• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yataktan takma kirpik çıkması!

Siz bu konuyu bu kadar kolay kapatabildiniz de şimdi bu sorun mu çıktı :skandal:

Belki bi 3 saatte bunun için boşanma tartışmasına girmişlrdir. Sonra konu sahibi güçlü bir kadın olup konudan ders çıkarmaya karar vermiştir

Şansın varmış o takma kirpik karşına çıkmış. Her şey gayet açık bence.
Ne şansı? Çıktı da ne oldu? Konu sahibi kocasının donunun içinden tanga bulsa da değişen bir şey olmayacak ki? Gelip burada konu açacak,kocamın donunu yıkarken içinden tanga çıktı ne ola ki a kızlar diye

Para icin mi bosanmiyorsunuz? Eger oyleyse bunun adi gururunu satmaktir

Ne şansı? Çıktı da ne oldu? Konu sahibi kocasının donunun içinden tanga bulsa da değişen bir şey olmayacak ki? Gelip burada konu açacak,kocamın donunu yıkarken içinden tanga çıktı ne ola ki a kızlar diye
Önceki konusuna baktım da zaten yorum yapmaya değmezmiş canım beynim boşuna yoruldu ♥️

20 kere aradım açmadı

manikür pedikür yaptırdım dedi

boyun masajı sadece dedi.

Sözüm ona muhafazakar takılan evde kadını kısıtlayan dışarıda her davranışa mantıklı bir neden bularak kendini haklı çıkaran bir adam!

Çok para kazanıyor

O kapattığım bir fincan kahveyi açar kapatıp fal bakma diye. Mesela haftaiçi gündüz gün ortası Ağvaya gitmiş. Orda bir falcı varmış çok önemli biri yönlendirmiş diye

Önceki konularinizdan alintilar
Yani adam manikure gidiyor yatakta törpü cikmiyor
Bunu eledik
Fal baktirmaya gidiyor yataga kahve bulasmiyor
Falci da elendi
Yatakta kese cikmiyor tellak da degil
Makeup ustasi olabilir
Ama başarisiz makeup ustasi
Çünkü yarım kirpik

Önceki konularinizdan alintilar
Yani adam manikure gidiyor yatakta törpü cikmiyor
Bunu eledik
Fal baktirmaya gidiyor yataga kahve bulasmiyor
Falci da elendi
Yatakta kese cikmiyor tellak da degil
Makeup ustasi olabilir
Ama başarisiz makeup ustasi
Çünkü yarım kirpik
Aaa bu o üye mi o zaman Allah bilir ama çok büyük ihtimalle aldatıldı konu sahibi. Nasıl böyle hicbisey bilmiyormuş gibi tekrar konu açmış ki hayret. Zaten önceki konuda herşey çok acikti.

Aaa bu o üye mi o zaman Allah bilir ama çok büyük ihtimalle aldatıldı konu sahibi. Nasıl böyle hicbisey bilmiyormuş gibi tekrar konu açmış ki hayret. Zaten önceki konuda herşey çok acikti.
Adamin yalanlarina simdiye kadar inanmis
Havaalaninda 3 saat bitti bu is diye kavga etmisler ama eve gelince yelkenler suya inmis
Muhtemelen cok para kazaniyor diye birakilamayan bir adam
Biri cikip ay evet benim cantamdan da patronun biyik killari cikti dese konu sahibi o zaman okuldan geldi diyip gececek sanirim

Tertemiz yıkayıp serdiğim çarşafımdan yabancı bir kadının takma kirpiği çıksa acayip midem bulanır, konuyu okurken bile tuhaf oldum🤢 Nevresim ve çarşaf hassasiyeti olanlar anlar beni. O adamı tiksinmeden hâlâ yatağına alabilecek misin? Ben yapamazdım.

Adamin yalanlarina simdiye kadar inanmis
Havaalaninda 3 saat bitti bu is diye kavga etmisler ama eve gelince yelkenler suya inmis
Muhtemelen cok para kazaniyor diye birakilamayan bir adam
Biri cikip ay evet benim cantamdan da patronun biyik killari cikti dese konu sahibi o zaman okuldan geldi diyip gececek sanirim
Şehir dışı gezisi,hamam,masaj,manikür pedikür zırvalığı sonrası 3 saatlik kavga da olmuş,trip bile atmamış yatağa almış düşünsenize. Yatakta onun tarafında dediğine göre

Back