• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yataktan takma kirpik çıkması!

Eve gelen giden yok ki

Sizi arzuluyor ya da birlikte oluyor bu nasıl olabilir gibi bir mana çıkardığınızı gördüm yazınızda.
Erkekler kadinlar gibi değil bizler sürekli cinsellik düşünmesekte erkekler yarım saat bekleyip yine erekte olabilir.
Onun icin bu durum bir kıstas olamaz

Hamamcı hanım kocanız sizi aldatmış gibi duruyor ben takma kirpik kullanmam en son düğünde takmıslardı agladığim halde cok zor kopmustu kirpigimden o kadar kolay kopan bir sey degil sac degil ki bu bir yerden gelsin

Ya başka bir odaya eşyalarımı toplayıp gittim ama zorla oldu fiziksel olarak gücüm yetmedi sonuçta
Zorla mı birlikte oldu eşiniz, bunun adı tecavüz biliyorsunuz değil mi?
Bana da tuhaf geldi konuların pes pese gelişi.
Eşiniz tabi ki yemin edecek ne yapacak başka,evet seni aldattım diyecek hali yok.

Geçen konuda zaten söylemiştin, seni kisitlayip, sana engel olup , erkek doktora bile musade etmeyip kendi otel tatillerinde kadinlara masaj yaptıran, gündüz gözüyle tatil yöresine kaçıp gelen biriymiş. Bu tiynette adamdan her şey beklenir.
Ayrıca seni aldatmadigini kanıtlamak icin neden dönüşte iştahla senle beraber olsun ki? Bir erkek günde iki kere/ günaşiri birlikte olamaz mı? Asıl şaşilan sizin dün telefonda "bosanacagim senden rezil" dedikten sonra döner dönmez adamla duşa girip işi pişirmeniz.

Ya başka bir odaya eşyalarımı toplayıp gittim ama zorla oldu fiziksel olarak gücüm yetmedi sonuçta
eve geldiğinde birlikte olduk duş aldı sözüm ona beni aldatmamış ya bana da istekli ya
Zorla olsaydi burada yazardiniz
Bana da istekli diye kendinizi kandirmissiniz o an iste
Neden lafi ceviriyorsunuz ki

Dünkü konunuzu okudum neyse dedim geçtim.
Şimdi bana istekli diyorsunuz yorumlarda tecavüze uğradığınızı söylüyorsunuz.
Sizin istekli tanımınız nedir?
Ya da konu gerçekse aldatıldığınızı anlamanız için gözünüzün önünde mi sevişsinler?

Evet dünkü masaj konusu üstüne bu hiç inandırıcı değil.
Siz inanmayabilirsiniz ne kadar saçma olduğunun farkındayım fotoğraf atabilirim
Zorla olsaydi burada yazardiniz
Bana da istekli diye kendinizi kandirmissiniz o an iste
Neden lafi ceviriyorsunuz ki
ya hanımefendi inanmayabilirsiniz saçma zaten kabul ediyorum evli misiniz bilmiyorum zorla olan bir şey neden yalan söyliyim ki ben yeminine de inanmıyorum zaten ama zayıf konumda olan benim yazdıklarımı okusaydınız maddi bir gelirim olmadığını baskılar altında bir çıkış aradığımı anlarsanız

Back