- 15 Şubat 2013
- 24.324
- 91.308
-
- Konu Sahibi Makyajpamugu
Nesi tuhaf? Döne döne reklamlari yapılıyor. Kaç çeşit jilet markasi var kadinlar için.Jiletle epilasyon yapmanız da tuhaf gerçekten. Sertleştirir ele batar bence. Lazer istemiyorsanız ağda yaptırın mesela. Ayrıca normal olan çiftlerin birbirinden rahatasız olduğu şeyleri söyleyebilmesidir. Kocam kokarsa duşa girmesini söylerim mesela. Kokuyorsa bende sevişmem. Bu da en doğal hakkım. Sizin biraz daha dikkat etmeniz lazım. O dikkat etmediğinde de siz uyarmalısınız.
Yoo gayet de cinsellik çok keyifli bir olay. Hiç bu muymuş denecek bir şey değil. Libidoyla alakalı olabilir, genelleme yapmamak lazım bence. On yıldır beraberiz eşimle hala çocuğu uyutalım da sevişelim deriz. Doğumdan sonra kırkı zor beklemiştik hatta. Evlilikte cinsellik çok önemli ve kesinlikle evliliği de dinç tutan bu. Çevremde cinsel hayatı iyi olan çiftleri gözünden tanıyorum inanın. Birbirlerine daha sevgi dolu ve tahammülü yüksel oluyorlar.İnanın evlenincede bumuymus diyeceksinz.cinsellik hiçte öyle aman aman bişey değil .13 yıllık evliyim herseyimizd normal fakat.
Ben kesinlikle cins lligin evlenince pekte matah birşey olmadığını anladım.
Evlenene kadar insna çok merka ediyor .evlenince bikarsin .
Bid tavsiyem sizde ona göre tertmiz olun ağda yapın lazere gitmeyin.
Ben çok ritizim mesela eşim bilir oda çok dikkat eder kendine.
Ben bikini hattımı ağda ile alırım jilet kullanmam.11 yaşındaki kizimada başladık ve öğüt verdim sakin yavrum kullanma diye onuda alistirdim.jilet sıkıntılı zor bişey .
Sizd 27 yaşındasınız yaparsınız sanirim.
Bakımlı olun ağız diş sağlığı el tırnak bakımı.sac temizliği güzel kokular kiayget temizliği .bunalr önemli .
Ben kirliyken asla denemem bile birlikte olmayı kendimden huylanirim .duş alırım hemen sonra..
Hatta ben korona oldum en ağır olduğum hafta ve günde kendimi iyi hissedince hem önüme ağda yaptım batıyor o bile uzayınca .
Esimede dedim koronayken ağda yapan tarihe geçen tek kadınım sanırım diye
Alakasi yok. Bence sizin libidonuzda bi sknti var..yani cinsellik yemek yemek gibi.. doydugunda istemiyorsun ama acikinca nasilİnanın evlenincede bumuymus diyeceksinz.cinsellik hiçte öyle aman aman bişey değil .13 yıllık evliyim herseyimizd normal fakat.
Ben kesinlikle cins lligin evlenince pekte matah birşey olmadığını anladım.
Evlenene kadar insna çok merka ediyor .evlenince bikarsin .
Bid tavsiyem sizde ona göre tertmiz olun ağda yapın lazere gitmeyin.
Ben çok ritizim mesela eşim bilir oda çok dikkat eder kendine.
Ben bikini hattımı ağda ile alırım jilet kullanmam.11 yaşındaki kizimada başladık ve öğüt verdim sakin yavrum kullanma diye onuda alistirdim.jilet sıkıntılı zor bişey .
Sizd 27 yaşındasınız yaparsınız sanirim.
Bakımlı olun ağız diş sağlığı el tırnak bakımı.sac temizliği güzel kokular kiayget temizliği .bunalr önemli .
Ben kirliyken asla denemem bile birlikte olmayı kendimden huylanirim .duş alırım hemen sonra..
Hatta ben korona oldum en ağır olduğum hafta ve günde kendimi iyi hissedince hem önüme ağda yaptım batıyor o bile uzayınca .
Esimede dedim koronayken ağda yapan tarihe geçen tek kadınım sanırım diye
Oral seks esnasinda yüzüme batiyor demek istemis bence.Yüzünüze jilet mi kullanıyorsunuz ?
Ben hamilelikte özel bölgem için dokuz ay kadınlar için özel olan jileti kullandım. Asla ağda temizliği gibi gelmedi. Dokunuşta kesinlikle ele geliyor. Tercihim olmazdı, eşim kıl konusunda hassassa rahatsızda da söylemek hakkı bana göre. Eşlerin tüm fiziki konularda birbirini uyarması gerekiyorNesi tuhaf? Döne döne reklamlari yapılıyor. Kaç çeşit jilet markasi var kadinlar için.
Ben baska yer anladım fesat miyimYüzünüze jilet mi kullanıyorsunuz ?
Yüzüme batıyor deyince okadarını düşünemedim , direk aklıma yüzü geldiOral seks esnasinda yüzüme batiyor demek istemis bence.
Doğru anlamışsınız, yanlış anlayan benimBen baska yer anladım fesat miyim
Kıl konusunda hassas olan adam kendi kolunun altını alır. Onu bile yapıyormuş. Hassasiyet tek tarafli beklenemez. Tirnagini bile konu sahibi kesiyormuş. Pislik ve miskin bir adam belli ki.Ben hamilelikte özel bölgem için dokuz ay kadınlar için özel olan jileti kullandım. Asla ağda temizliği gibi gelmedi. Dokunuşta kesinlikle ele geliyor. Tercihim olmazdı, eşim kıl konusunda hassassa rahatsızda da söylemek hakkı bana göre. Eşlerin tüm fiziki konularda birbirini uyarması gerekiyor
Kadının adamın tırnaklarını kesmesi tuhaf zaten ama adam rahatsız olduğunu söylemiş. Batıyor demiş, rahatsız oluyorsa oluyordur ve uyarmış. Benim kızda geçen babasına dikenlerin batıyor dedi babası gitti tras oldu.Tırnaklarını bile sizin kestiğiniz bir adamdan bahsediyorsunuz ve çoğunluk "niye ağda yapmıyorsun, jilet yapiyorsun adam haklı" demeye getirmis.
Erkeklerin jilet kullanmasi normal de kadınların ki mi anormal? Kaldı ki bu adam jilet bile kullanmıyor, kıllı geziyor.
Aynen yaTırnaklarını bile sizin kestiğiniz bir adamdan bahsediyorsunuz ve çoğunluk "niye ağda yapmıyorsun, jilet yapiyorsun adam haklı" demeye getirmis.
Erkeklerin jilet kullanmasi normal de kadınların ki mi anormal? Kaldı ki bu adam jilet bile kullanmıyor, kıllı geziyor.
Konu sahibi uyardı mi acaba koltuk altını temizle diye. Uyardıysa haklısınız.Kıl konusunda hassas olan adam kendi kolunun altını alır. Onu bile yapıyormuş. Hassasiyet tek tarafli beklenemez. Tirnagini bile konu sahibi kesiyormuş. Pislik ve miskin bir adam belli ki.