- 30 Temmuz 2019
- 868
- 1.169
-
- Konu Sahibi ruzgargulu55
O konuda haklısınız. Görümceniz elini hiçbir işe atmıyor mu? Atmıyorsa da boşver topu topu birkaç gün zaten. Zaten yılda bir iki kere görüyormuşsunuz. Kimseyle kötü olmana bile değmez.Doğrudur ben de anormallik vardır. İş konusunda ne düşünüyorsunuz peki ikisi bebek sayılabilecek biri de büyük üç çocuklu bir gorumce. Heh bir de benden önce temizlik yapılmayan bir kv evi :)
Yani düşünsenize her ama her tatilde. Eniştenin ailesi de orda en azından gece oraya geçebilirler. Eşimin başka abisi de var başka bir şehirde onlarda geldiğinde yatma problemi oluyor yer problemi dahi olsa gitmiyorlar bu da tuhaf geliyor banaİki küçük çocukla misafir ağırlamaya üşeniyordur. Bir kere bile çağırmamış olması garip. Bir de kardeşi geldi diye o da özellikle geliyordur, vakit geçirmek için. Ama düşünüyorum da annemin evine gitmemden rahatsız olan geline şey derim, sen kimsin ya?
Sizin açınızdan düşünürsek siz de haklısınız, her seferinde böyleyse benim de gözüme batardı. Bi salsınlar sizi. Aynı şehirdelermiş zaten, istediği zaman gider gelir annesine. Özellikle dip dibe olma isteği beni de bayardı. İnsan en başta rahat edemez o kalabalıkta. Ama bir şey demeye de hakkınız yok. Eşinizle paylaşın yine de. Niye gizliyorsunuz fikrinizi anlamadım.
Ha siz bunu baya tatil olarak planlıyorsanız o zaman çok saçma. Ben aile ziyareti diye düşündüm. Aile ziyaretinde bayram seyranda bunlara bakılmaz diye yazdım. Ama siz bunu tatil olarak planlıyorssanız eşinizle konuşun böyle tatil mi olur deyin yani direkt…Keşke üç gün olsa hanimefendicigim bayram tatili hadi bir hafta yazın iki hafta kalacağız:) Memleket tatilleri bizim için tatil aynı zamanda kendi aileme gittiğimde de bol bol gezeriz. Gorumceler olmasa kv yi de alır gezeriz. Evet gezmezsem olurum
B
Atıyor da emzirdigi bebek var daha ister istemez sınırlı kalıyor. Kv pek iş yapmiyorO konuda haklısınız. Görümceniz elini hiçbir işe atmıyor mu? Atmıyorsa da boşver topu topu birkaç gün zaten. Zaten yılda bir iki kere görüyormuşsunuz. Kimseyle kötü olmana bile değmez.
Bir kere gittik şimdiye kadar onda da kv m dedi bir kurban bayramiydi bir yere gezmeye gittik sonrasında onlara yemeğe gidelim diye.
