- 23 Eylül 2011
- 1.170
- 341
-
- Konu Sahibi Moredarklife
Ben bu cümlemde kırılacak bir şey görmüyorum. Sadece yazdığınız kadarıyla bana hissettirdiğinizi söyledim size. Kırdıysam özür dilerim lakin s.kt.r git, yat zıbar vb cümleler sevip saydığınız birine söyleyemeyeceğiniz, aksine artık bıktığınız insana kullanacağınız cümleler. Tek taraflı değil. Burdaki yorumlara cevap verirken de eşiniz için kötü sözler seçiyorsunuz. Ne sizin ona saygınız kalmış ne de onun size. Amacım sizi kırmak değil ama benim gördüğüm bu.
Sizi anlıyorum sadece sevilmek ve saygi görmek istiyorsunuz umarım eşiniz bunu anlar :))
Kız var ya bir gün gelicem alıcam elime sopayı ben temizinden bir dayak atıcam kocalarınıza. Zaten yarmagül gibi karıyım, valla elimde kalabilirler bu sinirle. Bana kocam s.git diycek ha nabarım bilmem artık, üçüncü dünya savaşı çıkar herhalde. Allah size sabırlar versin.
Bende kizardim ama tepkim " ben yapsam ,ben desem ,ben boyle,ben şöyle ,bana demedin ona dedin" gibi birsey olmazdi
Ha.. sen yapsan adamin cokta umrunda olmazdi gibi geldi bana nedense
cok ozur dılerım ama merak ettıgım bırsey var . demıssınız ya evden kovuldum cok oldu dıye ve baska bır uyeye cevabınızda cok sorun yasadık cok hakaret kufur ısıttım son bır yıldır duymamazlıktan gelıyorum dıye neden hala bırlıktesınız ve kısırlasmıs bır evlılıgı neden surdurmeye calısıyosunuz ?Benmde cok savas cikti da evden kovilduum cok oldu ama odamdan ilk kez oldu sonra ben gidince de arkamdan herkese kacti diyor
Benmde cok savas cikti da evden kovilduum cok oldu ama odamdan ilk kez oldu sonra ben gidince de arkamdan herkese kacti diyor
Siz varken ates gibi memeleri soyle boyle diyen adamin aklindan daha neler geciyodur.Ya dimi bak bide kendimi sucluyordum az daha oyle bi davraniyor ki inan gorsen sen dr beni suclarsin magdur ben olmama ragmen eski kasar der babam boyle erkeklere dengesiz yahu yeminne beni odamdan kovuyor bide kizlar acikca soruyorum sizce bu azitmaya yer mi ariyor hani bi baska kadin mi araniyor gibi geldi bana yok hisleri belli edemiyorum lar yok hep sikayetcisinler yok sohbet edilmez senle ler, yok hic aldatmamis beni herkes aldatiyormuslar sanki bana minnet duyacagim sey yapior
cok ozur dılerım ama merak ettıgım bırsey var . demıssınız ya evden kovuldum cok oldu dıye ve baska bır uyeye cevabınızda cok sorun yasadık cok hakaret kufur ısıttım son bır yıldır duymamazlıktan gelıyorum dıye neden hala bırlıktesınız ve kısırlasmıs bır evlılıgı neden surdurmeye calısıyosunuz ?
Siz varken ates gibi memeleri soyle boyle diyen adamin aklindan daha neler geciyodur.
Size oyle dediginde karete kit uçan nazarboncugu hareketiyle o ütüyü kafasina bassaydiniz size bir daha bir sey diyebiliyor muydu bakalim.
ay sende bi tuhafsın evden kovulmuşun odadan kovulmayı mı dert ediyosun :)
Kocanın huyunu öğrendiysen amann didişme, boşanmıycaksın da belli. Ne halt ederse etsin kızlara ateş gibiler desin kızlar ona bayılıyodu sanki. Sana demeyi versin s.git demesi daha mı iyi. Kocan odunsa bacım standartlardan şaşmamaya çalış yeter bence.
