Yataktan takma kirpik çıkması!

Ben de inanmıyorum zaten ama bu da pes salak birisi değilim bu işin peşini bırakmıcam çaktırmadan birikim yapmaya çalışıcam

Ben artk kadın oldm der yinede aldattım demez o adam kurana el basıyo ruh hastası
sevişme değil zorla oldu zorla ne demek yatağımı yorganımı ayırıp gidip uyudum eve geldiğinde hiç bir konuşma olmadan sese uyandım üzerime saldırdı bu sevişme mi oluyor
İlk anlattgınzda hcte zorla gbi anltmadınız. Biz tepki verince değiştirdiniz hemen. Salak öı var karsınızda .. kocanız sizi sizde bizi kandrmaya calısıyosunuz.. ikinizde normal değilsiniz

Yani peşpeşe aldatıldığın temalı konular açıp duruyorsun ama adam eve gelir gelmez hoop yatağa alıyorsun. Sorgulama bari korun hastalık kapma ablacım.

Kirpik fotosu mu? Yav ona inanıyorum zaten. Neyse.
Konu neden açıyorsunuz peki? Ne gibi yardım edebiliriz size? Gidip sizin adınıza boşanma davası mı açalım? Mor çatıyı mı arayalım? Size tecavuz etmesin diye adamın çükünü mü keselim ne yapalım?
Her haltını affedip affedip yeni konu açmanın maksadı ne?

Ben de inanmıyorum zaten ama bu da pes salak birisi değilim bu işin peşini bırakmıcam çaktırmadan birikim yapmaya çalışıcam
Ölme eşşeğim ölme. Zinadan delillerle dava açıp donuna kadar almıyorsanız hiç bir zaman daha iyi şartlarda boşanamazsınız.
Yeni de siz bilirsiniz tabi

hamamdaki abla tilki bakışı yapmak için kirpiklerinin kenarına takıyormuş anlaşılan,oyuzden kirpiğin yarısını kesip uzun tarafını bırakmış.
Nereden biliyorum biliyorum işte,kendim kullanmıyorum lifting varken takma kirpik mi kaldı ayol

Her şeye feryat figan koparmamayı öğreneceksiniz önce. Şimdi adamı uyandırdınız. Siz böyle her şeye car car ettiğiniz için vazgeçmeyecek yediği b.ktan. İtiraf da gelmeyecek. Onun için sakin olun. Kovalamayı bırakın, normal davranın adama, ama peşine düşün.

E eşin evde bile yoktu bu kirpik yatağa nasıl girdi? Senin olmadığın bi gün oldu mu evde?
Yav hamamdan getirmiştir. Ne bilim “döşündeki gıllara “ yapışmış eve kadar getirmiştir gonuşdurtma şindi

Bu ünlem bize değil kocanıza olmalı.

Bir de sürekli delilleri bulup adama götürmeyin.
Nasılsa bahane uydurunca karım inanıyor deyip pisliğine devam ediyor.
En azından göz göre aldatmaz.
3 gün sonra adam yalan söylemedim ki zaten biliyordun diyecek.

Abla boşversene. Sen güçlü bir kadınsın. Sen hamam ve masajı sineye çektin kirpiği mi takacaksın.
Eski konularında görmüştüm, adam konu sahibinin ailesini de biraz ihya etmiş, konu sahibi bıraksa aile bırakmaz gibime geliyor, böyle giderse adamın yediği haltların da anca birini kanıtlar, adam iki ağlasa zırlasa iş tamam, ailesi uçurur da gönderir geri. Ben öyle anladım. Bilmiyorum.

Ya başka bir odaya eşyalarımı toplayıp gittim ama zorla oldu fiziksel olarak gücüm yetmedi sonuçta
Yani tecavüz etmiş size? Ve başlıkta ve konuda hâlâ "eşim" kelimesini kullanıyorsunuz. Bilmiyorum bu konu benim için gittikçe inandırıcılığını yitiriyor.

Son düzenleme:
Adam ağlayıp zırlamıyor ki. Gerek kalmıyor. Ziynet eşya hediyesi alınsın operasyon tamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…