Yatakta arzulanmama

Arkana bakmadan kaç.
Benim vardı böyle bir sevgilim. Asla yakınlaşmazdı. Kaşım çıksa ""ıyy" derdi. Bir yerimde kıl görse tiksinerek bakardı. Kullandığım parfümü beğenmezdi. "Git kendine Beymen'den parfüm al" diye komut verdi. Almamı istediği parfüm 3 bin TL.
Sonra ne mi oldu? Gay makjözüm beraber çekilmiş fotoğrafımızı gördü. Sürpriz. Benim sevgili meğer gaymiş. Bunların özel sitesi varmış, orda bayağı popüler bir üyeymiş.
Valla evliliğin bin bir türlü hali var. Aynı çatı altına girdiğinde ister istemez birbirinin her halini görüyorsun. Bende kocamla çorabım, çamaşırım aynı makinada yıkansın istemiyorum, onun tuvaleti kullandıktan sonraki bıraktığı kokuya çok hasret değilim ama hiç mi dışkılamayalım. Ter bezlerimizi aldıralım.
Erkek arkadaşınızı en kısa zamanda postalayın. Şırça köşkünde piremses hayatında mutluluklar dileyin.

Hepinizinkini okudum çoğu haklı şeyler söylemiş. Tırnağını bir defa kestim kızlar onda da kötü duruyor demeye utandım kendim makası alıp askım pislenmis gel keselim dedim . Kızlar kendiside almıyor bu arada özel bölgesini bana laf yapar ama . Herneyse biz 1 yıldır ben istemezsen kardeş kardeş takılıyoruz.
Merak etmeyin kavga ettikten sonra ben de herşeyi pat pat söyledim çünkü sabrım çok taştı
Şuan kendisi kedi gibi. Gönlümü almaya çalışıyor. Ama 1 yıldır neler hissettim bilmiyor.
Biraz o düşünsün

Bir yıldır kardeş kardeş yattigin adamla mi evleneceksin ? Siz hiç hayatinizsa aşk, tutku yasamadiniz galiba, bu ilişkiyi bir şey zannediyorsunuz.

Gerçek bir birliktelik yaşamamışsınız. Bence asıl rahatsız olduğu konu bu. Çünkü yüzeysel olduğu için yüzeysel şeylere takılıyor haliyle. Kadınlar gerçek birleşme olmadan da fazlasıyla tatmin olabilir ama erkekler için durum böyle değil. Yüzeysel ilişki, erkeklerde performans konusunda bir süre sonra cinsel problemlere de yol açabiliyor.
Birde daha ciddi bir adım atmadan, çok içiçe olmuşsunuz, laçka bir hale gelmiş,
sizde dikkat etmelisiniz erkek arkadaşınız da.
Bir özeliniz olmalı.. Banyo da kıllarınızı bırakacak kadar rahat olmayın. O da aynı şekilde kendi tırnağını kendi kessin bir zahmet.

Ten uyumunuz yok .Bence boşan ama sen bilirsin.

Bu arada bütün yorumları okudum sırf yüze batma olayını konu sahibi açıklasin diye ama açıklamamıs 2. Anladığım doğru demek ki ..belkide ordaki kokudan tatdan tiksiniyordur.

Nisanlanmak doğumdan sonra.
Benim kafam karıştı.
Ayrıca evlenmeden önce keşke denemeseydiniz derdinize ne oldu.
İşte bak şimdi sovuduniz .
O zaman daha iştahlı olurdunuz
Sonra kk daki cinsellik forumunda konu açardı kocam bana isteksiz cok mutsuzum evlenmeden önce de bişey yaşamadık anlayamadım diye

Konuyla alakalı olmayacak ama merak ettim. Kadınlar özel bölgelerini jiletle alınca erkekler rahatsız mı oluyor?

Adam size laf söylemeden önce kendine baksın bı zahmet hijyen den uzak olan kendisi. Bir de madem aynı evde yaşıyorsunuz birbirinizin özel bölgelerinizde ki killariniza kadar laf söylüyorsunuz ama tam anlamıyla birliktelik yaşamıyorsunuz ilginç olan bu bence. Hani lafım bu konudan bağımsız bazı erkekler bakire kız istiyor ya işte anladınız siz

Yol yakınken ayrıl gitsin. Bu işin hamileliği var lohusalığı var oho.. Benim vücut temizliğimi bile eşim yapıyor bu süreçte. Seninki komple iğrenecek öyle bir durumda demek ki.. Üstelik cinsel ilişki filan da yasak adam aylardır elini sürmedi ama temizliğe gelince de yapmam demiyor

1 yıldır cinsel sorunlariniz olan bir adamla evlenecek misiniz? Bile bile lades bu. Yazık olur size. Bir imza bunları düzeltmeyecek emin olun.

Konuyla alakalı olmayacak ama merak ettim. Kadınlar özel bölgelerini jiletle alınca erkekler rahatsız mı oluyor?
Olan varmış, hic derr etmeyen de var. Pandemi oncesi agdaya gidiyordum. Simdi guvenemiyorum kuaföre gidemiyorum. Vurdum jilete. benimki bir sey demedi. Agdayla da farkli olarak güzel oluyor demiyordu. Yani farketmiyor benimki için. Kisiden kisiye gore degisir bir sey bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…