Yatakta arzulanmama

Bu jilet düşmanlığı da bi tek Türkiye’de var arkadaş. Amerika’da kadınların çoğu jilet kullanıyor tek yaptığı kılları kalınlastırmak. Üstelik lazer düşünüyorsanız öncesinde jiletle alıp kalınlastırmak daha iyi 🤷🏼‍♀️ Ama 2-3 günde bir alın jilet kullanmayı tercih ediyorsanız (5 bıçaklı olanları tercih edin). Sonrasında da mutlaka cildinizi nemlendirin, ayrıca duşta traş kılları görmek bence de hoş değil. Ben her gün (saçınızı yıkamasanız bile) duş alınması gerektiğini düşünüyorum. Bunlar tamamen sizin için yorumlarımdı sevgilinize gelince evdeki eşyalarını toplayıp (mümkünse çöp torbasına doldurulup) kıçına tekmeyle evden atılmayı hak ediyor bence. Daha sevgiliyken böyle iğrenç bir üslubu hiçbir kadın haketmiyor. He şunu da ekleyeyim ben bir kadın olarak bekarken çoğu şeyden soğurdum kılı, tüyü vs eşimle tanışıp aşık olduktan sonra hiçbirini sallamadım. 🤷🏼‍♀️

Ben hamilelikte özel bölgem için dokuz ay kadınlar için özel olan jileti kullandım. Asla ağda temizliği gibi gelmedi. Dokunuşta kesinlikle ele geliyor. Tercihim olmazdı, eşim kıl konusunda hassassa rahatsızda da söylemek hakkı bana göre. Eşlerin tüm fiziki konularda birbirini uyarması gerekiyor
Birde bazı doktorlar genelleme yapmak istemem agdayi hamilelikte yasaklıyor kasılma olduğu için özellikle riskli gebelikse kendi akrabamda kız yalvarmisti hep ağda yaptım düzen bozulmasın diye mecbur hep jilet yaptı

Açıkçası yorumunuza haklisiniz ben bu şekilde takılacagini dusunmemistim daha önceki birlikteliklerimde böyle birşeyle karşılaşmadım . Evet yanlış ama bana soylemeseydi ben bu şekilde devam da edicektim ve onu anlamaya da çalışıyorum. Söyle birşeyde var yalnız bu koca bı ömür bunlara takılan insan ileride yaslanmam kilo almam doğum gibi süreçlerde ona güvenimi ve inancımı yikti
Bence yanlış düşünüyorsunuz, tabi kişiden kişiye değişir ama ben kendi tecrübeme göre yanlış buldum
Benim eşimde kıldan tüyden nefret eder, kendi kişisel bakımınada aşırı önem verir, banyo yaptı diye elini yıkayan bir adam benimki
Hep tertemiz bakımlı olmamı sever, ev süpürülmesede olur ama saçlarım mis gibi koksun ister, bunu öküz gibi dile getirmez tabi ama ben bilirim çok da hoşuma gider
Şimdi bakınca adam haklı jiletle ağdanın lazerin verdiği his aynı değil
Ben herşeyin konuşulabileceğini düşünüyorum çiftler arasında
Adamın istekleriyle yaşlanmanın kilo almanın hastalanmanın filan hiç ilgisi yok, benim kocam kadar titiz adam azdır ama bakın ben kolumdan ağır bir ameliyat oldum WC de kendimi temizleyemiyordum eşim gelip yıkıyordu münasip biryerlerimi, dişlerimi eşim fırçalıyordu, ameliyatlıyken adet oldum eşim pedimi değiştiriyordu, doğum öncesi ağdamı eşim yaptı, kustum eşim temizledi, daha neler neler……canı gönülden yaptı, kimseyi kabul etmedi ben varım yanında kimseye ihtiyacın yok dedi, ne soğudu ne uzaklaştı ne iğrendi ki normalde uçan tozdan iğrenen bir adam……aynı adam iki bıyığım çıksa elime cımbız verir hoşlanmıyorum biliyorsun der
O ayrı bu ayrı

X