- 2 Haziran 2018
- 61
- 50
- 38
- 33
Anlamadım ben mi atıyorumAtıyorsun kafadan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anlamadım ben mi atıyorumAtıyorsun kafadan
bana da fake gibi geldi yorum da yaptım amaAtıyorsun kafadan
Evet dünkü masaj konusu üstüne bu hiç inandırıcı değil.Anlamadım ben mi atıyorum
bana da fake gibi geldi yorum da yaptım ama
Konu eğer fake ise varya konu sahibi normal değil hep belden aşağıEvet dünkü masaj konusu üstüne bu hiç inandırıcı değil.
Eşiniz dahi olsa tecavuzden şikayet edebilirsiniz. Polis karakoluna gittiniz mi?Ya başka bir odaya eşyalarımı toplayıp gittim ama zorla oldu fiziksel olarak gücüm yetmedi sonuçta
Zorla mı birlikte oldu eşiniz, bunun adı tecavüz biliyorsunuz değil mi?Ya başka bir odaya eşyalarımı toplayıp gittim ama zorla oldu fiziksel olarak gücüm yetmedi sonuçta
Ya başka bir odaya eşyalarımı toplayıp gittim ama zorla oldu fiziksel olarak gücüm yetmedi sonuçta
Ya başka bir odaya eşyalarımı toplayıp gittim ama zorla oldu fiziksel olarak gücüm yetmedi sonuçta
Zorla olsaydi burada yazardinizeve geldiğinde birlikte olduk duş aldı sözüm ona beni aldatmamış ya bana da istekli ya
Siz inanmayabilirsiniz ne kadar saçma olduğunun farkındayım fotoğraf atabilirimEvet dünkü masaj konusu üstüne bu hiç inandırıcı değil.
ya hanımefendi inanmayabilirsiniz saçma zaten kabul ediyorum evli misiniz bilmiyorum zorla olan bir şey neden yalan söyliyim ki ben yeminine de inanmıyorum zaten ama zayıf konumda olan benim yazdıklarımı okusaydınız maddi bir gelirim olmadığını baskılar altında bir çıkış aradığımı anlarsanızZorla olsaydi burada yazardiniz
Bana da istekli diye kendinizi kandirmissiniz o an iste
Neden lafi ceviriyorsunuz ki
Sanmıyorum evde yoktu ben evdeydim temizlikçi geldi o da yatağı ellemedi temizlikçide kirpik de yokEvde yokken siz bir kadınla birlikte oldu da o Kadın takma kirpiği yatağa mı bıraktı