Yatak odasindan kovulmak ben mi abartiyorum bi el atin kizlar :(

Canim bak ben meslegini okuz kocasi birakmadigindan yapamayan bir ogretmenim, her turlu hakkimi biliyorum da

1. Tum o devlet kuruluslari bir sureliginedir ve calisanlar mumkun mertebe sizden yararlanir ve dahi akraba tanidik yayarak goze batiyorsaniz muhakkak bosta is var bubda diye etiketlendirilir

2. Burasi tc burda hersey prosedur geregi yapilir isin ozu b.k cukurudur surunursun

3. Cocuk annesi siginma evinde olan bir annedense 4 dairesi olan bir babaya verilir

4.su bu adam pislik bana birini bulastirir sobra kiristiriyor diyip bi yerde mihlattirir burasi tc hanimlar ben kac polisten azar isittim istanbulda kocalarinizi bu noktaya getiriyorsunuz diye koruma vermedi de adliyeyi bekledim ben hafta iclerine kadar haberiniz varRmi

5. Hic unutmam bi polis esimin koluna girmis ve ya bende boyle kari olsa hergin doverim demisti neden mi bosamak ocin arabaya aldi brni adliyeye gitti sonra orda dalga gecti kalem memuru ciktik elimizde listeyle alamadi hirsini olduururm lan seni deyip arabada yumruk salladi bana arabadan attim kendimi oglan icerde kaciriyor tabi arkadaki polsi aracini durdurup oglum kaciriyor dedim durdurdu hoop karakol derken babam geldi bende kizimim agzi burdnu kan icinde sandim dedi benimki de yureklendi ve neler nelrr anlatabildimmi
Bunları yaşıyorsanız lütfen boşanın.Görevinize başlayın.Yazık çocuğunuza ..neyin tamahkarlığını yapıyorsunuz.

Olaydan çıkarılacak ders:
Olay esnasında ütü yapmaya sessizce devam edilir, adamın "öff be ateşe bak .s.s.s" lafına tepki verilmez. Ertesi gün tv'de bir yakışıklı eleman bulunur ve itinayla övülür.
Kısaca, verilecek ders dillendirilmez, direkt uygulanır. Misilleme, öküzlerde o zaman işe yarar.
Kesinlikle vin diesel için of be bu erkekse bunlar ne bunlar erkekse bu ne lafım ortaya çıktığı yıldan beri tvdeki kadınların masum esprileri dahi yapılmadı tecrübe ile sabittir ki bizdeki çok masumane bir yorumdu :)))

Bunları yaşıyorsanız lütfen boşanın.Görevinize başlayın.Yazık çocuğunuza ..neyin tamahkarlığını yapıyorsunuz.

2 yil onceki olaydi bu benzerini bir daha yasadim 3 kez karakoldan korkumdan koruma aldim lakin her defasnda niye karakola gittin dovdummu oldu gecen seneler yapsaydim olurdu lakin simdi soramam gecmisin hesabini 3 kez bosanma mahkemeden dondk biz

Kesinlikle vin diesel için of be bu erkekse bunlar ne bunlar erkekse bu ne lafım ortaya çıktığı yıldan beri tvdeki kadınların masum esprileri dahi yapılmadı tecrübe ile sabittir ki bizdeki çok masumane bir yorumdu :)))

Lazim.lazim boyle adamlara lazim ama haklisin benmki gibiler yani

Canim bak ben meslegini okuz kocasi birakmadigindan yapamayan bir ogretmenim, her turlu hakkimi biliyorum da

1. Tum o devlet kuruluslari bir sureliginedir ve calisanlar mumkun mertebe sizden yararlanir ve dahi akraba tanidik yayarak goze batiyorsaniz muhakkak bosta is var bubda diye etiketlendirilir

2. Burasi tc burda hersey prosedur geregi yapilir isin ozu b.k cukurudur surunursun

3. Cocuk annesi siginma evinde olan bir annedense 4 dairesi olan bir babaya verilir

4.su bu adam pislik bana birini bulastirir sobra kiristiriyor diyip bi yerde mihlattirir burasi tc hanimlar ben kac polisten azar isittim istanbulda kocalarinizi bu noktaya getiriyorsunuz diye koruma vermedi de adliyeyi bekledim ben hafta iclerine kadar haberiniz varRmi

