Temu çabuk gönderiyor mu pekikiyafet arayana temu da öneririm
noel bacı kıyafetlerinden , lola bunylere, hemsire kiyafetlerine cok fazla cesit var. ben aldiklarimdan hep memnun kaldim. Hem kumaşı tok hem (varsa) kadifesi yumuş yumuş , aksesuarlari uyduruk durmuyor.
ama almadan yorumlara bakin mutlaka. beğenmeyen varsa onu almayin- resim falan paylasilmissa alin
konuya yorumum yok, taşima suyla degirmen dönmez. bizim adami deli eden sey belki sizin agzinizdan cikinca eğreti durur adami etkilemez. bazi seyler icten gelir bence
e alsan bile giymen aylar sürüyormuş, gec gelse ne olur ki:)Temu çabuk gönderiyor mu peki
off benim oğlan karnımda çok hareketli büyük ihtimal çıkınca aynı olacak. bakalımKız benim kız bir yaşında ama resmen bizi mahvediyor, çok yoruluyoruzLohusalık bile daha iyiydi
Benim kız da çok hareketliydi çıktı ve hala aynı, beş dakka yerinde durmaz, dötü kurtlu diyorum kızımaoff benim oğlan karnımda çok hareketli büyük ihtimal çıkınca aynı olacak. bakalım
Benim kızı tarif ediyor olabilir misiniz?Benim kız da çok hareketliydi çıktı ve hala aynı, beş dakka yerinde durmaz, dötü kurtlu diyorum kızıma
Allah canlarını sağ etsin de , aksama kadar pestilim çıkıyor, 2 ve daha fazla bebeği olanlara Allah yardım etsin diyorumBenim kızı tarif ediyor olabilir misiniz?
Kuzularım benim, sağlıkları yerinde olsun da biz koşarız onların peşindenAllah canlarını sağ etsin de , aksama kadar pestilim çıkıyor, 2 ve daha fazla bebeği olanlara Allah yardım etsin diyorumeşimle 2. Bebekten vazgeçtik daha doğrusu ben zaten istemiyordum da eşim çok ısrarcıydı o da vazgeçmiş görünüyor artık
Adam aç ve yorgun, o da ne, popo havadaEn sexi çamasırlarını giy, kırmızı ruj, saç baş havalı olsun bide böyle sexi bi çorap olabilir. Parfüm sık tam geldiği zaman kapıyı sen arala tek bacagını uzat içeri çek onu. Sonrası Allah kerim
2.plan aynı bu şekilde hazırlandıktan sonra yatakta bekleyebilirsin hatta ve hatta böyle yüzün ona dönük olsun popoyu hafif havaya kaldır ve bekle
Aha da tanıdımBak şimdi, bunu giy üstüne de eşofman takımı falan giy, zaten içerden belli olmaz kış günündeyiz, kocayı ayartınca adam eşofmanı bir çıkarcak içinde bu
Öf hep ifşa oluyorum
Aha da tanındım, ben demiştim ifşa oldum diyeAha da tanıdım
Sabah neden giyiyorsun, normalleştir. Sürekli süslü şeyler giy, an'a özel olmasın, ısmarlar gibi olunca bir süre sonra üşengeçliğe bağlanıyor, zorlama oluyor. Kışlık pijaman bile şık olsun, iç çamaşırların hep seksi olsun.Ay onu da bi sabah yapayım iyi dedin yine giyinirim öyle uyandırırım
Ay uyumadım buradayım hala bekliyorum çünkü kocamın yanına gideceğim gün yaklaştı ne kadar taktik öğrensem iyiKaçırdığım muhabbete bak yadaha hepsini okumadım. Konu sahibi yatağa girmiştir çoktan
Yorgun erkek için en tahrik edici şey masajdır büyük ihtimalle. Üzerine olabildiği kadar az şey giyeceksin hatta tek bir şey giyeceksin, kolay çıkacak cinsten bir elbise mesela. Yorgun görünüyorsun gel sana bir masaj yapayım diyeceksin. Adam üstü çıkarıp uzanacak tabi sen 'böyle olmaz, hepsini çıkarman lazım' deyip altı da çıkaracaksın. Adamın sırtına çıkıp başlayacaksın omuzlardan, sırttan kalçaya ineceksin. Acwlw etmeyeceksin tabi, tellak gibi katur kutur etmeyecekTen teması zaten aklını başından almış olacağından üstten alta geçtiğini anlamazsın bile
Öyle uyandırıcam işte adamı uykusundan onu diyorum hahahahSabah neden giyiyorsun, normalleştir. Sürekli süslü şeyler giy, an'a özel olmasın, ısmarlar gibi olunca bir süre sonra üşengeçliğe bağlanıyor, zorlama oluyor. Kışlık pijaman bile şık olsun, iç çamaşırların hep seksi olsun.
Güzel kokulu bir masaj yağı al, bir köşede bulunsun mutlaka. Mutlu sonlu masajlar her çifte lazımAy uyumadım buradayım hala bekliyorum çünkü kocamın yanına gideceğim gün yaklaştı ne kadar taktik öğrensem iyi
Tamamdır bunu da yazdımGüzel kokulu bir masaj yağı al, bir köşede bulunsun mutlaka. Mutlu sonlu masajlar her çifte lazım
Hahahahy şöyle konularla gelin yav azcik neşemiz yerine gelsin bıktık eltimin donu kaynanamin sapı konularindan.Erkeğe ne demek ne yapmak o anda çıldırtır tecrübeli kadınlardan cevap bekliyorum. O eve gelmeden mi yatakta durayım gelince mi kapıda mı karşılayayım ilk ne yapayım utanıyorum ama yeter 1 yıl oldu bu hafta sonu onu şaşırtmak istiyorum tüm önerilere açığım