Ya rahatsiz olmakta haklısınız bende kalabalik sevmem ama sizin rahatsızlığınız dile geldiğinde teknik olarak hakli konumunda olmayacaksınız o yüzden hiç bişe demeyin derim. Biz bu yaz kv demlerde gorumcelerle denk geldik hepimiz yaka silktik seneye doğru düzgün planlayalim ayrı ayrı gidelim dedik ama karşılıklı rahatsiz olduk kalabalıktan sizde tek siz rahatsizsiniz o yüzden bişe derseniz anamın evine geliyorum denirKendi ailem ayrı bir şehirde. Onlar biz uzaktan geliyoruz bizi yemeğe vs almıyor ama ben sürekli orada hizmet etmek zorundayım bilemiyorum ben rahatsız oluyorum
Öyle tabii ki ziyaretimizi ocak ayında üç gün yaptık o zaman da geldi kaldılar o tam bir aile ziyaretiydi. Ama bir haftaligina gittiğimizde de full evde oturmaya gitmiyoruz. Diyorum ya kendi aileme gittiğimde de gerekli aile akraba ziyareti ki bir dayıma gideriz o kadar. Sonrası bize kalır annemi de alır gezerizHa siz bunu baya tatil olarak planlıyorsanız o zaman çok saçma. Ben aile ziyareti diye düşündüm. Aile ziyaretinde bayram seyranda bunlara bakılmaz diye yazdım. Ama siz bunu tatil olarak planlıyorssanız eşinizle konuşun böyle tatil mi olur deyin yani direkt…
Bence de tuhaf. Ben olsam misafir olduğum için her işe el atmazdım. Evin düzenini bilen onlar sonuçta. Siz sadece onlara yardım etmelisiniz.Yani düşünsenize her ama her tatilde. Eniştenin ailesi de orda en azından gece oraya geçebilirler. Eşimin başka abisi de var başka bir şehirde onlarda geldiğinde yatma problemi oluyor yer problemi dahi olsa gitmiyorlar bu da tuhaf geliyor bana
Keşke benim derdim de seninki kadar küçük olsaAtıyor da emzirdigi bebek var daha ister istemez sınırlı kalıyor. Kv pek iş yapmiyor
Annesinin evine her zaman gelebilir yine gelsin de gece evine veya kendi kv ne geçebilir. Yok dile getirmem sanıyorum da kendimi torpulemem lazım bayağı takinti oldu ben deYa rahatsiz olmakta haklısınız bende kalabalik sevmem ama sizin rahatsızlığınız dile geldiğinde teknik olarak hakli konumunda olmayacaksınız o yüzden hiç bişe demeyin derim. Biz bu yaz kv demlerde gorumcelerle denk geldik hepimiz yaka silktik seneye doğru düzgün planlayalim ayrı ayrı gidelim dedik ama karşılıklı rahatsiz olduk kalabalıktan sizde tek siz rahatsizsiniz o yüzden bişe derseniz anamın evine geliyorum denir
Millet yine gereksiz yargı yapmış anasının evine giderken size mi soracak diye.. Gece yatarken yer sorunu olduğuna göre ev dar ve yetmiyor o kadar kalabalığa, ne gerek var üst üste yatmaya? Ayrıca onca küçük çocukla zaten insan ne yediğinden anlıyor ne sohbet muhabbet etmekten. Hadi görümceniz kalıyor, enişte ne alaka? Bende olsam yatacak yer bile sorun olan bi evde günlerce enişte olan bi ortamda rahat edemezdim. Bi de çocukları bahane ederek işden kaçıyormuş görümceniz. Siz gittiğinizde zamanı değerlendirip yiyip içip tatil yapıyor demek ki, maksat bu. Diğer türlü hasret gidermek olsa gelir iki gün kalır, iki günde sizi davet eder evine. Hep birlikte yer içer gezers ayrılırsınız. Sizin kayınailenizle kaliteli vakit geçirmenizede engel olmamış olur. Bencillik yaptığı.Merhaba herkese, iki yıldır evliyiz ve eşimin ailesi de kendi ailem de uzakta olduğu için sene bir kaç kez ziyaretlerine gidebiliyoruz. Biz gideceğimiz zaman görümcem eşi ve üç çocuğu bizden önce Kv lere gidiyor. Biz kaldığımız sürece de orada kalıyorlar. Kendi evleri 30 km lik bir