5. Hic unutmam bi polis esimin koluna girmis ve ya bende boyle kari olsa hergin doverim demisti neden mi bosamak ocin arabaya aldi brni adliyeye gitti sonra orda dalga gecti kalem memuru ciktik elimizde listeyle alamadi hirsini olduururm lan seni deyip arabada yumruk salladi bana arabadan attim kendimi oglan icerde kaciriyor tabi arkadaki polsi aracini durdurup oglum kaciriyor dedim durdurdu hoop karakol derken babam geldi bende kizimim agzi burdnu kan icinde sandim dedi benimki de yureklendi ve neler nelrr anlatabildimmi
yasadıklarını elbettekı hıc hos seyler degıl ve cok zor seyler . yasamadıgım ıcın acısını bılemem ama bayan olarak az bucuk anlamaya calısıyorum .okuduklarımdan su anlattıgınız seyler daha buyuk geldı bana . ogretmensınız ne guzel , Allah bagıslasın oglunuzda var fakat bunca ezıyete katlanmak nıye . ozur dılerım ama oyle baba zaten olmaz olsun arkanızda durmuyo ıse aılem var demeyın zaaten . 3,5 yastakı cocuk her ne olursa olsun devlet korumasında da olsa anne 7 yasına kadar anneye verılıyor. ben sızın yerınızde olsam bı yerde gozumu karartır bı yerden baslardım . ayrıca solede bısey var zaten cok ezıyet etmıs esınız ve sız yeterınce ıcınızde bıtırmıssınız bosverın baskasına ne dedıgını. Kendı saglıgınıza cocuguuzun saglıgına bakın. Allah yarımcınız olur ıns tez zamanda duzelır hersey .

İyi sahurlar arkadaslar,

Sinirim tavan yapti yine umarim karisik yazmam. Sonki sorunu bi sekilde astik kapatmak istedim konuyu gerginlik uzamasin diye konustum esimle ve tum duygularimi neye kirildihimi, nasil algiladigimi soyledim o da ben boyle dusunmemistim nazar ben o kadar yogun yasamiyorum duygulari dedi, konustik birsz oldugun gibi kabulleniyorum ama cok da abartma lutfen dedim konuyu kapattim ve dun cok guzel bir haftasonu gecirdik derken bugun aksam kiz futbol ligi vardi kanal gezerken bakiyor bende utu yapiyorum derken ates gibiler be dedi dedim karina iki laf edemiyosun tv dekilere noluyo anlamadim simdi sorub vikartan ben olurum tabi ama tv deki yakisiklilardan birini de bi gun ben ovecegim bakalim ne hissedeceksin dedim

Arkadas senle muhabbet edilmez brn gidiyorum dedi dedim yag gibi uste cikip sivisiyorsun ben yapsam kiyamet kopar benim yanimda deme bari icinden de bana hakaret gibi sana yok ama elaleme guzel laflarim ne drmek yahu bu dedim ve sus lan dedi dedim git yat zibar uyu be dedim sinirlenip gitti oglan uyudu o arada goturdum yanina koydum iyice uykuya gecsin diye o arada bagira cagira bana asla bu lafi deme bir daha s.tir git odadan cik defol diye bagirdi, ne var lafta ben bu kadar kavga cikardimmi da uste cikuyorsun edepsiz dedim kimn odasindan kovuyorsun sen rahatsizsan sen cik git dedim ve ciktim odadan, ayri yatmayacagima yemin ettim gecen yil ama zoruma gitti yan odadayim simdi gamsiz horlayarak yatiyor ben mi sorunluyum adammi kizlar bi bakin nolur kirmadan zaten yaraliyim...

Hicde sorunlu degilsin canim.
Sonuna hatta dibine kadar haklisin bizimde esimle boyle kavgalarimiz oluyo kendimi gordum bi an :)
Kendileri yapinca iyi biz yapinca kotu oluruz herzaman ben bisey dedimi direk aynisini ben yapsam empati kur dedimmi cildirir ya nasil oluyomus dedimmide biktim senin su empatinden demeye baslar sonrasi malum :)
Heleki gece olayi kavgayi ederiz ederiz doner horlaya horlaya uyur ya ben cildiririm :)
Ama napcan alisiyo insan bi zaman sonra .
Hatta aklima geldi bugun tatil koylerine bakiyoduk bayramda gidelim diye bende birini begendim resimlerni gostrrken bikinili kadinlar cikti.oo gidelim buraya dedi hemen .
Bende kafasina patlattim bitane benm annemle babam vardi hatta :)
Güldü espiri yaptim dedi.
Sonra eve donuyorduk arabda eve gidince sorcam sana hesabni dedim yok be ben gicikligna dedim gdesim yok simdi gtmeylm desem gdelim diyceksin en iysi oyle diyimde gtmzsin diye dedim dedi.
Bu arada antalyada yasiyoruz.
Bende niye gitmicekmisim dedim :)
Icinde ibnelik olan adam heryerde bakar burda sahilde dolu kadin var ordada bakr maksat icinde bozukluk olup olmamasi dedim
Aferin kiz sana dedi bana :KK66:
Biraz uzun oldu ama aklma geldi anlatim dedim kiskandini anladilarmi hoslarina gidiyo egolari tavan yapiyo :)
Tam ayarini yapmak lazm ozman iyi oluyo bunlara

O ne cesaretli bi koca böyle be atesmis karisinin yaninda tobe tobe kimsenin kimseden cekinmesi kalmamış hayırlısı ne diyim.

