben buraya çözüm için değil de ben de mi sorun var diye yazdım var sanırımherkes bayiliyormus enistesine gorumcesine
Niye hep tatile oraya gidiyorsunuz? Kötü alıştırmışsınız. Bir bayram oraya gidiyordanız başka bayram tatile gidin turizm bölgelerine.Heh bir de çalışıyorum. Tatile ihtiyaç duyuyorum kendi evimde de zaten iş güç var ise ekstra. Bir de gidip memleketlerde yorulmak rahatsız ediyor evet
Maalesef buna kalkistigimizda kv tripten tribe giriyor. Batsın gezmesi tozmasi yerin dibine diyorum. Onlar oradaysa onlara bagliyizBizim kizlarim sorunu (ben ve siz dahil) meselenin kaynagini yanlis insanlara baglamamiz. Sorun gorumceniz ve onun kendi oz be oz anasina gelip sizle ayni anda kalmasi değil.
Mesele esinizin sizi annesi ve kiz kardesine kullandirmasi, 3 gun gidip is yaptirmak yerine hayal ettiginiz gibi sizi disari cikip gezdirecek olan ya da gezmenize zaman yaratacak olan cok sevgili kocaniz. Yani gorumceyi hali hazirda zararli cemiyet olarak degerlendiremedim, ozurdiliyorum. (Gorumce değilim)
Gece çay veriyorum diye uykunuz geldiği halde yatmamayı da mı mecburiyetten yapıyorsunuz?Ben mecburiyetten gidiyorum evim yarjm saat uzakta olsa onlar uzaktan gelse gider ziyaret eder evime donerim canım evim
Ailem de ayrı bir şehirde. İki farklı şehre gittik mi ekonomik olarak cokuyoruz peş peşe. Kendimiz yapsak da bir iki gün ancakNiye hep tatile oraya gidiyorsunuz? Kötü alıştırmışsınız. Bir bayram oraya gidiyordanız başka bayram tatile gidin turizm bölgelerine.
Gayette okudum siz neyi anlamak istemiyorsunuz asıl. Kimse sizin aklınıza göre plan yapmak zorunda değil. Siz kendi annenize giderken acaba kardeşimin eşi ne der nasıl davranmalıyım falan diye düşünür müsünüz. Kadın size mi soracak. 3 çocukla sizi nasıl ağırlasın çok zor. Benim 2 yaşında oğlum var karı koca ikimize zor yapıyorum yemekGelmesine değil hanimefendi okuduğumuzu anladık değil mi beş gün kaliyorsak beş gün orda olmalarına. Bizi kendi evlerine yemeğe vs almamalarina gece yatma problemi olsa dahi kv evi yakın olmasına rağmen geçmemelerine