Yatak odasindan kovulmak ben mi abartiyorum bi el atin kizlar :(

Nazar dedinde Kınalı Kar dizisi aklıma geldi:))

Valla 2 günlük dünya insan eşini bu kadar üzer mi?
İnsan eşine güzel söz söylemesi bu kadar zor mu?
Durumunuza çok üzüldüm.
Diyeceğim biraz araya mesafe koyun yaptıklarını unutmadığınızı görsün.
Çok fazla samimi olmayın size böyle davrandıkça yaptığı hatanın farkına varmarmasını sağlayın
Allah o adamı ıslah etsin sürekli dua edin Allah size bir çıkış kapısı nasip eder korkmayın.
Siz hep iyi niyetli olun yeterki :)

Adam yabanci mankenin derisinin gerginligine kadar dusunuyor. Yok bu kafayi bilime yorsan simdiye nobel ödülü alırdın.
Nazarboncugu hanim kizmakta cok haklisiniz esinizin yorumlari cok avam, cok itici evinde karisi olan bir adama hic yakismayan seyler.

Ya dimi bak bide kendimi sucluyordum az daha oyle bi davraniyor ki inan gorsen sen dr beni suclarsin magdur ben olmama ragmen eski kasar der babam boyle erkeklere dengesiz yahu yeminne beni odamdan kovuyor bide kizlar acikca soruyorum sizce bu azitmaya yer mi ariyor hani bi baska kadin mi araniyor gibi geldi bana yok hisleri belli edemiyorum lar yok hep sikayetcisinler yok sohbet edilmez senle ler, yok hic aldatmamis beni herkes aldatiyormuslar sanki bana minnet duyacagim sey yapior

Oha ya sanki adamin kahve arkadasi yaninda ATES GIBIYMIS KIZLAR demek ne ya, kizinca da seninle konusulmuyo diyo e sen bi kadinla nasil konusulacagini mi biliyosun vesayet. Ben olsam yalvarip yakarana kadar o kovdugu yatakta yatmam

Nazar dedinde Kınalı Kar dizisi aklıma geldi:))

Valla 2 günlük dünya insan eşini bu kadar üzer mi?
İnsan eşine güzel söz söylemesi bu kadar zor mu?
Durumunuza çok üzüldüm.
Diyeceğim biraz araya mesafe koyun yaptıklarını unutmadığınızı görsün.
Çok fazla samimi olmayın size böyle davrandıkça yaptığı hatanın farkına varmarmasını sağlayın
Allah o adamı ıslah etsin sürekli dua edin Allah size bir çıkış kapısı nasip eder korkmayın.
Siz hep iyi niyetli olun yeterki :)

Gecrn ona dedim ki allahm su mubarek ayda tek duam sana kocam dedim o da ne dedi allah yuregine bana karsi merhamet nasib etsin costu tekrardan benden daha merhametliymis herkese yardim ediyormus deidm mezarda ilk sualin ne olacak temel sorulardan sonra ailen razi mi ne diyecen peki hemen ayakli kuran baslafi bu yasta bilmedigin yok diye cirkeflik yapiyo bana

Oha ya sanki adamin kahve arkadasi yaninda ATES GIBIYMIS KIZLAR demek ne ya, kizinca da seninle konusulmuyo diyo e sen bi kadinla konusulacagini mi biliyosun vesayet. Ben olsam yalvarip yakarana kadar o kovdugu yatakta yatmam

O yalvarmaz sen git yataguna ben burda yatarim der bana oyle bi akil verinki bu salagin burnu dussun bi kizlar nolur

canim zaten sorun burda, bir insana vazgecilmez oldugunu hissettrdiginde gercekten seni avcunda zanneder bir omur, hic gitmezsin zanneder. Erkekler genelde anne olunca esleri hepten yaninda kalacak zanneder ve umursamazca kirar uzerler. birden elinde olmayanlara gider gozleri. Tabi bu herkez icin gecerli olamaz ama genelde boyledir. genelde olan kadinlara oluyor kadin gercekten esini seviyorsa yada sevip uzerine cok dusmusse. bir gun sevgi de sabirda tukenir ama unutmamali

Sevdimi gerzek gibi olumune seviyorum bu dogru ama eger silersem bu defa annem babami da tanimam alirim ustume yukumu daha kirilacak yerim kalmamis benim goruyorum ben kendimi be canim gecen yil daha davami duyan 2 kisi geldi istemeye yasitim hepsi bekar eski mahallemden duymus kudurmus oyle baristik iste belli itibarim var etrafimda evladim icin yuttum ama delirtiyor adami.iice okuz

Gecrn ona dedim ki allahm su mubarek ayda tek duam sana kocam dedim o da ne dedi allah yuregine bana karsi merhamet nasib etsin costu tekrardan benden daha merhametliymis herkese yardim ediyormus deidm mezarda ilk sualin ne olacak temel sorulardan sonra ailen razi mi ne diyecen peki hemen ayakli kuran baslafi bu yasta bilmedigin yok diye cirkeflik yapiyo bana

Valla istediğin kadar hayır işlesin karınsına çocuğuna kötü davranırsa o adamı. 2 yakası bir araya gelmez bunu onada söyleyin.

Nokta koymakta sorun yasayanlar cumlelerinizi yilmaz ozdil ekoluyle alt alta yazin.
Dedi dedim dedi dedim hele de devrik cumleler falan karisinca migren sebebi oluyor konu okumak.
Bu kamu spotundan sonra konuya yorumumu yazabilirim.
Kocan hiyarin teki onu o ateste yakarlar!

