Yatakta neler demek erkeği çıldırtır?

Şalterkeri kapatayım bence aklıma o geldi şimdi 😄
😂 Benim eşim de ilk evlendiğimizde tüm ışıkları yakardı aman Allahım gözlerimi açamazdım didik didik incelerdi beni. Şükür ki fiziğim cidden iyidir ama ona rağmen rahat edemediğimi fark ettim dikkatim dağılıyordu ki maalesef dikkat dağınıklığım var benim her uyaranı alabiliyorum. Ona dikkatimi veremediğimi fark edince kendi jaz müzikli loş ortamları oluşturmaya başladı😂 birkaç ayda ışık mevzusunu hallettik. Gün ışığıyla hiçbir sorunum yok ama. Bir de cidden çok aydınlık ya da çok karanlık olmayan ortamlarda vücut çıplakken de seksi giyinikken de çok daha çekici.

😂 Benim eşim de ilk evlendiğimizde tüm ışıkları yakardı aman Allahım gözlerimi açamazdım didik didik incelerdi beni. Şükür ki fiziğim cidden iyidir ama ona rağmen rahat edemediğimi fark ettim dikkatim dağılıyordu ki maalesef dikkat dağınıklığım var benim her uyaranı alabiliyorum. Ona dikkatimi veremediğimi fark edince kendi jaz müzikli loş ortamları oluşturmaya başladı😂 birkaç ayda ışık mevzusunu hallettik. Gün ışığıyla hiçbir sorunum yok ama. Bir de cidden çok aydınlık ya da çok karanlık olmayan ortamlarda vücut çıplakken de seksi giyinikken de çok daha çekici.
Bi göremedik öyle umarım bize de nasip olur ama kapatıp elektrik gitmiş diycem ben 😄

Işık keyfimi kaçırıyor sana odaklanamıyorum oysaki kocamın ve anın tadını çıkartmak istiyorum birkaç kere loş ortamda yapalım de. Ve o zaman ekstra performans göster ki adam kansın😂 her seferinde şalter kapatamazsın😂
Evet utanmam azalır o zaman kesin o zaman üste çıkayım da öyle seviniyo sadece ışık azken yapıcam 😄

Aldıklarımı ona göndereyim mi şimdiden heyecanlansın diye annemdeyim yoksa dönünce giyip öyle mi görsün

Sevgililik sonrası. Ben de anlamadım ki yani sadece öyle giyinip çıkmaya utanıyorum başka şekilde değil 😄
Ben eskiden beri evde bralet vs giyerdim ama aile evi diye mecbur üstüme tshirt geçirirdim ama içimdeki braleti vs düşünür kendi kendime yükselirdim ahahahahah o yüzden bir şeyler giyince önce aynada çok iyi ya diye bi sohbet geçiririm ve eşimde bu duruma hem güler hem hoşuna gider😃 siz de önce kendinizi aynada giyinip sevin dolaşın öyle. Eşiniz evde yokken hatta ev işlerinizi bile yapın perdeleriniz kapalı olsun elbette😂 bir yerden sonra çoookk normalleşecek ve utanmadığınızı fark edeceksiniz

kiyafet arayana temu da öneririm
noel bacı kıyafetlerinden , lola bunylere, hemsire kiyafetlerine cok fazla cesit var. ben aldiklarimdan hep memnun kaldim. Hem kumaşı tok hem (varsa) kadifesi yumuş yumuş , aksesuarlari uyduruk durmuyor.
ama almadan yorumlara bakin mutlaka. beğenmeyen varsa onu almayin- resim falan paylasilmissa alin
konuya yorumum yok, taşima suyla degirmen dönmez. bizim adami deli eden sey belki sizin agzinizdan cikinca eğreti durur adami etkilemez. bazi seyler icten gelir bence

Vücut çorabindan 3 tane aldım. 2 ni giydim bi tanesi boyle bacaklara kadar uzanıyor. Kendimi giyerken bile kötü hissettim utandım giyemedim. Zaten diğerlerini bile giydiğimde çok utanmıştım. Alt İç çamaşırların böyle ince olanları var ip gibi böyle taşlı tuşlu su var. 😁

Geceliğini giy. Üstüne uzun hırkan varsa çek. Önünü kapat üşüyomuş gibi, kocan eve girip pijamaları falan girince aç hırkanı tamamdır 😂😂
Ya da önden mesaj at “seni bekliyorum irkeğim diye avabssks

Ben eskiden beri evde bralet vs giyerdim ama aile evi diye mecbur üstüme tshirt geçirirdim ama içimdeki braleti vs düşünür kendi kendime yükselirdim ahahahahah o yüzden bir şeyler giyince önce aynada çok iyi ya diye bi sohbet geçiririm ve eşimde bu duruma hem güler hem hoşuna gider😃 siz de önce kendinizi aynada giyinip sevin dolaşın öyle. Eşiniz evde yokken hatta ev işlerinizi bile yapın perdeleriniz kapalı olsun elbette😂 bir yerden sonra çoookk normalleşecek ve utanmadığınızı fark edeceksiniz
Çok mantıklı geldi teşekkür ederim

En sexi çamasırlarını giy, kırmızı ruj, saç baş havalı olsun bide böyle sexi bi çorap olabilir. Parfüm sık tam geldiği zaman kapıyı sen arala tek bacagını uzat içeri çek onu. Sonrası Allah kerim 😀
2.plan aynı bu şekilde hazırlandıktan sonra yatakta bekleyebilirsin hatta ve hatta böyle yüzün ona dönük olsun popoyu hafif havaya kaldır ve bekle 😀
Ben öyle yapsam gülme krızıne girerim 😂😂😂

X