- 24 Kasım 2009
- 22.108
- 85.744
-
- Konu Sahibi Turuncuyaprak
Aklımı okudun güzel gelinim dermişAnne bizim odaya kamera düşünüyorum demelisin
Ben kimsenin seyine karismam
Teliften korkabilir benceKayinvalide de ben sizin odaya coktan bir tane kamera yerlestirdim der mi? demez.
Benim kayınvalidem Allah için çok iyidir. Onların evinde kaldığımız bir gecenin sabahında esnedim de, sabaha kadar ne iş gördün de uykusuz kaldın gelin demiştiTeliften korkabilir bence
Yanliz bu erkek annelerinde var bu huy. En salon hanimefendisi bile biraz biraz oglunu merak ediyor.
Ya evet evet hep bi merak var benceBenim kayınvalidem Allah için çok iyidir. Onların evinde kaldığımız bir gecenin sabahında esnedim de, sabaha kadar ne iş gördün de uyuyakaldın gelin demişti
İyi kaynana bile yapıyor bunu
Oturma salonudur oTeliften korkabilir bence
Yanliz bu erkek annelerinde var bu huy. En salon hanimefendisi bile biraz biraz oglunu merak ediyor.
Teliften korkabilir bence
Çok güzel yorumlar yapıyorsunuz, beni de çok iyi anlamışsınız teşekkür ederimYok şu bana çok komik geliyor,kırmızı kurdeleyi gururla takıp bu gece sevişecek diye göbek atıp sonra sanki bu işi uzaylılar yapıyormuş gibi tepkiler.Hey Allah'ım ya.Biz nasıl dünyaya geldik acaba,kimse bunu düşünmüyor.Bu kadar korkmayın,kimse cinsellik yaşadığı için utançtan ölmüyor.Nasıl ki tuvalete gidiyorsunuz,cinsellik de bir ihtiyaç,ulu orta yapmadığınız sürece çekinecek bir şey yok bana kalırsa.Kv'siyle sürekli yaşayan insanlar var mesela,bu durumda onların hiç sevişmemesi lazım,sesten falan rahatsız olup.Bir de hasta bakılan evde draması kasılmış da adamın hastalığı ölümcül bir şey değilmiş zaten sadece yardım ediyorlarmış,kv'de de genç üstelik kendisi bile yapabilir.
Al birini vur ötekineYa evet evet hep bi merak var bencebenim kayinvalide altta bana şey demisti size benim banyo sesi geliyor mu? Sizin banyo sesiniz hic gelmiyor bana ama anne gelmez ki dedim o kadar ses var etrafta.. yok gece falan da gelmiyor dedi
Devlerin aşkı büyük olur3 gun ust uste sevisilir mi sevisilir..
Ama baskasjnin evinde 3 gun sevisilmez. Anne baba da olsa..
Ben yapamazdim sahsen, sabahina kendimi bi garip hissederim.
Güle mi bensettiniz gerçektenBugün eşim gitmedi biraz önce babası aradı, eşim de olayı anlattı. Kayinpederim annen yıllarca bu evliligin huzurunu kaçırdı sizinkini de kaçırmasın artık gelmene gerek yok oğlum, bir kaç güne kardeşin gelecek demiş. O kadar bakıp bakıp da sonunun böyle bitmesini istemezdik, herkese teşekkür ederim.
Bu arada kamu spotu olarak şunu da söylemek istiyorum. Herkes sevişmeyi sevmeyebilir önemli görmeyebilir ama sevişmek yemek içmek kadar doğal bir ihtiyaçtır. Siz sevmiyorsunuz diye seven insanlara az sevişsen ölür müsün denmez. Oglunun gülü* kesilince sünnet düğünü yapan insanlar oğlu o gülü* kullanınca rahatsız olmasınlar
Benzettiğim için değilGüle mi bensettiniz gerçekten
Dikkat edin de dikeni batmasın
Bu nedir ya, yıkıldım gülmekten. :)))) Bir doğum kontrol yöntemi olarak ; KAYNANA, Yakında sinemalarda.Kayınvalidenizin maşallahı var. Bir tür doğum kontrol yöntemi sanıyor kendini herhalde. Sevişmemeniz için ne bu çaba?
Azi karar cogu zarar.Bugün eşim gitmedi biraz önce babası aradı, eşim de olayı anlattı. Kayinpederim annen yıllarca bu evliligin huzurunu kaçırdı sizinkini de kaçırmasın artık gelmene gerek yok oğlum, bir kaç güne kardeşin gelecek demiş. O kadar bakıp bakıp da sonunun böyle bitmesini istemezdik, herkese teşekkür ederim.
Bu arada kamu spotu olarak şunu da söylemek istiyorum. Herkes sevişmeyi sevmeyebilir önemli görmeyebilir ama sevişmek yemek içmek kadar doğal bir ihtiyaçtır. Siz sevmiyorsunuz diye seven insanlara az sevişsen ölür müsün denmez. Oglunun gülü* kesilince sünnet düğünü yapan insanlar oğlu o gülü* kullanınca rahatsız olmasınlar
Azi karar cogu zarar.
Alt basligin da ileride oglun olursa sana gelsin.
Meet the Fockers izlemeni tavsiye ederim ama iste olmayacak film stayla.Kizim olursa da gelebilir oğlum olursa da.
Müsait olursam izlemek isterim. Olmayacak film stayla derken ne demek istediğinizi anlayamadimMeet the Fockers izlemeni tavsiye ederim ama iste olmayacak film stayla.