Eşinizle yatak odaniz nasıl, belki de siz yeterince ona ilgi gostermediginiz icin acaba ilgi çekmek icin mi bunu yapıyor, hani belki çocuk olduktan sonra eşinizi biraz ihmal ettiyseniz...Bu sadece bi görüş...Ha bi de su var her ne olursa olsun adamın söylediği hoş degil...Belki siz de bağırarak degil de. Sakin bi şekilde ama sen böyle dedikçe ben korkmuyorum falan deseydiniz değişir miydi durum bilemiyorum...Her ne olursa olsun yine de adamın davranışı hoş degil...

Biz eşimle Victoria secret defilesi izleriz. ben mesleğim icabı ilgi duyuyorum .eşim bir ara abarttı aynı defileyi izlemeye başladı. Dedim ne diye izliyorsun tekrar tekrar. ya ne var bunda adamlar nasıl yapmış ona bakıyorum falan. Ben izlemek istiyorum değiştirme kanalı dedi. Bişey demedim. Ve ilahi adalet reklam arası girdi biscolata reklam ı. 1. Bitti. 2. Yine biscolata reklamı . 3. Yine biscolata reklamı bizimki kumandaya uzandı Hayır dedim değiştirmeye kalkma ben izliyorum. Kalktı mutfağa gitti sigara içip geldi hala biscolata reklamı kaç reklam verildi bilemiyeceğim arka arkaya. Tv yi Görünce surat gitti. Dedim bitene kadar izleyeceksin benimle. Reklam bitti defile başladı kanalı değiştirdi. O gün bu gündür bizde Victoria secret defilesi izlenmez. Bazen sinir etmek için yapıyorlar bence.

Bir gün mesela eşim yine izlerken adrina lima yı övüyor. Hepsinin kaç çocuğu var bilir :) sayıyor bir yandan pis pis srıtıyor. Görümcem bana ya çikom hiçmi kıskanmıyor sun dedi. Yahu dedim adamın adrina limanın yanına yaklaşması bile mümkün değil bırak izlesin. Adriana ne yapsın senin çelimsiz abini . Yazık kıyamam ben ona diyince bizimki nin suratı birden düşüverdi.

Hata benimdi haklisin ikimiz icinde bi sans olabilirdi yine dedim.cogu kez yilmadan da yok bi kisinin istrgiyle olmuyor o sozu bosuna koz kullanma bana eger oglum olmasa orda cok daha ileri tepkilerim olurdu emin ol siki bacak diri mememe ten mevzudan sonra simidde ates gibi kizlar ustine de bisi olmamis gibi davranaydin edasiyla yatak odamdan beni S***** G** (Defol) diyerek kovmak oyle mi iyiymis

Ne halt yiyosan ye gozume sokmadan ye gozume sokmadan icinden konus bundan sonra ben.de umidimi kestim senden olmaz belli , kendime cocuguma bakacagim bu vakitten sonra cocugum icin sukuneti sagamak durumundayim dedigin gibi hem de 40 dan sonrasini kim bilir ki tatmin olmamis sevgileri.biri gelir tatmin eder 2. Baharim olur belkide kim bilir sende haklisin aslinda dusundum de , simdi olmadi belki daha baska bahara olur. Ama simdi bu cocugu yaptiysak hakkindan gelmek de zorundayiz benim sahsimi ezmeden napiyosan yap

Hicde sorunlu degilsin canim.
Sonuna hatta dibine kadar haklisin bizimde esimle boyle kavgalarimiz oluyo kendimi gordum bi an :)
Kendileri yapinca iyi biz yapinca kotu oluruz herzaman ben bisey dedimi direk aynisini ben yapsam empati kur dedimmi cildirir ya nasil oluyomus dedimmide biktim senin su empatinden demeye baslar sonrasi malum :)
Heleki gece olayi kavgayi ederiz ederiz doner horlaya horlaya uyur ya ben cildiririm :)
Ama napcan alisiyo insan bi zaman sonra .
Hatta aklima geldi bugun tatil koylerine bakiyoduk bayramda gidelim diye bende birini begendim resimlerni gostrrken bikinili kadinlar cikti.oo gidelim buraya dedi hemen .
Bende kafasina patlattim bitane benm annemle babam vardi hatta :)
Güldü espiri yaptim dedi.
Sonra eve donuyorduk arabda eve gidince sorcam sana hesabni dedim yok be ben gicikligna dedim gdesim yok simdi gtmeylm desem gdelim diyceksin en iysi oyle diyimde gtmzsin diye dedim dedi.
Bu arada antalyada yasiyoruz.
Bende niye gitmicekmisim dedim :)
Icinde ibnelik olan adam heryerde bakar burda sahilde dolu kadin var ordada bakr maksat icinde bozukluk olup olmamasi dedim
Aferin kiz sana dedi bana :KK66:
Biraz uzun oldu ama aklma geldi anlatim dedim kiskandini anladilarmi hoslarina gidiyo egolari tavan yapiyo :)
Tam ayarini yapmak lazm ozman iyi oluyo bunlara
Evet Haklısınız, Kizdirmak ve kıskandırmak bazen hoşlarına gidiyor...Hani amacı belki amacı böyle masumane kiskandirmakti..Erkek milleti cok sever öyle yapmayı.

