Fileliler güzel sen bana güvenDur bakalım bir de düz alayım onu da deneyimleyelim ahxhxhx
Tek seferlik olmayan varsa ben de alayımBen de hala duruyor ama bir kez giydim zaten çok ince hemen yirtilabilir.
O boncuklar yüzünden içimizde kaldı
Sen de süslen uyandırHoşgeldinÇayımı, çerezimi kaptım yorumları okuyorum ben de kocam da içerde uyuyor zaar
Benimki boşalma anında bile sesini tutuyor. Tutuşu hareketleri sertleşiyor öyle anlıyorumBen de onun da konuşmasını istiyorum benimkinden çıt çıkmıyor
Ya ben de yeni doğum yaptım sayılır, genel olarak iyi bir fiziğim var ama azıcık göbüş kaldı, pilatese başlamam lazım tekrardan, göbek korkulu rüyamız resmenYazık ya benim de zayıflamam gerek hep göbeğe gidiyo
lohusa kav günde bitiyordu 40 mi tuhhhHoşgeldinÇayımı, çerezimi kaptım yorumları okuyorum ben de kocam da içerde uyuyor zaar
Vücut çorabı sayfası açılmadı açılırsa onun linkini atarım ama en fazla 3 kez ancak giyilir baya ince.Tek seferlik olmayan varsa ben de alayım
Aman aman uyusun , kızım da eşim de uyuyor suanda , kafa dinliyorum kendime ayırdım zamanı, kaç gündür kızım bizi çok yordu, eşimin uyumaya benim de kafa dinlemeye ihtiyacımız vardı, iyi oldu böyleSen de süslen uyandır
Atın ölümü arpadan olsun diyip giymek lazımBen de 160 + göbek maalesef
Öyle öküze de fantazi gerekmezYa bir tane kilolu bir arkadaş vardı, sen git o halinle vücut çorabı giy çık kocanın karşısına, adam kahkaha ile gülmüş demiş ki hayatım ya ayni patates çuvalı gibi olmuşsun, duyduğumda çok gülmüştüm, fiziğine güvenmeyen giymesin aman diyimmm
Fenerbahçe şampiyon olacak dersem benim kocam çıldırır.Erkeğe ne demek ne yapmak o anda çıldırtır tecrübeli kadınlardan cevap bekliyorum. O eve gelmeden mi yatakta durayım gelince mi kapıda mı karşılayayım ilk ne yapayım utanıyorum ama yeter 1 yıl oldu bu hafta sonu onu şaşırtmak istiyorum tüm önerilere açığım
Ayhhh ne güzelllllVücut çorabı değil, vücut çoraplarım var çoğul konuş rica ediyorum
Kız benim kız bir yaşında ama resmen bizi mahvediyor, çok yoruluyoruzlohusa kav günde bitiyordu 40 mi tuhhh3 ay daha var
Bu çok güzelmiş sütyen kısmı tutuyor mu biraz da olsa. Çünkü bi tık büyük sarkıyor benim bazılarında çirkin görünüyorVücut çorabı sayfası açılmadı açılırsa onun linkini atarım ama en fazla 3 kez ancak giyilir baya ince.
Bu bugün geldi dün almistim da göbeği olan almasın düz durursa güzel duruyor.
Sütyen kısmı desteksiz ama duruşu güzel oldu denedim ilk fırsatta yatakta denicem agsghxhxhd
MADALİNA Kadın Kırmızı Fiyonk Detay Gecelik Fiyatı, Yorumları - Trendyol
MADALİNA Kadın Kırmızı Fiyonk Detay Gecelik yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Kadın baya baya depresyona girmişti yaa, tam rejime girmişti ki 2. Ye hamile kaldı kadıncağız...Atın ölümü arpadan olsun diyip giymek lazım
Öyle öküze de fantazi gerekmezkadının hayal kırıklığıni düşünemiyorum ya yazık
Benimkinin iyi yanı her daim hazır olması giysem aklı gider göbeği görmez bile ben kendimi güzel görmek isterim ya jsjsjshsja
Tuttu benimkini ama destekli olsa daha güzel dururdu ben hep desteksiz alıyorum 2 tane daha gelecek güzel çıkarsa link atarım bı bak.Bu çok güzelmiş sütyen kısmı tutuyor mu biraz da olsa. Çünkü bi tık büyük sarkıyor benim bazılarında çirkin görünüyor
Üzüldüm ya kadına. Keşke hamile kalmasaymis hemen de neyse olan oldu 2. Çocuktan sonra zayıflayıp dokundurtmasn o adamaKadın baya baya depresyona girmişti yaa, tam rejime girmişti ki 2. Ye hamile kaldı kadıncağız...
Buna benzer bende aldım bordosu. Göbek biraz bozuyor cidden ama iyiydi yinede iş gördü sjsjsVücut çorabı sayfası açılmadı açılırsa onun linkini atarım ama en fazla 3 kez ancak giyilir baya ince.
Bu bugün geldi dün almistim da göbeği olan almasın düz durursa güzel duruyor.
Sütyen kısmı desteksiz ama duruşu güzel oldu denedim ilk fırsatta yatakta denicem agsghxhxhd
MADALİNA Kadın Kırmızı Fiyonk Detay Gecelik Fiyatı, Yorumları - Trendyol
MADALİNA Kadın Kırmızı Fiyonk Detay Gecelik yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Göbek olmasa o çizgisi düz duracaktı gece hiç belli olmaz bu benim işime yarar ahhzhxhxhzBuna benzer bende aldım bordosu. Göbek biraz bozuyor cidden ama iyiydi yinede iş gördü sjsjs