Yatakta neler demek erkeği çıldırtır?

Temu çabuk gönderiyor mu peki

Temu çabuk gönderiyor mu peki
e alsan bile giymen aylar sürüyormuş, gec gelse ne olur ki:)
ben bu ay 2 ayri siparis verdim biri tam 7 günde geldi..digeri de on siparis olan seydi (kisisellestirilen yani) o da 13 gün oldu dün istanbula indi, iki güne gelir

Benim kızı tarif ediyor olabilir misiniz?
Allah canlarını sağ etsin de , aksama kadar pestilim çıkıyor, 2 ve daha fazla bebeği olanlara Allah yardım etsin diyorum eşimle 2. Bebekten vazgeçtik daha doğrusu ben zaten istemiyordum da eşim çok ısrarcıydı o da vazgeçmiş görünüyor artık

Kuzularım benim, sağlıkları yerinde olsun da biz koşarız onların peşinden biz çocuk defterini komple kapattık, assssla cesaret edemem asssla

Adam aç ve yorgun, o da ne, popo havada

Kaçırdığım muhabbete bak ya daha hepsini okumadım. Konu sahibi yatağa girmiştir çoktan

Yorgun erkek için en tahrik edici şey masajdır büyük ihtimalle. Üzerine olabildiği kadar az şey giyeceksin hatta tek bir şey giyeceksin, kolay çıkacak cinsten bir elbise mesela. Yorgun görünüyorsun gel sana bir masaj yapayım diyeceksin. Adam üstü çıkarıp uzanacak tabi sen 'böyle olmaz, hepsini çıkarman lazım' deyip altı da çıkaracaksın. Adamın sırtına çıkıp başlayacaksın omuzlardan, sırttan kalçaya ineceksin. Acwlw etmeyeceksin tabi, tellak gibi katur kutur etmeyecek Ten teması zaten aklını başından almış olacağından üstten alta geçtiğini anlamazsın bile

Bu konu çok eglenceliymiş yalnız
Erkegin libidosu yerindeyse kiyafete gerek kalmıyor heran yuksele bilir yani birde böyle işler bir anda olunca daha heyacanli oluyor bence.Ara sıra hazirlanmakta iyidir ama anı yaşamak daha güzel gibi erkekler öyle daha çok etkileniyor arada bir şaşırtmak lazım eşinizden utanmayın.

Ay onu da bi sabah yapayım iyi dedin yine giyinirim öyle uyandırırım
Sabah neden giyiyorsun, normalleştir. Sürekli süslü şeyler giy, an'a özel olmasın, ısmarlar gibi olunca bir süre sonra üşengeçliğe bağlanıyor, zorlama oluyor. Kışlık pijaman bile şık olsun, iç çamaşırların hep seksi olsun.

Ay uyumadım buradayım hala bekliyorum çünkü kocamın yanına gideceğim gün yaklaştı ne kadar taktik öğrensem iyi

Öyle uyandırıcam işte adamı uykusundan onu diyorum hahahah

Hahahahy şöyle konularla gelin yav azcik neşemiz yerine gelsin bıktık eltimin donu kaynanamin sapı konularindan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…