Yatakta arzulanmama

Ya açıkçası ben biraz adama hak verdim..neden mi?
Benim eskiden bi erkek arkadasım vardı o da bana yaklasmaya calısırdı, ben isteksiz olurdum. Cok ter kokuyodu,terden ziyade vücut kokusu degiisk bişi.. en sonunda dedim ama üslubunca yanlıs anlama ama ter kokuyosun ben kokulara karşı cok hassasım uzak duruyosam sebebi şu şu diye.. bana demez mi vay sen bunu nasl dersin? Yaşlanınca benden iğrencekmisin? (Ne alakaysa?) en kötü zamanımızda böyle mi yapcan? (Omg?)
Bir de ben üslubunca dedim, kırıcı sekilde değil napiim imalarımdan anlamıyodu..
Üslup biraz kırıcı olmus sizinkinde ama sizde bi dönüp kendinize bakıcaksınız yani. Hijyen önemli takıntısı var demek ki

Nesi tuhaf? Döne döne reklamlari yapılıyor. Kaç çeşit jilet markasi var kadinlar için.

Yoo gayet de cinsellik çok keyifli bir olay. Hiç bu muymuş denecek bir şey değil. Libidoyla alakalı olabilir, genelleme yapmamak lazım bence. On yıldır beraberiz eşimle hala çocuğu uyutalım da sevişelim deriz. Doğumdan sonra kırkı zor beklemiştik hatta. Evlilikte cinsellik çok önemli ve kesinlikle evliliği de dinç tutan bu. Çevremde cinsel hayatı iyi olan çiftleri gözünden tanıyorum inanın. Birbirlerine daha sevgi dolu ve tahammülü yüksel oluyorlar.

Alakasi yok. Bence sizin libidonuzda bi sknti var..yani cinsellik yemek yemek gibi.. doydugunda istemiyorsun ama acikinca nasil
Yemek istiyorsun, aynen oyle cinsellik yasama ihtiyacinda oyle oluyor.

Erkek istekli olduğunda, ne ter kokusu dinler ne jilet, bana da libidosunda sorun var gibi geldi ya da altında başka bir şey olduğunu düşündüm nedense. Erkekler cinsellikte kadınlar gibi değiller ki, az çok hepimiz biliyoruz sınırsızlıklarını. Para verip ilişki yaşayan erkekler var neticede onlardan tiksinmediklerini düşünürsek, bir adamın sevdiği evlenmek istediği bir kadından bunları bahane ederek tiksinmesi çok uç geliyor bana ya. Sorun mu var acaba çocukta?

Nesi tuhaf? Döne döne reklamlari yapılıyor. Kaç çeşit jilet markasi var kadinlar için.
Ben hamilelikte özel bölgem için dokuz ay kadınlar için özel olan jileti kullandım. Asla ağda temizliği gibi gelmedi. Dokunuşta kesinlikle ele geliyor. Tercihim olmazdı, eşim kıl konusunda hassassa rahatsızda da söylemek hakkı bana göre. Eşlerin tüm fiziki konularda birbirini uyarması gerekiyor

Kıl konusunda hassas olan adam kendi kolunun altını alır. Onu bile yapıyormuş. Hassasiyet tek tarafli beklenemez. Tirnagini bile konu sahibi kesiyormuş. Pislik ve miskin bir adam belli ki.

Kadının adamın tırnaklarını kesmesi tuhaf zaten ama adam rahatsız olduğunu söylemiş. Batıyor demiş, rahatsız oluyorsa oluyordur ve uyarmış. Benim kızda geçen babasına dikenlerin batıyor dedi babası gitti tras oldu.

Bende yüzümü jiletle alma gafletinde bulunmuştum, annem demisti hatta yüzüme battı alma bir daha asla diye.. yüzümdeki tüyleri lazer görmüyordu.. belki daha kalın tüyleri görür lazer o zaman yapılabilir.. ama adamın yüzüne batmıs olabilir sakal gibi yani hic aklıma oral filan gelmedi benim

Aynen ya igrenc vucutlu pislik herifler gelio kadinlra 40 tane kulp takiyolar kadinlarda bende ne eksik var diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…