Yatakta neler demek erkeği çıldırtır?

Hafif makyaj dekolte parfüm . Kapıda güleryüzle karşıla sarıl. Sonra hafif yemek. Gerisi gelir.

Erkeğe ne demek ne yapmak o anda çıldırtır tecrübeli kadınlardan cevap bekliyorum 😄. O eve gelmeden mi yatakta durayım gelince mi kapıda mı karşılayayım ilk ne yapayım utanıyorum ama yeter 1 yıl oldu bu hafta sonu onu şaşırtmak istiyorum tüm önerilere açığım
Bence hiçbir şey yapma sadece süslen ve eve geldiğimde dudişten küçük bir öpücük kondur ve elindekileri alıp işine bak o peşinden gelir zaten🤭🤭🤭🤭çok utandım

Erkeğe ne demek ne yapmak o anda çıldırtır tecrübeli kadınlardan cevap bekliyorum 😄. O eve gelmeden mi yatakta durayım gelince mi kapıda mı karşılayayım ilk ne yapayım utanıyorum ama yeter 1 yıl oldu bu hafta sonu onu şaşırtmak istiyorum tüm önerilere açığım
Aman zTen çıldıracak yer arıyorlar
Damacana gorseler hallenen ınsanlar bunlar, bide zahmete mı gırceksin

En sexi çamasırlarını giy, kırmızı ruj, saç baş havalı olsun bide böyle sexi bi çorap olabilir. Parfüm sık tam geldiği zaman kapıyı sen arala tek bacagını uzat içeri çek onu. Sonrası Allah kerim 😀
2.plan aynı bu şekilde hazırlandıktan sonra yatakta bekleyebilirsin hatta ve hatta böyle yüzün ona dönük olsun popoyu hafif havaya kaldır ve bekle 😀
Patılerının ustune yatmıs
Sahibini bekleyen köpek gibi o ne öyle

Ya bence o anın enerjisine bağlı. Ben de eşim de yükseğiz genelde. Yumuş pijamam varken de fantezik giyinsem de her an hazır çok yorgun değilse. Bence eşinizden utanmayın utanma duygusu gelince ötelemeye çalışın. Ben biraz arsızımdır eşime karşı 😁 o an tv izlerken bile canım istiyorsa bir anda elimi boxerının içine sokarım😃 sağlam adamsın falan derim gözlerine bakarak ki erkekler böyle şeylere anında reaksiyon gösteriyor😁 ilk zamanlar süslenmeden olmaz heralde diyordum sonra fark ettim ki uyum yakalandığında her an olabiliyor. Temiz ve dişlerin fırçalanmış olma şartımız var sadece. Bir de pentinin privee serisinden ve intimissimiden alıyorum genelde ben. Evet biraz bütçeli ama hissiyatı çok iyi öneririm.
Saglam adamsın fılan bıraz erkeksi değil mi ya
Sokakta kaldırımda dikilip
saglam adamsın bro deyip eş zamanlı arkadasının omzunu sıkan oglanlar gibi

X