Hata benimdi haklisin ikimiz icinde bi sans olabilirdi yine dedim.cogu kez yilmadan da yok bi kisinin istrgiyle olmuyor o sozu bosuna koz kullanma bana eger oglum olmasa orda cok daha ileri tepkilerim olurdu emin ol siki bacak diri mememe ten mevzudan sonra simidde ates gibi kizlar ustine de bisi olmamis gibi davranaydin edasiyla yatak odamdan beni S***** G** (Defol) diyerek kovmak oyle mi iyiymis

Ne halt yiyosan ye gozume sokmadan ye gozume sokmadan icinden konus bundan sonra ben.de umidimi kestim senden olmaz belli , kendime cocuguma bakacagim bu vakitten sonra cocugum icin sukuneti sagamak durumundayim dedigin gibi hem de 40 dan sonrasini kim bilir ki tatmin olmamis sevgileri.biri gelir tatmin eder 2. Baharim olur belkide kim bilir sende haklisin aslinda dusundum de , simdi olmadi belki daha baska bahara olur. Ama simdi bu cocugu yaptiysak hakkindan gelmek de zorundayiz benim sahsimi ezmeden napiyosan yap
Yok be cok abartmisson..O da seni seviyordur merak etme...Sabah. dersin dun gece kizginlikla yazdım..Ne yapayım benim de kalbim kirildii diye...pire icin yorgan yakma ya...büyütme olayı cok fazla..İnan O da seni seviyor belki de biraz ilgi istiyor...

Eşinizle yatak odaniz nasıl, belki de siz yeterince ona ilgi gostermediginiz icin acaba ilgi çekmek icin mi bunu yapıyor, hani belki çocuk olduktan sonra eşinizi biraz ihmal ettiyseniz...Bu sadece bi görüş...Ha bi de su var her ne olursa olsun adamın söylediği hoş degil...Belki siz de bağırarak degil de. Sakin bi şekilde ama sen böyle dedikçe ben korkmuyorum falan deseydiniz değişir miydi durum bilemiyorum...Her ne olursa olsun yine de adamın davranışı hoş degil...

Gecenki konum yatak odasiydi ama kacan o canim ben deil

Erkek milleti kiskandirmayi seviyor...Sen de tepki olarak bağırarak degil de hafif naz yaparak ama benim kalbim kırılıyor de kucuk bi kiz gibi...İşveli bi şekilde...Erkek milleti nazlanmayi onlar da seviyor pohpohlanmayi ilgilenilmeyi vs...

Yok be cok abartmisson..O da seni seviyordur merak etme...Sabah. dersin dun gece kizginlikla yazdım..Ne yapayım benim de kalbim kirildii diye...pire icin yorgan yakma ya...büyütme olayı cok fazla..İnan O da seni seviyor belki de biraz ilgi istiyor...

Canim gecenki konum zaten onun ilgisizliginyi yatak odasinda benim degil benim agirima giden o degil bana yapmadigini elalemin kadinlarina gozumun onunde yapmasi soylemesi rencide eder gibi , simdi diyorum baskasinin yanijda olsa ne hissederim daha kotu seyler inan dusunesim gelmiyor. Ebu durumda da daha cok bosluk ve gidecek elaleme hic kaldiramayacagim, sildim telini alip zaten geri bi sormak istedim size de

Erkek milleti kiskandirmayi seviyor...Sen de tepki olarak bağırarak degil de hafif naz yaparak ama benim kalbim kırılıyor de kucuk bi kiz gibi...İşveli bi şekilde...Erkek milleti nazlanmayi onlar da seviyor pohpohlanmayi ilgilenilmeyi vs...

Aman be canim valla hep isveli kiz havasinda da kalamiyor insan beynine geciresim geliyor bszen evi barki

X