Banyo yerine direkt üstüme atlamasın ben öyle yalama falan yapamam banyoya girmeden gelirseTabi ki işten geliyor olsun seni öyle görünce anlıcak mesajı koşarak girer n banyoya sonrası Allah lerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Banyo yerine direkt üstüme atlamasın ben öyle yalama falan yapamam banyoya girmeden gelirseTabi ki işten geliyor olsun seni öyle görünce anlıcak mesajı koşarak girer n banyoya sonrası Allah lerim
Yok böyle anlarda öyle gülmek işin büyüsünü bozar tut kendini haa bide öncesinde sizin de çok istekli olmanız gerek sırf olsun diye yapacaksanız hiç uğraşmayn.Bacağımı gösterirken ben gülmekten ölürüm orada ya
Bi şey de demiyo ki o da mı utanıyor anlamadım arada çıtlatıyorum ama haftada 3 kere falan zaten kendi istiyor bu sefer de ben şaşırtıcamBence evlilikte en rahat olunması gereken konu bu evliliği diri tutan en büyük konu da bu. Konuşun sorun ne ister nasıl ne Sever ne eksik ne fazla yada siz söyleyin nasıl isterseniz vs. Böyle böyle utanmada kalmaz
Ay onu da bi sabah yapayım iyi dedin yine giyinirim öyle uyandırırımuyurken de direk uyararak uyandırabilirsin, işe yarıyor emin ol
Zaten istekliyim hep öyle bağlıyım ki kokusuna bile çok nadir bugün olmasın diyebilirim sabahına işim falan varsaYok böyle anlarda öyle gülmek işin büyüsünü bozar tut kendini haa bide öncesinde sizin de çok istekli olmanız gerek sırf olsun diye yapacaksanız hiç uğraşmayn.
Tamam kendi istiyor güzel en azından libidosu düşük biri değil. Birliktelik esnasında konuşulabilir aslında o zaman daha samimi oluyor insan. nasıl hayatım iyi miyim nasıl istersin bugüne kadar en çok hoşuna giden neydi gibi şeylerle konuya girin sonra açılırsinz zatenBi şey de demiyo ki o da mı utanıyor anlamadım arada çıtlatıyorum ama haftada 3 kere falan zaten kendi istiyor bu sefer de ben şaşırtıcam
Bir de söz olarak diyecek bi şey bulamıyorum kocam demekten başkaTamam kendi istiyor güzel en azından libidosu düşük biri değil. Birliktelik esnasında konuşulabilir aslında o zaman daha samimi oluyor insan. nasıl hayatım iyi miyim nasıl istersin bugüne kadar en çok hoşuna giden neydi gibi şeylerle konuya girin sonra açılırsinz zaten
Yap iste biseyler kızO zaman önce bi banyoya git derim yemek yedikten sonra da ben gizlice giyinir pardon soyunur gelirim
Kanki bana özelden göstersene şu çamaşırları merak ettim, ben de kendime birşeyler almak istiyorumKeşke sana trendyol sepetimi gösterebilsem, değüşüklü bir şeyler alıp, giyip aniden karşısına çık, soğuk su etkisi
Yok o da olmaz aşkoGiyinir kucağına otururum birden o zaman
Tabi hemenKanki bana özelden göstersene şu çamaşırları merak ettim, ben de kendime birşeyler almak istiyorum
Bayira doğru yatır beni ,tirmala beni kaşı beni...Erkeğe ne demek ne yapmak o anda çıldırtır tecrübeli kadınlardan cevap bekliyorum . O eve gelmeden mi yatakta durayım gelince mi kapıda mı karşılayayım ilk ne yapayım utanıyorum ama yeter 1 yıl oldu bu hafta sonu onu şaşırtmak istiyorum tüm önerilere açığım
Klasik şeyler ya erkeğe canım desen uçuyor zaten. Aslan kaplan de sjshsjs ne bileyim çok şey var her erkek de bir değil ya bazıları övülmekten bazıları hakaretten bazıları aşağılanmaktan hoşlanır sjshsjsBir de söz olarak diyecek bi şey bulamıyorum kocam demekten başka
İşte cilve yapma olayı bilmiyorum hödük gibiyim yaCilve yap kız biraz, ne utanıyosun eşinden, sanki bedenini daha önce hiç görmedi mi
Ay bende merak ettimKeşke sana trendyol sepetimi gösterebilsem, değüşüklü bir şeyler alıp, giyip aniden karşısına çık, soğuk su etkisi
HahahahahhaYangın var itfaiyeci, gel bi söndür diceksin.
Hortumu sala sala gelecek
Kendi aslan gibi kükrüyor iş bittikten sonra güleyim diye zaten hahahahahKlasik şeyler ya erkeğe canım desen uçuyor zaten. Aslan kaplan de sjshsjs ne bileyim çok şey var her erkek de bir değil ya bazıları övülmekten bazıları hakaretten bazıları aşağılanmaktan hoşlanır sjshsjs