Yatak Odası Dekorasyonu Yatak Odası

E

EU1

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi EU1
Arkadaşlar son çizdiğim yatak odası projesini sizlerle paylaşmak istedim. Müşterim evini yeni almış ve maksimum dolapla bir yatak odası istedi. Müşterimle bu projede anlaştık. Sizce nasıl olmuş?

• Konu Sahibi EU1
çok güzel olmuş canım küçük bir oda mı burası
bir de şifonyeri komidini yok mu bu takımın

• Konu Sahibi EU1
3dsmax kullanmıyorum. Kitchendraw diye bir programı geliştirerek kullandım.
Şifonyeri var. karşı tarafta kalıyor. onun da resmi aşağıda:) komodin istemedi müşterim. dolaplar büyük olsun dedi. yoksa ilk başta komodin de koymuştum. onun yerine baş ucundaki rafları kullanacaklar. Müşteri ne isterse o olur:)

• Konu Sahibi EU1
Bu arada oda küçük değil ama kapıların ve pencerelerin konumu itibarı ile normal takımlar uygun durmuyordu. ancak böyle özel tasarımla bu kadar kullanışlı hale getirdik.

• Konu Sahibi EU1
güzel olmuş eğer müşterin de beğendiyse sorun yok demektir ama benim tarzım değil ben bu şekilde bir yatakta yatamıyorum herşey üstüme geliyomuş gibi oluyo

• Konu Sahibi EU1
Aslına bakarsan çok da boğucu olmayacak çünkü baş ucunu biraz derin tutarak gardrop yanına gelen kısmı azaltmış olacağız. üst raflar falan hep başucu seviyesinde olacak. yani yatağa yatarken yukarı baktığında çok fazla üzerine gelen dolap olmayacak.

• Konu Sahibi EU1
ben şahsen böyle bir odada yatamazdım ne olursa olsun.hem çok kalabalık duruyor bütün duvar dolap.
ama müşteriniz beğendiyse sorun yok demektir.

• Konu Sahibi EU1
çok hoş olmuş ellerine emeğine sağlık,ama benimde tarzım değil çünkü yatağımın iki yanıda açık olmalı fereah ferah yatmalıyım. iki yan hafif kapalıda olsa boğulacakmışım gibi geliyor.
Müşterin beğendiyse zaten gerisi önemli değil,şöyle bakınca göze hitap ediyor...

ben şahsen böyle bir odada yatamazdım ne olursa olsun.hem çok kalabalık duruyor bütün duvar dolap.
ama müşteriniz beğendiyse sorun yok demektir.

aynen mavisime katiliyorum
benim ruhum sıkılır böyle bi odada yatamam kafamçokkarıştı
üstüme düşecek gibi geldi bakarken bile :icecream:
müşterin beğendiyse sorun yok canım şakkıdı

herkes geniş ferah odalar ister ama bazen işinize yakın semtte böyle bir ev bazen de görev yaptığınız yerde bu tür evleri asla bulamazsınız,

arkadaşımın projesi, mevcut alanın maksimum kapasite ile kullanıma göre mükemmel tasarım, mobilyaların da açık renk ve kulplarının da boydan boya ve metal olması sorunu tamamen çözer geniş aynalı şifonyerde odayı hem geniş hem de ferah yapar o da iyi düşünülmüş .

zaten merkezi yerlerdeki apartman dairelerinde karanlık odalar hep yadak odası olarak tasarlandığından açık renk mobilyalar her zaman tercih nedeni olmalı.

Şifonyeri vs güzel ama o dolapların yatağın tam başucunda yukarıda olması iyi bir fikir değilmiş gibi geldi bana..Yani ordan birşey almak için yatağına üstüne çıkılması gerekir vs vs..

Emeğine sağlıkyerimseniben

aynen mavisime katiliyorum
benim ruhum sıkılır böyle bi odada yatamam
üstüme düşecek gibi geldi bakarken bile :icecream:
müşterin beğendiyse sorun yok canım şakkıdı

Bende bunu diyecektim gurbaacım :1rolleyes:yatağın üstünde dolap,yanında dolapkafamçokkarıştı..ben zaten çok kapalı bi yerde kalınca boğulacak gibi olurumkafamçokkarıştı..o yüzden yatak odam çok önemlisengözlerimebaksanab böyle biyerde uyuyamam sanırımfisfisfis...Ama biz yatak odamızı aldık..çok harika kız.tatlicadiarzu:asigim:tatlicadiarzu

şimdi orası ya boş olacaktı ya da ancak böyle dolap konacaktı. oraya kızlarının çeyizini koyacakmış. yani sık kullanılmayacak. onun içinde orada da dolap istedi müşterim. önemli olan müşterinin istekleri. bazı insanlar ferah oda ister bazı insanlar bol dolap ikisini de istemesi için çok büyük bir odasının olması gerekir. eğer oda çok büyük değilse tercih yapmak durumundasınızdır:) bu oda maksimum dolap yerleştirmek adına tasarlandı. dediğim gibi öncelikle müşterinin isteklerini dinliyorum sonra ona ve yaşam tarzına uygun projeler çiziyorum. bu projelerde dolap içlerini görmüyorsunuz ama raf aralıklarını bile müşterim ile birlikte kararlaştırıyoruz. uzun kıyafet miktarı, asarak mı daha çok kıyafetlerin koyduğu, ütü masasının olup olmadığı, yatak, yorgan miktarı, yorganlarının eni boyu vs tüm bilgileri alıp ona göre projelendiriyorum. bu yatak odası bu müşterim için ideal olandı kısacası. :)sırnaşık şey

çok teşekkür ederim. mimar mısın acaba? eğer öyleyse senden bu lafları duymak ayrıca onurlandırdı beni :teytey: sırnaşık şey

yatak başı üzerine dolap pek olmamış bence.. oraya erişebilmeyi düşünememişler sanırım.. kullanabilmek için yatağın üzerine mi cıkıp durcaklar.. ara ara kullanacak olsalarda yinede cıkılcak o yatağın üzerine

semdekor böyle bi yatak odasını nekadara çıkarıosun peki merak ettimde

bence çok değişik ve çok hoş ben beğendim çokta rahat uyurum sırnaşık şey yatak odam daha çok yeni değişeceğim zaman bende böyle bir model istemek için sana baş vurabilirim arkadaşım:1rolleyes:

çok teşekkür ederim. mimar mısın acaba? eğer öyleyse senden bu lafları duymak ayrıca onurlandırdı beni :teytey: sırnaşık şey

mimar değilim, işletme mezunuyum iyi bir işletmeci mantığım var neyi nasıl daha ucuza mal ederim ve nasıl en verimli kullanırım mantığı işte. bu mekanlar içinde, ev eşyası içinde, giyim içinde böyle artık refleks olmuş.

Dekorasyona özel ilgim var, sizin yazılarınızıda özellikle takip ediyorum okumak bile beni mutlu ediyor, hatta sizin tasarımlarınızda duyduğunuz heyecanı bile hissedebiliyorum, çok zevkli bir iş.

Dekorasyonda tarz çok olunca sizin de işiniz zorlaşıyor tabii ki mesela; müşterinin zevki, parası, hayat tarzı (tembelse kapalı bol dolaplı, sürekli bez elinde geziyorsa açık dekoratif dolaplar vb. gibi) bunların hepsi gözönüne alınacak ta sonra verimli bir iş ortaya çıkacak valla müşteri bir de kaprisliyse vay ki vay hem zor hem de zevkli işiniz var.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…