Vücut çorabı var mıKeşke sana trendyol sepetimi gösterebilsem, değüşüklü bir şeyler alıp, giyip aniden karşısına çık, soğuk su etkisi
Ben de onun da konuşmasını istiyorum benimkinden çıt çıkmıyorBen genelde soyunup veya güzel seksili iç çamaşırı takımlarımı falan giyerek yatağa giriyorum beni görünce eşim de yükseliyor zatenbi kaç kere de sanki çok normal bişey gitmişim gibi kışın bile en açık pijsmamı, en seksi iç çamaşırı mı falan giyip evde geziyorum yatmadan önce. O da hoşuna gidiyor gülüyor hatta nspıyosun sen diyo napıyoya benziyorum diyorum sırıta sırıta geliyo bi de en sevdiği uyku pozisyonu arkadan sarılarak uyumak. Bazen popomu sürekli bastırıp çekiyorum uykusu varsa bile açılıyor ama bazen ortam ısınsa da daha adım atamadan uykuya teslim olduğu da oldu çok uykusu varken yapılmaz o bi de sanki tek başımaymış gibi önünde üstümü değiştiriyorum ama iş sırasında bişey söylemek kısmına bende yabancıyım kocam bile diyemem o kısımda da ben çok utanıyorum cinsel aktifliğimiz olarak 5 yıl oldu sen düşün
Ben aldım ondan da gormusken uyarayım boncuklu falan almayın dökülüyoVücut çorabı var mıburda görmüştüm çok övülmüştu dur bi bakayım dedim neyse girdim baktım Allah'ım çok güzeller ama bunu giyecek olanda güzel olmalı 1.54 boyumla içinde olmam ki bide göbek var çok komik olur diyip bırakmıştım shshsjsj
Ben de 160 + göbek maalesefVücut çorabı var mıburda görmüştüm çok övülmüştu dur bi bakayım dedim neyse girdim baktım Allah'ım çok güzeller ama bunu giyecek olanda güzel olmalı 1.54 boyumla içinde olmam ki bide göbek var çok komik olur diyip bırakmıştım shshsjsj
Vücut çorabı değil, vücut çoraplarım var çoğul konuş rica ediyorumVücut çorabı var mıburda görmüştüm çok övülmüştu dur bi bakayım dedim neyse girdim baktım Allah'ım çok güzeller ama bunu giyecek olanda güzel olmalı 1.54 boyumla içinde olmam ki bide göbek var çok komik olur diyip bırakmıştım shshsjsj
Yazık adama ya hahahhaBen aldım ondan da gormusken uyarayım boncuklu falan almayın dökülüyo
Bogulma riski var o boncuklarla diye adam korktu çıkarttık mecburagsgzghzhxhs
Bir tane taşlı tuşlu parıltılı vardı ağzımız yüzümüz sim oldu onu bende attımBen aldım ondan da gormusken uyarayım boncuklu falan almayın dökülüyo
Ya bir tane kilolu bir arkadaş vardı, sen git o halinle vücut çorabı giy çık kocanın karşısına, adam kahkaha ile gülmüş demiş ki hayatım ya ayni patates çuvalı gibi olmuşsun, duyduğumda çok gülmüştüm, fiziğine güvenmeyen giymesin aman diyimmmVücut çorabı var mıburda görmüştüm çok övülmüştu dur bi bakayım dedim neyse girdim baktım Allah'ım çok güzeller ama bunu giyecek olanda güzel olmalı 1.54 boyumla içinde olmam ki bide göbek var çok komik olur diyip bırakmıştım shshsjsj
Vücut çorabı çok seksi duruyor al bence ama boncuksuz.Yazık adama ya hahahha
Yok boncuklu rahat olmz ne şekle gireceğim belli değil batar falan shshsjsjBen aldım ondan da gormusken uyarayım boncuklu falan almayın dökülüyo
Ben de hala duruyor ama bir kez giydim zaten çok ince hemen yirtilabilir.Bir tane taşlı tuşlu parıltılı vardı ağzımız yüzümüz sim oldu onu bende attım
Simli olanları da tavsiye etmiyorum cemoş aslaBen de hala duruyor ama bir kez giydim zaten çok ince hemen yirtilabilir.
O boncuklar yüzünden içimizde kaldı
Yazık ya benim de zayıflamam gerek hep göbeğe gidiyoYa bir tane kilolu bir arkadaş vardı, sen git o halinle vücut çorabı giy çık kocanın karşısına, adam kahkaha ile gülmüş demiş ki hayatım ya ayni patates çuvalı gibi olmuşsun, duyduğumda çok gülmüştüm, fiziğine güvenmeyen giymesin aman diyimmm
Benim de göbeğim var ama hiç hoze batmadi siyah tüm vücut olunca kilo bile belli olmadı onun çorabı güzel değildir buraya foto atilmiyo yoksa atardım dur link atayım bakın ahshxhxhhxYa bir tane kilolu bir arkadaş vardı, sen git o halinle vücut çorabı giy çık kocanın karşısına, adam kahkaha ile gülmüş demiş ki hayatım ya ayni patates çuvalı gibi olmuşsun, duyduğumda çok gülmüştüm, fiziğine güvenmeyen giymesin aman diyimmm
Evet çok mantıklı, linkleri hep buraya atayımSiz de az değilmişsiniz hani linkler biz de bakalım
Dur bakalım bir de düz alayım onu da deneyimleyelim ahxhxhxSimli olanları da tavsiye etmiyorum cemoş asla
Hoşgeldinçekirdeğimle ve olmayan cinsel hayatımla önerileri okumaya geldim