Yataklari ayirmaya calisan kaynana

Seytan diyor git arsiz arsiz kocama sarilmadan uyuyamiyorum de.
Ayıp değil günah değil, bence söyle. Çocuk olmasa anne kurşun başka odaya çekyat, sen de git cekyatta onla uyu,sabah görsün derdim ama çocukla olur mu bilmiyorum..
Terbiyesiz kadın. Bir kız arkadaşımın anne babası da öyleydi,bir haftalığına memlekete gitmisler,kıza ayri kocasına ayrı odada yatak açmışlar. Bence terbiyesizlikten başka bir şey degil

Yani şimdi bu KV'nin amacı ne ? 2 çocukları olan , bilmem kaç yıllık çift. Evinde ayrı yatırmaya çalışınca ne geçiyor eline ?

8 yillik evliyiz dusunun 💆‍♀️
bu 8 yılda eşiniz annesine tepki verirken “ anne sen napıyorsun ?” diye sordu mu hiç ? hani bi anlık bu kadın napıyor düşüncesine girildi mi ailece 😂 ay trajikomik resmen gülesim geldi.
yalnız eşinizin geç oldu artık ben burada kalayım diye bi iki gelmemesi ayıp olmuş. geç olduysa artık evine dönmeli zaten bir insan. o konuda eşinize meramınızı anlatabilmiş olmanıza sevindim.

bir daha yaşanırsa da eşiniz bi sorsun neden oğluna ayrı yatak açtığını.

Oman Tanrem 😶 Ama bazı yaşlılarda çok oluyor bu, eğer eşinin ailesi tarafından hor görüldüyse oğluna bi çeşit bağımlılık geliştiriyor bazı kadınlar. Oğluna kendinden yakın birisi olacak diye aklı çıkmış kadının.

Bazen diyorum aceba beni tahrik etmeye mi calisiyor. Hani dokulmemi bekliyor sanki kocamla beraber uyuyacagim diye cinnet gecirip ortaligi birbirine katmami falanmi istiyor aceba. Arkamdanda saga sola anlatip benim gelin ne edepsiz bir bilseniz falan bunun hayalini mi kuruyor aceba. Boyle bir potansiyeli var cunku.
Sizin tahrik olmanız bu kadar zorken çok bekler kaynana hayallerinin gerçekleşmesini😀

Son düzenleme:
Bizimki en basindan esimin benimle evlenmesini istemedi. Onun kuyruk acisi var sanirim hala. Iki cocuk sahibi olmusuz derdi bizi ayri yatirmak. Uyuz. Elinden tesbih dusmuyor ama kari koca arasina girmenin ne kadar buyuk bir vebal oldugunu kavramamis daha. Dun geceki sinirim hala gecmedi. Esim bugun icin piknik sozu verdi annesine tum gunumu onunle gecirmek iskence gibi geliyor.
Eşiniz ayrı yattı mı peki? Kv ye tepki koyup sizle yattı mı dün gece. Eğer sizle yattıysa boşverin ama kv yi dinlediyse köpürmekte haklısınız

Bence bir daha sizin yanınızda boyle bir baskı yaparsa açıkça söyleyin. Anne ne münasebet niye ayri yatalım diye .

Hasta bu insanlar gerçekten aklim almıyor.

mezig sen zaten ondan kurtulmakla kendine nasıl büyük bir iyilik yapmışsın allahın sevdiği kuluymuşsun valla boşver hatırlama o günleri yeni evlilik güzel gidiyordur umarım
Ay aman kurtuldum sukur..
Yeni evliligim de iyi gidiyor. Kv derdi yok en azindan. Simdiki esim annesigille dip dibe bir hayati sevmiyor. Yeni kayinvalidem de iyi bir insan. Ama yine de uzak dursunlar bizden, eski yasadiklarimin binde birini bile cekemem artik :KK66:

Ay aman kurtuldum sukur..
Yeni evliligim de iyi gidiyor. Kv derdi yok en azindan. Simdiki esim annesigille dip dibe bir hayati sevmiyor. Yeni kayinvalidem de iyi bir insan. Ama yine de uzak dursunlar bizden, eski yasadiklarimin binde birini bile cekemem artik :KK66:
çok sevindim sizin için bundan sonra her şey gönlünüzce olsun. kv de uzak olsun 🤣

Var böyle kv ler ya. Bi arkadasiminki de ayni böyleydi kv uzakta yasiodu yanina 15 gun kalmaya giderlerdi termosifonu kapatiomus sıcak su olmasin da sevismesinler diye. İki ayri yatak aciomus salona boş odayi vermiomus gece arada gelip gidiomus. Sabah ikisini tek yatakta yanyana uyurken Basmış(!) bir hafta küsmüş konusmamis falan.

Oedipus kompleksinden geliyor bunlar hep iste. Aslinda cogu annenin icinde erkek cocuga karsi bi ensestlik yatıyor. Kimisi silip atiyor kimisi böyle göstermeden duramio. Istiolar ki Oedipus gibi "ben babamın oğlu iken babam benim oğlum oldu" tüh vah desinler yani. Insan dogasinin barindirdigi igrencliklerden biri. Sizin kv de bu kadar derin düşünse ancak ne yaptığını anlar. Yani o anlamaz.

Son düzenleme:
Koca nedir anlayamadan koca ile kanka olmuş, zoruna gidiyor oğğğluşunun el kızı dediği ile muhabbeti. Suratı asıldıkça yapış kocana. 😁

Bence evinde birliktelik yaşardınız diye rahatsız oluyordur.açık açıkda söyleyemiyordur😂kv. Takıntı hastalığı varmı?

X