- 16 Temmuz 2010
- 19.695
- 55.169
-
- Konu Sahibi Makyajpamugu
Bir yıldır kardeş kardeş yattigin adamla mi evleneceksin ? Siz hiç hayatinizsa aşk, tutku yasamadiniz galiba, bu ilişkiyi bir şey zannediyorsunuz.Hepinizinkini okudum çoğu haklı şeyler söylemiş. Tırnağını bir defa kestim kızlar onda da kötü duruyor demeye utandım kendim makası alıp askım pislenmis gel keselim dedim . Kızlar kendiside almıyor bu arada özel bölgesini bana laf yapar ama . Herneyse biz 1 yıldır ben istemezsen kardeş kardeş takılıyoruz.
Merak etmeyin kavga ettikten sonra ben de herşeyi pat pat söyledim çünkü sabrım çok taştı
Şuan kendisi kedi gibi. Gönlümü almaya çalışıyor. Ama 1 yıldır neler hissettim bilmiyor.
Biraz o düşünsün
Ten uyumunuz yok .Bence boşan ama sen bilirsin.Hepinizinkini okudum çoğu haklı şeyler söylemiş. Tırnağını bir defa kestim kızlar onda da kötü duruyor demeye utandım kendim makası alıp askım pislenmis gel keselim dedim . Kızlar kendiside almıyor bu arada özel bölgesini bana laf yapar ama . Herneyse biz 1 yıldır ben istemezsen kardeş kardeş takılıyoruz.
Merak etmeyin kavga ettikten sonra ben de herşeyi pat pat söyledim çünkü sabrım çok taştı
Şuan kendisi kedi gibi. Gönlümü almaya çalışıyor. Ama 1 yıldır neler hissettim bilmiyor.
Biraz o düşünsün
En doğru yorumTen uyumunuz yok .Bence boşan ama sen bilirsin.
Sonra kk daki cinsellik forumunda konu açardı kocam bana isteksiz cok mutsuzum evlenmeden önce de bişey yaşamadık anlayamadım diyeNisanlanmak doğumdan sonra.
Benim kafam karıştı.
Ayrıca evlenmeden önce keşke denemeseydiniz derdinize ne oldu.
İşte bak şimdi sovuduniz .
O zaman daha iştahlı olurdunuz
Kim hamile o zamanSadece yüzeysel şeyler yaşadık birlikte olmadık tam olarak .
+1Bu arada bütün yorumları okudum sırf yüze batma olayını konu sahibi açıklasin diye ama açıklamamıs 2. Anladığım doğru demek ki ..belkide ordaki kokudan tatdan tiksiniyordur.
1 yıldır cinsel sorunlariniz olan bir adamla evlenecek misiniz? Bile bile lades bu. Yazık olur size. Bir imza bunları düzeltmeyecek emin olun.Hepinizinkini okudum çoğu haklı şeyler söylemiş. Tırnağını bir defa kestim kızlar onda da kötü duruyor demeye utandım kendim makası alıp askım pislenmis gel keselim dedim . Kızlar kendiside almıyor bu arada özel bölgesini bana laf yapar ama . Herneyse biz 1 yıldır ben istemezsen kardeş kardeş takılıyoruz.
Biraz o düşünsün
Olan varmış, hic derr etmeyen de var. Pandemi oncesi agdaya gidiyordum. Simdi guvenemiyorum kuaföre gidemiyorum. Vurdum jilete.Konuyla alakalı olmayacak ama merak ettim. Kadınlar özel bölgelerini jiletle alınca erkekler rahatsız mı oluyor?