İstediği çıldırtma bu değildir yaNiye ya, yalan mi? Cildirmaz mi?
Onlar biraz fantezi şeyler herhalde de ay olmasın öyleİstediği çıldırtma bu değildir ya
Şalterkeri kapatayım bence aklıma o geldi şimdi
Bi göremedik öyle umarım bize de nasip olur ama kapatıp elektrik gitmiş diycem benBenim eşim de ilk evlendiğimizde tüm ışıkları yakardı aman Allahım gözlerimi açamazdım didik didik incelerdi beni. Şükür ki fiziğim cidden iyidir ama ona rağmen rahat edemediğimi fark ettim dikkatim dağılıyordu ki maalesef dikkat dağınıklığım var benim her uyaranı alabiliyorum. Ona dikkatimi veremediğimi fark edince kendi jaz müzikli loş ortamları oluşturmaya başladı birkaç ayda ışık mevzusunu hallettik. Gün ışığıyla hiçbir sorunum yok ama. Bir de cidden çok aydınlık ya da çok karanlık olmayan ortamlarda vücut çıplakken de seksi giyinikken de çok daha çekici.
Işık keyfimi kaçırıyor sana odaklanamıyorum oysaki kocamın ve anın tadını çıkartmak istiyorum birkaç kere loş ortamda yapalım de. Ve o zaman ekstra performans göster ki adam kansınBi göremedik öyle umarım bize de nasip olur ama kapatıp elektrik gitmiş diycem ben
Evet utanmam azalır o zaman kesin o zaman üste çıkayım da öyle seviniyo sadece ışık azken yapıcamIşık keyfimi kaçırıyor sana odaklanamıyorum oysaki kocamın ve anın tadını çıkartmak istiyorum birkaç kere loş ortamda yapalım de. Ve o zaman ekstra performans göster ki adam kansınher seferinde şalter kapatamazsın
Vuhuuu adamın aklını almışsın aklınııÖnce ben duşa girmiştim ardımdan eşim girdiğinde hazırlanmıştım onun için vücut çorabı giymiştim normalde en az yarım saat performans gösteren adam 10 dk içinde gelmişti o kadar etkili oldu öyle söyleyim
Sevgililik sonrası mı evlendiniz yoksa görücü usulüyle mi? Bir senedir evli olmana rağmen nasıl utanman geçmedi kız?Evet utanmam azalır o zaman kesin o zaman üste çıkayım da öyle seviniyo sadece ışık azken yapıcam
Sevgililik sonrası. Ben de anlamadım ki yani sadece öyle giyinip çıkmaya utanıyorum başka şekilde değilSevgililik sonrası mı evlendiniz yoksa görücü usulüyle mi? Bir senedir evli olmana rağmen nasıl utanman geçmedi kız?
Ben eskiden beri evde bralet vs giyerdim ama aile evi diye mecbur üstüme tshirt geçirirdim ama içimdeki braleti vs düşünür kendi kendime yükselirdim ahahahahah o yüzden bir şeyler giyince önce aynada çok iyi ya diye bi sohbet geçiririm ve eşimde bu duruma hem güler hem hoşuna giderSevgililik sonrası. Ben de anlamadım ki yani sadece öyle giyinip çıkmaya utanıyorum başka şekilde değil
Asla mankenin üstündeyken atma erkek beyni karşılaştırma yapar maalesef…Aldıklarımı ona göndereyim mi şimdiden heyecanlansın diye annemdeyim yoksa dönünce giyip öyle mi görsün
Ben de bu kadar etkili olacağını düşünmemiştim ama farkediyormuşVuhuuu adamın aklını almışsın aklınıı
Harikasın böyle devammBen de bu kadar etkili olacağını düşünmemiştim ama farkediyormuş
Tişikkirler canikomHarikasın böyle devamm
Çok mantıklı geldi teşekkür ederimBen eskiden beri evde bralet vs giyerdim ama aile evi diye mecbur üstüme tshirt geçirirdim ama içimdeki braleti vs düşünür kendi kendime yükselirdim ahahahahah o yüzden bir şeyler giyince önce aynada çok iyi ya diye bi sohbet geçiririm ve eşimde bu duruma hem güler hem hoşuna gidersiz de önce kendinizi aynada giyinip sevin dolaşın öyle. Eşiniz evde yokken hatta ev işlerinizi bile yapın perdeleriniz kapalı olsun elbette bir yerden sonra çoookk normalleşecek ve utanmadığınızı fark edeceksiniz
Ben öyle yapsam gülme krızıne girerimEn sexi çamasırlarını giy, kırmızı ruj, saç baş havalı olsun bide böyle sexi bi çorap olabilir. Parfüm sık tam geldiği zaman kapıyı sen arala tek bacagını uzat içeri çek onu. Sonrası Allah kerim
2.plan aynı bu şekilde hazırlandıktan sonra yatakta bekleyebilirsin hatta ve hatta böyle yüzün ona dönük olsun popoyu hafif havaya kaldır ve bekle