- 22 Eylül 2014
- 5.141
- 7.348
- Konu Sahibi Turuncuyaprak
Giiiiiiir kanımaaaaIlk defa birine hak vermis bu kiz, normalde baya ters biridir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Giiiiiiir kanımaaaaIlk defa birine hak vermis bu kiz, normalde baya ters biridir
Şanslıyım o zaman daha çok sevindimIlk defa birine hak vermis bu kiz, normalde baya ters biridir
Ben kin tutmam agaGiiiiiiir kanımaaaa
O nerden çıktı?Ben kin tutmam aga
Sanki komsuyla yapiyolar. Nikahli kocasiyla yapiyor bunu. muhtac olan adamda uyurken yapiyolardir yani. Yapmasalarda uyuyacaklar yani onlari geren nedir? Ben her gun dusa girerim ama her gun sex yapmam. Bundan mi anlasilacakYani siZi kırmak istemem lütfende yanlis anlamayin ama ben birine muhtac olsam benim evimde mecbur kalmak zorunda olsa ve iliski yasasalar ben gercekten cok kizardim ben o durumlara sahit olmak zorunda degilim ucgun dus aliyorsunuz sanki ucgun yapan siz degilmisiniz gibi aksamina prezervtf ariyorsunuz kadin evini sevisme alanina cevirmisiniz sizin yerinizde olsam evime gider yapardim her buldum yerde ozelimi herkese duyura duyura yapmazdim siz nekadar ses cikarmadik desenide insanlar anlıyorlar ne yapacaksam evime gider yapardim bir saatline hem degisiklik olurdu esinizlede
Kendi gorusumu bildirdim ben acikcasi tiksiniyorum birin evine misafirlige gittigimde bile gece dus mevzusu oldumu ayip evde misafir var diyorum tabi herkez birdegil ben oyleyimSanki komsuyla yapiyolar. Nikahli kocasiyla yapiyor bunu. muhtac olan adamda uyurken yapiyolardir yani. Yapmasalarda uyuyacaklar yani onlari geren nedir? Ben her gun dusa girerim ama her gun sex yapmam. Bundan mi anlasilacak
Her dus alindiginda sevisildigini nerden cikariyosunuz peki? Millet banyo yapmiyormudur nedir dus esittir iliskiKendi gorusumu bildirdim ben acikcasi tiksiniyorum birin evine misafirlige gittigimde bile gece dus mevzusu oldumu ayip evde misafir var diyorum tabi herkez birdegil ben oyleyim
Sanki komsuyla yapiyolar. Nikahli kocasiyla yapiyor bunu. muhtac olan adamda uyurken yapiyolardir yani. Yapmasalarda uyuyacaklar yani onlari geren nedir? Ben her gun dusa girerim ama her gun sex yapmam. Bundan mi anlasilacak
Gecenin 1inde ikisinde biHer dus alindiginda sevisildigini nerden cikariyosunuz peki? Millet banyo yapmiyormudur nedir dus esittir iliski
Aynen yaa... bu kadar utanilmasi gereken birseyse oglunu evlendirmeseydi birde uzun sure kaliyolarsa bi arada ne zamana kadar surecegide belli degil galiba. Kimi haftada 1 e ok der kimi haftada 5 yapar yani. Haftada 1 kez olsa normal 3 anormal mi yani? Ayni seyi yapiyolar teknik olarakYok şu bana çok komik geliyor,kırmızı kurdeleyi gururla takıp bu gece sevişecek diye göbek atıp sonra sanki bu işi uzaylılar yapıyormuş gibi tepkiler.Hey Allah'ım ya.Biz nasıl dünyaya geldik acaba,kimse bunu düşünmüyor.Bu kadar korkmayın,kimse cinsellik yaşadığı için utançtan ölmüyor.Nasıl ki tuvalete gidiyorsunuz,cinsellik de bir ihtiyaç,ulu orta yapmadığınız sürece çekinecek bir şey yok bana kalırsa.Kv'siyle sürekli yaşayan insanlar var mesela,bu durumda onların hiç sevişmemesi lazım,sesten falan rahatsız olup.Bir de hasta bakılan evde draması kasılmış da adamın hastalığı ölümcül bir şey değilmiş zaten sadece yardım ediyorlarmış,kv'de de genç üstelik kendisi bile yapabilir.
Gecenin 1inde ikisinde bi
Banyo keyfi yapayim denmicenegore ki ben buradaki yoruma istinaden yorum yaptim yapmis dusunuda almis siz halen daha neden her dus sevismemi diyorsunuz onu anlamadim
Kadin sevistim catir catir dusumuda aldim diyor sorun nedir
Aynen bacim ben sadece dusuncemi soyledim ben cekingenim bu durumlarda dogru veya yanlis tartisilir ama asiri itici geliyor kv ben gibi ise yapmistir beklerimNeyse bacim zenginin parasi zugurtun cenesi diyelim
Ben kimsenin seyine karismamAynen bacim ben sadece dusuncemi soyledim ben cekingenim bu durumlarda dogru veya yanlis tartisilir ama asiri itici geliyor kv ben gibi ise yapmistir beklerim
Kayinvalide de ben sizin odaya coktan bir tane kamera yerlestirdim der mi? demez.Anne bizim odaya kamera düşünüyorum demelisin