Sen bu saatte halen burda misn o kadar taktik boşa mı gidiyorTamamdır bunu da yazdım
Hepsini kullanıcamSen bu saatte halen burda misn o kadar taktik boşa mı gidiyor
Senin partnerde iş yok beybi amuda kalksan ne faydaErkeğe ne demek ne yapmak o anda çıldırtır tecrübeli kadınlardan cevap bekliyorum. O eve gelmeden mi yatakta durayım gelince mi kapıda mı karşılayayım ilk ne yapayım utanıyorum ama yeter 1 yıl oldu bu hafta sonu onu şaşırtmak istiyorum tüm önerilere açığım
Yhaa ne güzel o da çabalıyor sizin için çok güzel böyle şeylerHepsini kullanıcamonun da bana sürprizi varmış gelince yatakta görürsün diyo söylemiyo
Ne hap mı içecekmiş macun mu yiyecekHepsini kullanıcamonun da bana sürprizi varmış gelince yatakta görürsün diyo söylemiyo
Eşin uyudu muuu, kız niye burdasın getsenee gocanin yanınaTamamdır bunu da yazdım
Ahahhahshahahahahhaha ay şok olurum ben de anlamadım erkek ne sürprizi yapacak yaYhaa ne güzel o da çabalıyor sizin için çok güzel böyle şeylersürprizini ben de merak ettim bide kırbaç neyim aldıysa büyük sürpriz olur cidden
Ben annemdeyim şu an cumartesi gidicemEşin uyudu muuu, kız niye burdasın getsenee gocanin yanınaregl mi oldun son dk yoksa hı
Bende kırmızı geceliğimle kayınvalideme açmıştım kapıyıYa yatarak karşılamak çok riskli değil mi?Seneler önce bizim mahallede bir kadın böyle bir hoşluk yapmak istemişti, tesadüf kocası da abisiyle kapıda karşılaşmış eve beraber gelmişlerdi. Sonrası zaten curcuna
Kız Allah seni ne diyim djdkdkd biz de heyecan yaptık burda sen zegs yapican diyeBen annemdeyim şu an cumartesi gidicem
Bibinin Ceyhun dediği kadar varKız Allah seni ne diyim djdkdkd biz de heyecan yaptık burda sen zegs yapican diye
Kadın olduğum tescillendi amaaa Ceyhun ismi fena değildi dkdkdkd libido rahat durmuyor napimBibiinin Ceyhun dediği kadar var
Mükemmel bir hikayeBende kırmızı geceliğimle kayınvalideme açmıştım kapıyı
Puahahaha gece gece koptum çok eğleniyorum çoookBende kırmızı geceliğimle kayınvalideme açmıştım kapıyı
Bir şey dedi miBende kırmızı geceliğimle kayınvalideme açmıştım kapıyı
Aaaa evet hele bide en olmayacak yer ve zaman da mesaj at altımda birşey yok, fırsat bulduğu her köşede sıkıştırır durur jsjsjsjsjsjBence koku da önemli. Misss gibi olmalısın boynundan yanağından hoşgeldın dıye öptüğünde şöyle bı kokunu duysunben bide donsuzluğa bayılıyorum kızlar gecelık elbıse mınık etek artık ne gıyersen gıy , adam ztn şok olur bı bakıcak zaten hanımın donu yok hazır benden bukdr
Ya bi de benim temizlik takıntım var öyle elledikten falan sonra bir yerlere elini sürünce kendimi tutamayıp işin ortasında kızıyorum o da kalkıp gitti birkaç kere öyle yapınca ben. Ama napayım temizlemekle uğraşamam her defasında her yeriAaaa evet hele bide en olmayacak yer ve zaman da mesaj at altımda birşey yok, fırsat bulduğu her köşede sıkıştırır durur jsjsjsjsjsj
Bu olmadı işte insanın hevesi kalmaz o an. Kizarsaniz kalkıp gider tabi. Biraz daha ılımlı olun o anı düşünün temizlik yapılır illa şimdi olmayacakda ne zaman olacak bu çılgınca sevişmeler..Ya bi de benim temizlik takıntım var öyle elledikten falan sonra bir yerlere elini sürünce kendimi tutamayıp işin ortasında kızıyorum o da kalkıp gitti birkaç kere öyle yapınca ben. Ama napayım temizlemekle uğraşamam her defasında her yeri