Ben ki yıllardır televizyondan beğenilen kişilerin kıskanılmasını saçma bulmuş insanımdır, eşin bana bütün bu düşüncelerimi yedirdi. Senin durumunda olsam bende tepkimi ortaya koyardım. Adam öyle laf arasında " bu dizide ki kadın oyuncu yeni galiba, fena değilmiş güzelce biri " falan diyip geçmemiş ki bildiğin kadınların vücudunu cm cm incelemiş. Yok onun derisi şöyle, yok bunun memesi böyle, yok kadınlara bak ateş gibi. Ateş seni çağırıyor diyip, televizyonu parçalasaydınız iyiymiş.
ıste buna zerre ınanmıyorum . hqayatta tek basına olmus olsanız derım kı duygusal boslukta ya da evlılıktekı kotu seyler yuzunden sınırlerı yıpranmıs napıcagını bılmıyor ama cocugu olan bır anne her ne olursa olsun ayakta guclu dımdık durmak zorunda . kotu evlılıklerde cıftlerden herhangıbırının cocuga yetecegını sanmıyorum . soyle kı ; esınız sıze gun yuzu gostermedıkce ( ılgı sevkat sevgı saygı gıbı etmenler yanı ) bı cocuga nasıl yetebılırsınız kı . sonucta her kotu olayda tramva yasıyosunuz ve sınırlerınız yıpranıyo . kaldı kı yasadıgımız ulke de kadın sıgınma evlerı , yardım derneklerı , calısma ımkanları oldukca fazlayken bu soyledıgınız bana tatmın edıcı gelmıyor .Mecburum ailem istemiyor ben kimsem yok hemde hic oglum kucuk maddi manevi gucum yok sinirimin sonundayim
ıste buna zerre ınanmıyorum . hqayatta tek basına olmus olsanız derım kı duygusal boslukta ya da evlılıktekı kotu seyler yuzunden sınırlerı yıpranmıs napıcagını bılmıyor ama cocugu olan bır anne her ne olursa olsun ayakta guclu dımdık durmak zorunda . kotu evlılıklerde cıftlerden herhangıbırının cocuga yetecegını sanmıyorum . soyle kı ; esınız sıze gun yuzu gostermedıkce ( ılgı sevkat sevgı saygı gıbı etmenler yanı ) bı cocuga nasıl yetebılırsınız kı . sonucta her kotu olayda tramva yasıyosunuz ve sınırlerınız yıpranıyo . kaldı kı yasadıgımız ulke de kadın sıgınma evlerı , yardım derneklerı , calısma ımkanları oldukca fazlayken bu soyledıgınız bana tatmın edıcı gelmıyor .
Allah yardımcınız olsun yıne de arkadasım.
Ne diyim.ben simdi hakli soze ama napayim kadinim kadin zoruma gidiyor birinde olmasa birinde gidiyor iste oyle bisey olsa ki korksa beni kaybetmekten saskin ordege donse soyle
Çok üzüldüm durumunuza.Umarım toparlanırsanız.Kaç yıllık evlisiniz,Çocuğunuz kaç Yaşında?babaya düşkün mü?Ben mi sorunluyum artik kendimden suphelenir oldum bir insanin bu kadar sorunu olur mu diye durmadan bana biliyorum ilerde bosanacaksin benden kurtulacaksin bence sen beni sevmiyorsun deyip duruyor ona gecen kalbimden ne geciyorsa aglayarak soyledim ben boyle yogun duygular yasamiyorum dedi dedim fitratim diyosan kabul ama yok hissedemiyirum diyosan hic durma bosa bakimimizi ustlenmek kosuluyla
Çok üzüldüm durumunuza.Umarım toparlanırsanız.Kaç yıllık evlisiniz,Çocuğunuz kaç Yaşında?babaya düşkün mü?