Yatakta neler demek erkeği çıldırtır?

Erkeğe ne demek ne yapmak o anda çıldırtır tecrübeli kadınlardan cevap bekliyorum 😄. O eve gelmeden mi yatakta durayım gelince mi kapıda mı karşılayayım ilk ne yapayım utanıyorum ama yeter 1 yıl oldu bu hafta sonu onu şaşırtmak istiyorum tüm önerilere açığım
Senin partnerde iş yok beybi amuda kalksan ne fayda
Nefes alsan uçar uçmak istedikten sonra erkek
Salla gittin, o şaşırtsın seni😁

Yhaa ne güzel o da çabalıyor sizin için çok güzel böyle şeyler 😍 sürprizini ben de merak ettim bide kırbaç neyim aldıysa büyük sürpriz olur cidden 🤣🤣🤣😂😂
Ahahhahshahahahahhaha ay şok olurum ben de anlamadım erkek ne sürprizi yapacak ya

Ya yatarak karşılamak çok riskli değil mi? 😂😂 Seneler önce bizim mahallede bir kadın böyle bir hoşluk yapmak istemişti, tesadüf kocası da abisiyle kapıda karşılaşmış eve beraber gelmişlerdi. Sonrası zaten curcuna 😂
Bende kırmızı geceliğimle kayınvalideme açmıştım kapıyı 😂😂

Bence koku da önemli. Misss gibi olmalısın boynundan yanağından hoşgeldın dıye öptüğünde şöyle bı kokunu duysun 😍 ben bide donsuzluğa bayılıyorum kızlar🤣🤣 gecelık elbıse mınık etek artık ne gıyersen gıy , adam ztn şok olur bı bakıcak zaten hanımın donu yok hazır😂 benden bukdr😂❤️

Bence koku da önemli. Misss gibi olmalısın boynundan yanağından hoşgeldın dıye öptüğünde şöyle bı kokunu duysun 😍 ben bide donsuzluğa bayılıyorum kızlar🤣🤣 gecelık elbıse mınık etek artık ne gıyersen gıy , adam ztn şok olur bı bakıcak zaten hanımın donu yok hazır😂 benden bukdr😂❤️
Aaaa evet hele bide en olmayacak yer ve zaman da mesaj at altımda birşey yok, fırsat bulduğu her köşede sıkıştırır durur jsjsjsjsjsj

Aaaa evet hele bide en olmayacak yer ve zaman da mesaj at altımda birşey yok, fırsat bulduğu her köşede sıkıştırır durur jsjsjsjsjsj
Ya bi de benim temizlik takıntım var öyle elledikten falan sonra bir yerlere elini sürünce kendimi tutamayıp işin ortasında kızıyorum o da kalkıp gitti birkaç kere öyle yapınca ben. Ama napayım temizlemekle uğraşamam her defasında her yeri

Ya bi de benim temizlik takıntım var öyle elledikten falan sonra bir yerlere elini sürünce kendimi tutamayıp işin ortasında kızıyorum o da kalkıp gitti birkaç kere öyle yapınca ben. Ama napayım temizlemekle uğraşamam her defasında her yeri
Bu olmadı işte insanın hevesi kalmaz o an. Kizarsaniz kalkıp gider tabi. Biraz daha ılımlı olun o anı düşünün temizlik yapılır illa şimdi olmayacakda ne zaman olacak bu çılgınca sevişmeler..🫠

X