Yatak Odası Dekorasyonu yatak odasi takimim bu...sizce nasil?

Nelya

NiLoVski
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2009
4.748
13
318
36
- Yurtdışı

iste bu da benim yatak odasi takimim.beyaz cok hosuma gitti.hem kenarda isiklari da var dikkat ederseniz.o masrafdan kurtuldum biraz:))2 renk de isigi var.biri mavi,o biri klassik renk:))))))

çok güzel canım..
beyaz yatak odası çok şık duruyor bence..
cesaret edip alabilir miyim bilmiyorum ama sen güle güle kulaln inşAllah..

Cok gÜzel gÜle gÜle kullan canım beyaz cesaret ısıdır ama hos ve zarıf duruyor benımde beyaz artık elınden bezı dÜsÜrmezsın olsun ::: Temızlemesı kolay sık ve zarıf :::

kenarlarinda da taslar var...bi tek ondan endiseliyim...duserse diye.ama baska bi problem yok.simdiki kendi odamda da mobilyam beyaz.temizlemesinde falan hic bir sorun yok.

canım merak ettim bu takımı ne kadra aldın ben e yenileyeceğim de odamı

valla tek tek bilmiyorum fiyatlarini ama salon ve koltuk takimi ile birlikde 3ne 17500tl verdik.

oldum olası deri yatak başlarının, yatak odasına ayrı bi hava kattığını düşünürüm. hayırlı olsun canım.

çok güzel insan kendini makyaj aynasının önünde artist gibi hisseder
pek süslü bek güzel
iyi günlerde kullanman dileğiyle

coooooooooooook güzell cnm güle güle sağlıkla kullan özellikle yatak basına bayıldım
bende beyaz hastasıyım önümüzdeki ay bende alacağım yatak odası takımımı
daha karar veremedim tabi fiyatı ne kadar takımının ??a.s.

3un etrafinda olmasi lazim yukarida dedigim gibi 3 esyayi birlikte aldik diye bunun tam fiyatini bilmiyorum.

çok güzel canım yatak odan,bende daha almadım yatak odası takımı,markasını öğrenebilirmiyim

canım tam kokoş bi yatak odası takımı
çok güvzel
güle güle kullan :lepi:

hangi mobilyacıdan aldığını yazar mısın canım
benim gibi merak eden çok kişi olmuş

sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…