- 15 Şubat 2013
- 24.324
- 91.308
- Konu Sahibi Makyajpamugu
Aşk, sehvet, tutku, ihtiras icin 5 sezon brezilya dizisi yaziyorum bu pimpirikli süt oglana, pipisi bozuk olabilir diye de bi kuble üroloji
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birde bazı doktorlar genelleme yapmak istemem agdayi hamilelikte yasaklıyor kasılma olduğu için özellikle riskli gebelikse kendi akrabamda kız yalvarmisti hep ağda yaptım düzen bozulmasın diye mecbur hep jilet yaptıBen hamilelikte özel bölgem için dokuz ay kadınlar için özel olan jileti kullandım. Asla ağda temizliği gibi gelmedi. Dokunuşta kesinlikle ele geliyor. Tercihim olmazdı, eşim kıl konusunda hassassa rahatsızda da söylemek hakkı bana göre. Eşlerin tüm fiziki konularda birbirini uyarması gerekiyor
Sen bu dünya icin fazla masumsunYüzüme batıyor deyince okadarını düşünemedim , direk aklıma yüzü geldi
Ne tırnagı ne kesmesi ne pisliği yahu.. Erkekte tırnaktan pislikten nefret ederim uzasa gider tırnak makası alır içerden ben keserim.
Ben neden yuz olarak algilamadim ki?Yüzünüze jilet mi kullanıyorsunuz ?
Camdaki kızda da koca adamın tırnaklarını annesi kesiyordu ya. Böyle adamdan birşeycik olmaz tirnak kesme gibi basit bir eylemi dahi yapmıyorKonu sahibi koca adamın tırnaklarını kesmek hiç mi midenizi bulandirmiyor? Cocuklarinkini bile zor kesiyorum bazen.
Evlenip ‘sovusalardı’ daha mı iyiydi?Nisanlanmak doğumdan sonra.
Benim kafam karıştı.
Ayrıca evlenmeden önce keşke denemeseydiniz derdinize ne oldu.
İşte bak şimdi sovuduniz .
O zaman daha iştahlı olurdunuz
Evlenip ‘sovusalardı’ daha mı iyiydi?
Soğumak, kelime hatasi yapilmisBen o sovusamayı anlamamıştım okuduğumda neymiş?
Soğumak. Hani soğana da sovan derler yaBen o sovusamayı anlamamıştım okuduğumda neymiş?
SoğumakBen o sovusamayı anlamamıştım okuduğumda neymiş?
Bence yanlış düşünüyorsunuz, tabi kişiden kişiye değişir ama ben kendi tecrübeme göre yanlış buldumAçıkçası yorumunuza haklisiniz ben bu şekilde takılacagini dusunmemistim daha önceki birlikteliklerimde böyle birşeyle karşılaşmadım . Evet yanlış ama bana soylemeseydi ben bu şekilde devam da edicektim ve onu anlamaya da çalışıyorum. Söyle birşeyde var yalnız bu koca bı ömür bunlara takılan insan ileride yaslanmam kilo almam doğum gibi süreçlerde ona güvenimi ve inancımı yikti
Kolunun altını almayan, dolayısı leş gibi kokan, tırnaklarını bile kendi kesmeyen bir adam jileti begenmiyor diye haklı mı gerçekten?Şimdi bakınca adam haklı jiletle ağdanın lazerin verdiği his aynı değil
Nedir ?Ben o sovusamayı anlamamıştım okuduğumda neymiş?