• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu yatak odamızı aldık

nefesim

eski KK üyesi
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2009
3.202
14
683
37
kızlar düğünümüze 2 ay kala bir eksikten daha kurtulduk :nazar:

doğtaştan dream yatak odasına bayılmıştım ama yatak odasının en az 18 m2 olması gerekiyormuş sığması için o yüzden hayallerim suya düştü ama onu az da olsa andıran doğtaş lincoln yatak odasını aldık :nazar:

olumlu olumsuz yorumlarınızı bekliyorum kızlar
:nazar: Allah'ım utandırmasın :nazar:
$DOTA-M~1.webp
$b6df7a6d-3e7e-4a37-a3fe-9d0bfd80501bLINCOLN_YTK_3.webp

siyah baza aldım ben artı olarak beyaz başlıkla beraber

kızlar düğünümüze 2 ay kala bir eksikten daha kurtulduk :nazar:

doğtaştan dream yatak odasına bayılmıştım ama yatak odasının en az 18 m2 olması gerekiyormuş sığması için o yüzden hayallerim suya düştü ama onu az da olsa andıran doğtaş lincoln yatak odasını aldık :nazar:

olumlu olumsuz yorumlarınızı bekliyorum kızlar
:nazar: Allah'ım utandırmasın :nazar:
Eki Görüntüle 400502
Eki Görüntüle 400503

canım ben beğendim sadece benim kendim için tek problem siyah ve beyazı sevmiyorum. ama sade ve şık güle güle uyuyun inşallah. :nazar::nazar::16:

canım ben beğendim sadece benim kendim için tek problem siyah ve beyazı sevmiyorum. ama sade ve şık güle güle uyuyun inşallah. :nazar::nazar::16:

teşekkür ederim canım Amin inşallah..benimde aklımda hiç siyah beyaz yoktu ama önce dream modelini beğendim sonra da bir anda bunu almış buldum kendimii :nazar:

merhaba cnm oncelikle hayirli olsun.benimde yatak odam siyah ve beyaz.goruntusune aldanmistim.simdiki aklim olsa aslaaaaaaa! Toz bezi elimden dusmuyo.siliyorum arkami dondugum an bakiyorum ustunde tozlar. Tamam cok sik cok guzel duruyo ama yoruyo insani. Keske bildigin cewiz mobilya alsaydim diyorum simdi.. Sana kolay gelsin canim:)

hufff daha evimize gelmedi modeli değiştirsem mi kii :17:

merhaba cnm oncelikle hayirli olsun.benimde yatak odam siyah ve beyaz.goruntusune aldanmistim.simdiki aklim olsa aslaaaaaaa! Toz bezi elimden dusmuyo.siliyorum arkami dondugum an bakiyorum ustunde tozlar. Tamam cok sik cok guzel duruyo ama yoruyo insani. Keske bildigin cewiz mobilya alsaydim diyorum simdi.. Sana kolay gelsin canim:)

Aynen katılıyorum arkadaşa. Bende evleneli 9 ay oldu. Salon takımım, yatak odam siyah-beyaz. Artık toz almaktan iflahım kesildi. Nefret eder oldum.

Back
X