Yatakta neler demek erkeği çıldırtır?

Ben de onun da konuşmasını istiyorum benimkinden çıt çıkmıyor
Benimki boşalma anında bile sesini tutuyor. Tutuşu hareketleri sertleşiyor öyle anlıyorum Daha hiç istediği gibi özgürce sesli tepkisini görmedim. Öyle olunca bende sadece inilti seslerini bastırmıyorum. Onu sevdiğini biliyorum çünkü. Beni yönlendirse ben her şeye açığım aslında ama ne yapacağını bilmeden de insan bişey yapamıyor

Tek seferlik olmayan varsa ben de alayım
Vücut çorabı sayfası açılmadı açılırsa onun linkini atarım ama en fazla 3 kez ancak giyilir baya ince.
Bu bugün geldi dün almistim da göbeği olan almasın düz durursa güzel duruyor.
Sütyen kısmı desteksiz ama duruşu güzel oldu denedim ilk fırsatta yatakta denicem agsghxhxhd

Sen de süslen uyandır
Aman aman uyusun , kızım da eşim de uyuyor suanda , kafa dinliyorum kendime ayırdım zamanı, kaç gündür kızım bizi çok yordu, eşimin uyumaya benim de kafa dinlemeye ihtiyacımız vardı, iyi oldu böyle hiç uyandırıp başıma iş alamam

Ben de 160 + göbek maalesef
Atın ölümü arpadan olsun diyip giymek lazım
Öyle öküze de fantazi gerekmez kadının hayal kırıklığıni düşünemiyorum ya yazık
Benimkinin iyi yanı her daim hazır olması giysem aklı gider göbeği görmez bile ben kendimi güzel görmek isterim ya jsjsjshsja

Fenerbahçe şampiyon olacak dersem benim kocam çıldırır.

Bu çok güzelmiş sütyen kısmı tutuyor mu biraz da olsa. Çünkü bi tık büyük sarkıyor benim bazılarında çirkin görünüyor

Kadın baya baya depresyona girmişti yaa, tam rejime girmişti ki 2. Ye hamile kaldı kadıncağız...

Bu çok güzelmiş sütyen kısmı tutuyor mu biraz da olsa. Çünkü bi tık büyük sarkıyor benim bazılarında çirkin görünüyor
Tuttu benimkini ama destekli olsa daha güzel dururdu ben hep desteksiz alıyorum 2 tane daha gelecek güzel çıkarsa link atarım bı bak.

Buna benzer bende aldım bordosu. Göbek biraz bozuyor cidden ama iyiydi yinede iş gördü sjsjs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…