Kusura bakma ama Eşin tam öküz :KK34:
hiç insan eşine böyle şeyler söyler mi yahu:KK67:
biraz mesafeli ol kırıldığını anlasın:63:

O yalvarmaz sen git yataguna ben burda yatarim der bana oyle bi akil verinki bu salagin burnu dussun bi kizlar nolur
Valla tek yol o soyledigi lafi yalatmak. Yani defol burdan diyosa bir daha orada yatmazsin ozur dileyene gonlunu alana kadar bunun yolu budur. Bi dahakine rest cekince sonra ozur dileyecegini bilir cekinir

Bi de genel yorum yapayim, kavga annda sen de cok seviyeyi dusuruyosun. Git yat zibar falan derken hakliyken haksiz duruma dusuruyosun. Onun yerine tek cumleyle benim yanimda boyle konusma deseydin keske. Bundan sonraki kavgalarda dikkat et sozlerine. Seviye boyle boyle dusmus. Sana karsi bu kadar saygisiz olmasinda biraz senin de payin var

Valla istediğin kadar hayır işlesin karınsına çocuğuna kötü davranırsa o adamı. 2 yakası bir araya gelmez bunu onada söyleyin.

Ona dedim ve dedim ki bak uzdugun zamanlar islerin rast gitmeyecek peygambermisin ... diyip geciyor anlamiyor ayet bile gosteriyorum yine anlamiyor ona en son dedim ki dinden korkusundan vurayim diye bak seni kadin suresindeki su aywtten dolayi bosamiyorum ayakli kuran diyor yok o damari da catlamis dedim en sonunda biraktim.daha laf anlatmayi

Sen de ona aynısını yap dusuncesi yanlış bence. Siz karı kocasınız, komşu değil ki böyle bir yola giresiniz. Direkt söyleyerek çok doğru yapmissiniz. İnşallah araniz düzelir, kocaniz mantıklı davranmaya başlar. Bence açık bir şekilde büyük hata yaptığını, böyle devam ederse geri donusu olmaz yollara girebileceğinizi ya da sayginizi kaybedeceğinizi anlatin

Nokta koymakta sorun yasayanlar cumlelerinizi yilmaz ozdil ekoluyle alt alta yazin.
Dedi dedim dedi dedim hele de devrik cumleler falan karisinca migren sebebi oluyor konu okumak.
Bu kamu spotundan sonra konuya yorumumu yazabilirim.
Kocan hiyarin teki onu o ateste yakarlar!

Cok ozur dilerim kusura bakmayin nolur sinirimden elim ayagim titriyor hosgorun

Sen de ona aynısını yap dusuncesi yanlış bence. Siz karı kocasınız, komşu değil ki böyle bir yola giresiniz. Direkt söyleyerek çok doğru yapmissiniz. İnşallah araniz düzelir, kocaniz mantıklı davranmaya başlar. Bence açık bir şekilde büyük hata yaptığını, böyle devam ederse geri donusu olmaz yollara girebileceğinizi ya da sayginizi kaybedeceğinizi anlatin

O bana hemen bosan oglum bosan zaten sonunda olacagi o diyor cok yasadim bu konusmalarin sonunu ben malesef

Saol iyiki kirmadan dedim

Ben bu cümlemde kırılacak bir şey görmüyorum. Sadece yazdığınız kadarıyla bana hissettirdiğinizi söyledim size. Kırdıysam özür dilerim lakin s.kt.r git, yat zıbar vb cümleler sevip saydığınız birine söyleyemeyeceğiniz, aksine artık bıktığınız insana kullanacağınız cümleler. Tek taraflı değil. Burdaki yorumlara cevap verirken de eşiniz için kötü sözler seçiyorsunuz. Ne sizin ona saygınız kalmış ne de onun size. Amacım sizi kırmak değil ama benim gördüğüm bu.

Valla tek yol o soyledigi lafi yalatmak. Yani defol burdan diyosa bir daha orada yatmazsin ozur dileyene gonlunu alana kadar bunun yolu budur. Bi dahakine rest cekince sonra ozur dileyecegini bilir cekinir

Bi de genel yorum yapayim, kavga annda sen de cok seviyeyi dusuruyosun. Git yat zibar falan derken hakliyken haksiz duruma dusuruyosun. Onun yerine tek cumleyle benim yanimda boyle konusma deseydin keske. Bundan sonraki kavgalarda dikkat et sozlerine. Seviye boyle boyle dusmus. Sana karsi bu kadar saygisiz olmasinda biraz senin de payin var

Haklisin olabilir adam surekli argo yanimda bende haliyle benzedim yaninda dura dura dengesiz oldum artik sanirim, ama oyle bir laf ediyor ki eski ben olsam beynine saglam bisey firlatirim ama eski ben yok iste anneyim.cocuk yanimda evliim konu komsu itibarim var olmuyor

Ona dedim ve dedim ki bak uzdugun zamanlar islerin rast gitmeyecek peygambermisin ... diyip geciyor anlamiyor ayet bile gosteriyorum yine anlamiyor ona en son dedim ki dinden korkusundan vurayim diye bak seni kadin suresindeki su aywtten dolayi bosamiyorum ayakli kuran diyor yok o damari da catlamis dedim en sonunda biraktim.daha laf anlatmayi

Sizi anlıyorum sadece sevilmek ve saygi görmek istiyorsunuz umarım eşiniz bunu anlar :))

X