ilcede arabaları da var git gel yapmaları yarim saat. Ben buna kafayı taktım ve aşırı rahatsız oluyorum. Biz evlenmeden önce gorumcenin eşi kv de kalmayı tercih etmezmis kendi annesinin evi de kv lerin ilçesinde zaten. Eşim bu durumun farkında bile değil, bayramda eş ailesine gideceğiz annemi de alır yakın şehirlerden birine iftara gideriz, şuraya gider gezeriz gibi planlar yapıyor. Ama.muhtemelen gorumcemler bizden önce kv lere gideceği için oturacağız oturduğumuz yerde. Üç çocukları olduğu için onlarla pek gezmiyoruz onlar var diye de bir yere gitmiyoruz. Detaylara girmek istemiyorum ama dümdüz hiç bi şey olmasa da biz kaldığımız sürece orada kalmalarindan rahatsız oluyorum. Anneme anlatınca kardeşler birbirine bağlı vs diyor ama kendileri gelmese biz zaten onlara da ziyarete gideriz. Eşim yegenlerini çok seviyor bu konuyu açsam çocukları istemiyorsun vs ailemi sevmiyorsun diyeceği için açamıyorum. Kendimde anormallik mi var akraba vs çok sevmem maalesef kendi ailem de çok kalabalık değil, kalabalıktan da hoşlanmam. Benimle mi ilgili yoksa başkası da olsa rahatsızlık duyar mı merak ediyorum.. not: Linclenmeden önce şunu belirteyim beş gün kalacaksak onlar da beş gün orada. Farklı bir şehirden gelmiyorlar zaten yarım saatlik mesafe. Gelsinler de gece yatacak yer sorunu olsa dahi kalmaları tuhaf geliyor. Eniştenin annesinin evi var oraya gidebilir gidemez mi
Oy oy başka dertler de var bir senelik vajinismus geçmişi gibi. Allah herkesin derdine derman versinKeşke benim derdim de seninki kadar küçük olsa
Sizin eski üyeliğiniz hangisiydi?Keşke benim derdim de seninki kadar küçük olsa
Yahu ne alaka sizene temizlikten, gidin misafir gibi ziyaret edin evinize geçin, bırakın naparlarsa yapsınlar..Temizliği yemeği de koşarak yapar o zaman değil mi
Yani değil mi eniştenin ne işi var? Belirttiğim gibi öncelerden çok kalmazmis da sanki bana inat geliyor o da. Kapaliyim da giyim kusama dikkat etmem gerekiyor bir gün değil sürekli olunca yoruyor tatil olmuyorMillet yine gereksiz yargı yapmış anasının evine giderken size mi soracak diye.. Gece yatarken yer sorunu olduğuna göre ev dar ve yetmiyor o kadar kalabalığa, ne gerek var üst üste yatmaya? Ayrıca onca küçük çocukla zaten insan ne yediğinden anlıyor ne sohbet muhabbet etmekten. Hadi görümceniz kalıyor, enişte ne alaka? Bende olsam yatacak yer bile sorun olan bi evde günlerce enişte olan bi ortamda rahat edemezdim. Bi de çocukları bahane ederek işden kaçıyormuş görümceniz. Siz gittiğinizde zamanı değerlendirip yiyip içip tatil yapıyor demek ki, maksat bu. Diğer türlü hasret gidermek olsa gelir iki gün kalır, iki günde sizi davet eder evine. Hep birlikte yer içer gezers ayrılırsınız. Sizin kayınailenizle kaliteli vakit geçirmenizede engel olmamış olur. Bencillik yaptığı.
Aynen görmeyin duymayin. Birde orda kalma sürenizi göze batmicak kdr önden arkadan kısın. 10 gunse 8 güne çekin. Gorumcenize de buraya kdr gelmisken senin evine de ziyarete gelmek istiyoruz diyin hatta şöyle diyebilirsiniz kayınvalidemlere geçmeden önce 2 3 gün sizde kalicaz diyebilirsiniz muhtemelen o sizden koşarak uzaklasacaktir yok mutlu olup kucak açarsa sizde her haliyle kabullenin 10 günAnnesinin evine her zaman gelebilir yine gelsin de gece evine veya kendi kv ne geçebilir. Yok dile getirmem sanıyorum da kendimi torpulemem lazım bayağı takinti oldu ben de