Yatak odası takımımı boyatmak istiyorum.....

merhaba,
bizde yatak odası takımımızı boyatmak istiyoruz ama çok astronomik rakamlar isteniyor.Bu durumda boyatmak mantıklı olmuyor.Acaba sizin ustanızın irtibat telefonunu vermeniz mümkünmü?
teşekkürler

canım bizim ustamız eşimin acası mobilya boyacısı o boyayacak bizim garajda malzemeleri alıcaz biz onda da boya tabancası var sağolsun bizim şimdiki eskitme takımımızı da ham halde aldık o boyamıştı..ama inan astronomik fiyatlar yok maksimum isteyen 500 lira istedi bizim burda ...malzmesi bişey tutmuyorki boyası falan aslında boya tabancası bizde olsa eşim boyayacaktı zamanında çok çalışmış eşim amcasına yardım için yanında zımpara falan yapmış ama keşke bi de bu tabancaları öğrenseymiş:KK1:ama kullanması zor bişey değil bence adalar fazla abartıyolar işten anladığınızı hissettirince öyle uçuk rakamlar veremiyolar pek..

heeey nerelerdesiniz yahu nööörüyonuz?ben gelmiyom bakıyom da kimse uğramıyo nerelerdesiniz napıyonuz??

çok teşekkürler canım...biyerde buldum uyguna yapan ama kaplama olduğu için mobilyalarımız boyanır ama en ufak bir çarpmada eski boya çıkar ortaya dediler...bizde vazgeçtik...bakalım belki başka bir çare buluruz...

çok teşekkürler canım...biyerde buldum uyguna yapan ama kaplama olduğu için mobilyalarımız boyanır ama en ufak bir çarpmada eski boya çıkar ortaya dediler...bizde vazgeçtik...bakalım belki başka bir çare buluruz...
hımm kaplamaysa farklı ama benimki bu eskitme denen ahşap mobilyalardan canım onlar zımparalanıyoy o yüzden çıkmaz altından boya falan...dün duydum ki şimdilerde bu mobilyalar çok pahalıymış ama 2.el çok az kullanılmışları satılıyormuş milllet komple takımı kahverengi şeklinde 500 liraya alıp 1000 liraya boyatıp 1500 tl ye cauntry tarz mobilya diye satıyorlarmış...
:KK53::KK53::KK53:

ben hep buralardayım sen nerelerdesin yok oldun gittin canım yaa..ses soluk yok kimsede nerelerde herkes..girip çıkıp bakıyorum kimse bişeyy yazmamış :KK43: unutulduk koptuk valla..

ben hep buralardayım sen nerelerdesin yok oldun gittin canım yaa..ses soluk yok kimsede nerelerde herkes..girip çıkıp bakıyorum kimse bişeyy yazmamış :KK43: unutulduk koptuk valla..

aynen bende fırfat buldukca girip bakıyorum kimse birşey yazmamış bende çıkıyorum unutmadık öyle düşünme hemn canım.....

teşekkür ederim canım fikrini paylaştığın için...bakıp bakıp geçenler var çünkü yorum yazmaya eriniyorlar sanırım...

bende beyazdan yanayım. gerçi kendi yatak odam siyah.onun verdiği bıkkınlıktan sanırım:) beyazın havası başka yaaa

merhaba rukiyecim ne yaptın bir girişimde bulundunmu?bitince foto ekle meraktayım yaaa

valla bende meraktayım geztapocum...naptı ne etti ses çıkmadı ...boyattımı attımı sattımı haber yok :) hiç denk gelmedik ne zamandır girmiyor sanırım...sen görüştünmü yakın zamanda...fazeyden de ses çıkmıyor..herkes dağıldı gitti.... boyattıysada baya merak ettim...yaz başında boyatacam diyordu... meraktayım bende...sen neler yapıyorsun görüşmeyeli geztapom...sen ne yaptın evindeki değişiklikleri ve ev işini...

