Yok riske atma sen, adam bi eve gelip dinlensin aç ayı oynamaz karnını doyursunAy hahahah yok olmaz inşallah öyle ben yatarak mı karşılayayım şimdi
Keşke sana trendyol sepetimi gösterebilsem, değüşüklü bir şeyler alıp, giyip aniden karşısına çık, soğuk su etkisiYa işten geliyor banyoya mı soksam önce sonra mı gizliden hazırlanıp yanına gitsem yemek falan yedikten sonra
Cinselliği planlı olarak yapmayın içinizden geldiği gibi spontane olsun. Kapıda mı odada mi karşılayayim şunu mu yapayım falan gerek yok. Bam bam bam istediğiniz gibi doğal davranınErkeğe ne demek ne yapmak o anda çıldırtır tecrübeli kadınlardan cevap bekliyorum. O eve gelmeden mi yatakta durayım gelince mi kapıda mı karşılayayım ilk ne yapayım utanıyorum ama yeter 1 yıl oldu bu hafta sonu onu şaşırtmak istiyorum tüm önerilere açığım
Tamam o zaman önce yemekYok riske atma sen, adam bi eve gelip dinlensin aç ayı oynamaz karnını doyursun
O zaman önce bi banyoya git derim yemek yedikten sonra da ben gizlice giyinir pardon soyunur gelirimEve gelince direkt seni yatakta görmesi o yorgunlukla pek hoş gelmez benceÖncelikle bir güzel dinlenilmeli, kiyafetler değişilmeli, yemekler yenmeli ,sonra da şık giyin( sexi) bundan sonrasında ne yapsan yap güzel gelir bence Önce konfor sonrası kolay
Ya aldım dedo kadın sexy fantezi özel bölgesi açık badysuit Fiyatı, Yorumları - Trendyol biri de bu ama çok ayıp geliyorKeşke sana trendyol sepetimi gösterebilsem, değüşüklü bir şeyler alıp, giyip aniden karşısına çık, soğuk su etkisi
Yemek çay hallet o TV veya telfona bakarken sen az isim var diyip hazırlanmaya git. Saç baş makyaj giyim sonra kapıdan kocana sadece bacağını göster görmezse kapıyı tiklat dikkat çeksin yanına çağır yada ışığı kapatıp yanına yanaş kucağına otur sonra ekşınnnnYa işten geliyor banyoya mı soksam önce sonra mı gizliden hazırlanıp yanına gitsem yemek falan yedikten sonra
Aynı ben kaç kere denedim geri sakladım daha bilmiyor aldığımı görse kendi giydirirAy vala insan utanıyor ne yapalım arada heyecan iyidir bende kırmızılı bişey aldım arada giyip yok yok vala ben bununla karşısına çıkamam diyorum cekmecesine geri gidiyor
Bak şimdi, bunu giy üstüne de eşofman takımı falan giy, zaten içerden belli olmaz kış günündeyiz, kocayı ayartınca adam eşofmanı bir çıkarcak içinde buYa aldım dedo kadın sexy fantezi özel bölgesi açık badysuit Fiyatı, Yorumları - Trendyol biri de bu ama çok ayıp geliyor
Giyinir kucağına otururum birden o zamanCinselliği planlı olarak yapmayın içinizden geldiği gibi spontane olsun. Kapıda mı odada mi karşılayayim şunu mu yapayım falan gerek yok. Bam bam bam istediğiniz gibi doğal davranın
Hahahahsonu bu video ki gibi olmasın da:)
Bacağımı gösterirken ben gülmekten ölürüm orada yaYemek çay hallet o TV veya telfona bakarken sen az isim var diyip hazırlanmaya git. Saç baş makyaj giyim sonra kapıdan kocana sadece bacağını göster görmezse kapıyı tiklat dikkat çeksin yanına çağır yada ışığı kapatıp yanına yanaş kucağına otur sonra ekşınnnn
Tabi ki işten geliyor olsun seni öyle görünce anlıcak mesajı koşarak girer n banyoya sonrası Allah lerimYa işten geliyor banyoya mı soksam önce sonra mı gizliden hazırlanıp yanına gitsem yemek falan yedikten sonra
Ay tamam o zaman sıcak oldu ya dedim üstü çıkarırım altı da o çıkarırBak şimdi, bunu giy üstüne de eşofman takımı falan giy, zaten içerden belli olmaz kış günündeyiz, kocayı ayartınca adam eşofmanı bir çıkarcak içinde bu
Öf hep ifşa oluyorum
Bence evlilikte en rahat olunması gereken konu bu evliliği diri tutan en büyük konu da bu. Konuşun sorun ne ister nasıl ne Sever ne eksik ne fazla yada siz söyleyin nasıl isterseniz vs. Böyle böyle utanmada kalmazAynı ben kaç kere denedim geri sakladım daha bilmiyor aldığımı görse kendi giydirir
Bak böyle de olur, hiiç içinde böyle bir şey yokmuş gibi davranıp soyunurken şok etkisi de yaratabilirsin, hadi gazan mübarek olsunAy tamam o zaman sıcak oldu ya dedim üstü çıkarırım altı da o çıkarır