E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
semdekor arkadaşım size bir sorum var hem de bir öneri olabilir size de,
çalışma hayatımdam çok iyi biliyorum akşama kadar üzerinize kalan giysiler kokuyor eve gelince hep balkona asardım ya da havalandırmadan dolaba koymamak için oraya buraya yayarak havalandırırdım o zamanda ortalık dağınık görünürdü çok sinir olurdum hala da öyle bir yerden gelince havalandırmadan giysilerimi dolaba koyamıyorum. aslında bir tarafı kumaş ya da tül gibi olan kapaklı dolaplar olsa daha kullanışlı olacak herhalde, mevcut dolapları kendimiz böyle bir şekle dönüştürebilirmiyiz acaba? ne dersiniz hiç böyle bir taleple karşılaştınız mı?
canım benimde küçücük bir mutfağım var mutfak dolaplarını değiştireceğim hiç onun içinde örnek çizimlerin varmı model arıyorum benim kullanımımı kolaylaştırsın diye sadece bir tane cam var mutfağımda evim geniş ama mutfağım çok küçük amerikan mutfağıda yaptıramıyorum odalarla bitişik değil masa bile kullanamıyorum kare ama minnacık bir mutfak yardımcı olursan sevinirim elimde birkaç tane çizim olursa örnek gösterebileceğim iyi olacak
çok güzel cok sade süper cnm daha ne olsun
Ahhhhhhhhhh ben burayı daha önce neden görmedim tam benim odamın şekli ama siparişi verdik tüh çok üzüldüm ya .ellerine sağlık çok güzel olmuş.......projemi gösterirseniz belki ikna olur:)
Ahhhhhhhhhh ben burayı daha önce neden görmedim tam benim odamın şekli ama siparişi verdik tüh çok üzüldüm ya .ellerine sağlık çok güzel olmuş.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?