valla gazelcim haziran itibariyle ev aramaya başlıycaz sanırım.o yüzden elim kolum kalkmıyor.bir iş yapmak istemiyorum.duvarlarım çok kirlendi ama hiç silesim yok.böyle belirsizlikde zor.onun dışında bu 4+4+4 olayı nedeniyle sanırım oğlum seneye ortaokullu olacak bi yandan bunu düşünüyorum .iyi mi olacak kötü mü olacak diye...Rukiye sanırım bahçeyle ilgileniyordur.malum hava düzeldi çocuklarda eve sığmıyor onların peşinde geziyodur.senin bilezik işi hallolmuş sevindim .işte böyle canım .

valla gazelcim haziran itibariyle ev aramaya başlıycaz sanırım.o yüzden elim kolum kalkmıyor.bir iş yapmak istemiyorum.duvarlarım çok kirlendi ama hiç silesim yok.böyle belirsizlikde zor.onun dışında bu 4+4+4 olayı nedeniyle sanırım oğlum seneye ortaokullu olacak bi yandan bunu düşünüyorum .iyi mi olacak kötü mü olacak diye...Rukiye sanırım bahçeyle ilgileniyordur.malum hava düzeldi çocuklarda eve sığmıyor onların peşinde geziyodur.senin bilezik işi hallolmuş sevindim .işte böyle canım .

evet canım şükür alabildik bileziği... baya sıkıntılı oldu ama aldık sonunda... aynen ya bende burağı tutamıyorum evde 24 saat dışarda dursa yine de sokamıyoruz eve...dışarda yırtıyor ortalığı millet bana bakıyor sokakta bu çocuk niye bağırıyor diye..valla canım bi görsen çırpına çırpına üstümü başımı mahvediyor :) çocuklar hep böyle demekki... rukiyedeki bahçe bende olsa bende girmem valla :) senin orta okul meselesine gelince ben hiç iyi görmüyorum bu işi ama allah hayırlısını versin baya mahvoldu düzen ya çocuklara yazık...5 buçuk yaşında çocuk okula başlayacak çok saçma..ana kuzusu ya ne anlar okuldan dersten...hayırlısı olsun canım.... ev meselesine katılıyorum insanın eli ayağı bağlanır belirsizlik yüzünden... ama boşver silme dursun... zaten duvar ve halı silmekten nefret ettiğim kadar hiçbişeyden etmem ya...kollarımın gücü yok valla...bizde badana boya ile uğraştık diğer odalar ve mutfağı yaptık...ama sobayı çıkaramadığım için oturma odası kaldı öyle... yani anlayacağın tam manasıyla ne bi temizlik yapabildim ne boyayı halledebildim... havalarda serin gidince sobayıda çıkaramadım...malum ufaklık var geceleri soğuk oluyor...bakalım bizde bunlarla uğraşıyoruz işte...haziran başında allah nasip ederse konyaya gidecez... özledim memleketimi ya :) sen neresindendin konyanın...merkezmi ilçesimi... gidip geliyormusunuz hiç...görüşsek ne güzel olurdu değilmi :)

merhaba kızlar nasılsınız sizleri çok merak ettim ne var ne yok yazılanları okumadan yazıyorum baştan söyliyeyim benim hayatımda değişiklikler var akrabaların yakalşık 50 kişi kadar davetini verdik çok şükür onu atlattım kv gitti memleketine küçük kızımın konuşamama sorunu var dr kreş dedi ve ben kızımı kreşe verdim her sabah kızımla okuluna gidiyoruz yürüyerek 15 dk düşünün devamlı dua ediyorum biran önce konuşsa diye çok zor oluyor ağlayarak onu bırakmak dayanamıyorum ama mecburen eeee sizde ne var ne yok ...

