- 28 Mart 2016
- 6.641
- 13.447
-
- Konu Sahibi Turuncuyaprak
Aman takmayın Allah aşkına, terbiyeli şekilde özelinizi yaşıyorsunuz. Arkadaşımın abisi evlendiği ilk gece annesinde kalmışlar karı koca işlerini görüp birlikte banyoya girmişler üstlerine havlu sarıpKayinvali kayınbaba ile devamlı yaşayanlar nasıl yaşıyorsa biz de öyle yaparız dedik umursamadık. Ama öyle olmuyormuş malesef.
Surekli olması abartı bence ben bu kdar rahat edemezdim arada bi neyse ama bi bahaneyle evlerine gidebilirler bana göre sonra donerler.
Oyle malesef.Bunlar bence birbitrlerinden de bıkmışlar,valide hanım topu sizlere atıyor burada.
3 günlüğüne gitmiş olsak 3 gün zaten yapmayız.Hasta baktığınız evde 3 gün yapmasanız ölecek misiniz
Oyle malesef.
Içeri bir kere girdi eşim anne ne görmeyi bekliyosun dedi. Bir daha hiç girmedi. Şimdi kapıyı çalıp bekliyor kalkıp biz açıyoruz.Odanin kilidi varsa kitle de çık anlasın o zaman. Ev onun olabilir ama sen yatiyorsun o odada baska ozel seylerde olabilir. Zamaninda benim kv de de cok patavatsızlıklar yapti. Heo cevapla susturdum. Yoksa ileri giderdi. Mesela biz nisanliyken herkesin icinde hemen cocuk yaparlar gibi birsey dedi bende gulerek zamani gelince ona biz karar veririz dedim. Yine cocuk için tedavi gorurken birinin yaninda sık iliskiye girmedigimizi ima etti bende yine cevabini verdim. Onlara ne ki anlamiyorum ben? En son ben hamileyken onlarda kaldigimiz bir gece ayagim şiştiği için eşim ayağımı ovalıyordu pat diye odaya daldı oyle gorunce acayip utandı kipkirmizi oldu bir daha yapmadı
Aman takmayın Allah aşkına, terbiyeli şekilde özelinizi yaşıyorsunuz. Arkadaşımın abisi evlendiği ilk gece annesinde kalmışlar karı koca işlerini görüp birlikte banyoya girmişler üstlerine havlu sarıpsizde ne var ayol..
Uyarır zaten şüphem yok ama canım sıkıldı, ben söylemeyince huzursuz olucam. Ama konuştukça rahatladım. Kötü olmak istemiyorumsiz değil oğlu uyaracak sert bir dille olacak bitecek.
HahahahBence kadin tutkulu bir ask yasamamiz biraz kiskanmis.esi de bu yasta hasta olmus bi de.kadin bu durumu kiskanmis bence.prezervatif saklamaya gelince bence torun istiyor olabilir.ben olsam bukdugum prezervatiflerd3 de suphe eder kullanmazdim.igne batirmis olabilir hamile kalin diye
yok çok utanmışlar, biz utandık onlar utanmadı kikirdeyip durdular dedi :)) çok feci bir durum ya benim de var 2 oğlan Allah başıma vermesinYok artıkkiyiki kaynana saatler olsun filan dememiştir umarım dememiştir demi
KaynanaBu sıcakta kim her gün duş almıyor ki neden hemen sevişmeye yormuş.
Kilit yok ama ayarlanabilir. Aslında demistim eşime ama delik yokmuş kilit için öyle demiştiYattiginiz odayı kilitleyin sonuçta içinde sizin eşyalarınız varken sizin ozeliniz o oda
Sorun orda, kıskanıyor zaar. Kadın 46 yaşında yaşlı olsa halden anlamaz diyeceğim ama neyse bilemedim. Bilmek te istememem o zihniyetiyani gülüyorum kusura bakmayın ama şaka gibi konu cidden. Kocası bu haldeyken sizin yatak odanıza takması ne denir bilemedim.
Gerçekten değil. Yemin ederim gerçek. Ben zaten böyle denecegini biliyordum. Ama başkasının gerçek olduğuna ihtimal vermediği seyi yasiyoruz isteÇok inanılası bir konu değil yani fake bence