• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu yatak odasi takimim bu...sizce nasil?

off ya samsunda cok pahalı bu tarz mobilyalar istanbulda oturanlar cok sanslı
ben baktım buralarda 4700 5000 diyorlar beyazdı benimkide
3bin cok iyi valla :(

canım ya tam benim beğendiğim tarzda bir mobilya seçimi yapmışsın yatak odası için.... alkisalkisalkisbeya çok güzel oluyor koyu renkleri fazla sevmiyorum....yerimseniben
güle güle kullan canımŞeniz

arkadaslar sormuslar nerden aldin diye ama adresini bilmiyorum desem gulmeyin bana.istanbulu pek fazla tanimiyorum da.Aile dostumuz goturdu bizi oraya.Bi tek ismi aklimda.Dilek mobilya.Ama hangi semt onu bilemicem.

oww ışıklı mışıklı haaa yatak başlığı hoşmuş..renkli geceler kuşumkaydirigubbakcemile3

iste bu da benim yatak odasi takimim.beyaz cok hosuma gitti.hem kenarda isiklari da var dikkat ederseniz.o masrafdan kurtuldum biraz:))2 renk de isigi var.biri mavi,o biri klassik renk:))))))[/QU
merhaba canım yatak odan çok güzel umarım almışsındır.:) bende bi yatak odası gördüm ve beyaz swaroski taşlı beyaz alarak çok güzel bi seçim yapmışsın bence sonuçda genç yeni evli bi çigt şimdiden koyu renk evini döşeyipde kendimizi karalara bağlamaamk lazım :)) nasılsa 40.ındada bi eşya değişimi oluyo o zamanda koyu renk alır onun keyfine bakarsın... bende bi beyaz yatak odası takımı gördüm oda güzel ama ben bu mağazayada bakmak isterim acaba fotoğrafını çektirdiğin yer hangi mağaza ))))

canım benim çok güzel valla.her renk yatak örtüsü nevresim takımınada uyum sağlar.oradaki siyahta çok ateşli durmuş valla. birde sen onun satenini alırsan oohooooooooo...güle güle ağız tadıyla kullanın inşallah!!!...opuyorumnanaktan

herseyin gibi buda çok güzel yaaa
peki bunu nerden aldın bu arada evini çok merak ediyorum :utangac:

inanilmaz güzel biryatak odasi, bayildim :kedi:

Dilek mobilya demissin, arkadaslar'a belki yardimci olur.. Istanbul Eyüp'da zemuszemus

Arkadaslar ben uzun zamandir yurtdisinda yasiyorum , Turkiyeye yerlesme hazirligindayim, evimi doseyecegim, lutfen benimle tecrubelerinizi paylasir misiniz? Yatak odasi takimi, salon takimi, mutfak konusunda en begendiginiz guvenilir , modelleri guzel olan markalar nedir? Yardiminiza ihtiyacim var. Cok tesekkurler, hepinize sevgiler.

Back
X