canım çok üzüldüm ufaklığa yaa..peki işitme problemi var mı diye baktırdınız mı?kv.gitmiş Allah kavuştursunmu diyim yoksa gözünaydınmı?sen hangisini kabul edersen artık.bu arada biz de bir değişiklik yok hala beklemedeyiz.kızını bide psikolağa götürsen belki yardımı olur.Allah yardımcın olsun fazeycim

merhaba kızlar nasılsınız sizleri çok merak ettim ne var ne yok yazılanları okumadan yazıyorum baştan söyliyeyim benim hayatımda değişiklikler var akrabaların yakalşık 50 kişi kadar davetini verdik çok şükür onu atlattım kv gitti memleketine küçük kızımın konuşamama sorunu var dr kreş dedi ve ben kızımı kreşe verdim her sabah kızımla okuluna gidiyoruz yürüyerek 15 dk düşünün devamlı dua ediyorum biran önce konuşsa diye çok zor oluyor ağlayarak onu bırakmak dayanamıyorum ama mecburen eeee sizde ne var ne yok ...

selam fazeycim çok üzüldüm bebeişine yaa...kaç yaşındaydı nasıl anladınız bu durumu... burak da 2 yaşına girecek temmuzda doğru zaman ne zaman bilmiyorum çocuktan çocuğa değişirmi konuşma işi... anne baba dede olmaz bitti hayır evet gibi tek kelimeleri söylüyor ama normalmi sence...sen böyle deyince tereddüt ettim şimdi... birde bulunduğumuz yerde hiç çocuk yok...oyun arkadaşı yok... onunda etkisi vardır belki...malum çocuk dediğin çocuktan ööğrenir...senin kız kaç yaşındaydı canım inan üzüldüm...inşallah geçicidir...birde öyle ağlayarak bırakıp gelmek zor gerçekten.... allah yardımcınız olsun canım yaa... sabır versin kavuşsun bebişin sağlığına inşallah...

offf son yazılanlara baktım da ne zamandır yazamamışım kızlar valla kusura bakmayın bazen bi girip kaçıyorum ama kışınki gibi olmuyo malesef şimdi mektubuma başlarkene öncelikle selam eder hepinizi öperim:KK1:
ben bu günlerde felaket üşütmüşüm boğazım berbat bu farenjit denen meretten var bende üşüttümmü sorma gitsin...işin kötüsü efe de grip eşim de ve yiğit de yani anlıycanız maaile üşütük haldeyiz...anam bir yağmur yağıyor buraya 2 haftadır bir yağmur ki sormayın ..bahçe malum kıştan çıktık temizle toparla ek dik akşam ağzım ayrık yatağa zor düşüyorum deyim ben siz ordan gözünüzde canlandırın işte:KK1:
boya işleri hem bu yağmurlardan dolayı hem de benimkinin arı sevdasından dolayı şimdilik askıda...arı mı??evet arı gitmiş 1 kovan arı almış benimki yerimiz müsaitmiş neden milletin sahte balını yesinmiş bebeler e haklımı haklı adam ama onları düzene koymak çok da kolay değilmiş bayaa uğraştırıyo bebek bakar gibi bişey...malum havalar ısınmadan da boya işine girilmiyo küçük çocuk olunca hele..ama vazgeçmiş değilim en yakın zamanda boyanacak inşallah ilk işim resim eklemek olur kızlar merak etmeyin..
bu arada fazeycim kaç yaşındaydı bebişin merak ettim konuşma sorunu derken nasıl yani ??benim oğlan 22 aylık temmuz 5 te 24 olacak ama şaşırıyorum bazen konuştuğu kelimelere maşallah herkes de benim gibi bu yaşta hani diyebilirim her derdini anlatıyo abisi bunu sıkıştırmış galiba onu şikayet etti bana mesela vuuudu vuudu yiiit bööle bööle vuudu bana diyo göstererek tabi bu durum yiğite pek yaramadı:KK9:doktor en iyisini bilir canım aileden de gelebiliyomuş mesela eşimin amca oğlu vardı küçük 5 yaşında tam daha konuşamıyordu ama babası da öyleymiş dr normal ailede de varsa genetik demiş ama üzerine gitmeli elbette...gazelvim geztapocum sizden naber neler yapıyonuz?

X