Yatakta neler demek erkeği çıldırtır?

Bence evlilikte en rahat olunması gereken konu bu evliliği diri tutan en büyük konu da bu. Konuşun sorun ne ister nasıl ne Sever ne eksik ne fazla yada siz söyleyin nasıl isterseniz vs. Böyle böyle utanmada kalmaz
Bi şey de demiyo ki o da mı utanıyor anlamadım arada çıtlatıyorum ama haftada 3 kere falan zaten kendi istiyor bu sefer de ben şaşırtıcam

Bi şey de demiyo ki o da mı utanıyor anlamadım arada çıtlatıyorum ama haftada 3 kere falan zaten kendi istiyor bu sefer de ben şaşırtıcam
Tamam kendi istiyor güzel en azından libidosu düşük biri değil. Birliktelik esnasında konuşulabilir aslında o zaman daha samimi oluyor insan. nasıl hayatım iyi miyim nasıl istersin bugüne kadar en çok hoşuna giden neydi gibi şeylerle konuya girin sonra açılırsinz zaten

Bir de söz olarak diyecek bi şey bulamıyorum kocam demekten başka

Bayira doğru yatır beni ,tirmala beni kaşı beni...

Bir de söz olarak diyecek bi şey bulamıyorum kocam demekten başka
Klasik şeyler ya erkeğe canım desen uçuyor zaten. Aslan kaplan de sjshsjs ne bileyim çok şey var her erkek de bir değil ya bazıları övülmekten bazıları hakaretten bazıları aşağılanmaktan hoşlanır sjshsjs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…