Çok güzel canım iyi günlerde kullanın inşallah çok beğendim ben
hiç eğenmedim hiç hoşuma gitmedi. yatağın üstündeki o ayna ne be komidinleride yastıkalrın yerine koysaydılar bari . pabucumun havacısı hıh
tek kelimeyle süper canım çok beğendim iyi günlerde kullan canım
Kıskanmadımkiiii kıskanmadımkiiiiii:97::97::97:
Çoookkk güzel güle güle kullan Rabbim huzurla sağlıkla kullanmayı nasip etsin. Bende beyaz alırım sanırım:)
Harikaaaa, bayıldımm.yatak başlığındaki oymalar çok şık.taşlarda ayrı bi hava katmış.Tam benim tarzım diyebilirim.taş ayrıntısına dekorasyon giyim her alanda bayılıyorum zaten...Güle güle kullan canım.Fakat evini döşerken farklı bir renkle kombinlemeni öneririm.Mesela mor,kırmızı,lila vs. gibi renk halı ve aksesuarlar olabilir.Tek renk göz yorabilir :)
bende böyle bişe düşünürüm alck olsam
benım tarzım degıl ama ınsallah gule gule kullanırsınız
bana göre ağır bir takım ama güzel yani... güle güle kullanın inşallah
çok güzelmiş güle güle kullanın
belki yazan olmuştur..
oyuncu Berna laçinin yatak odası bu..ya da çok benzeri bilemicem şimdi.geçen gün evini gezdirdi bir programa..
yatak başlığı ve beyaz olması dikkatimi çekmiş ve çok beğenmiştim..
güle güle kullan
çok begendim harika tarzlarıımız birerbir :) bende avangard hastasıyım ama malum avangardlar pahalı oluyor nekadara aldınız acaba ?
teşekkür ederim speedyim
evet siyah beyaz pek moda oldu şu sıralar:)
darısı senin de başına canım,daha güzelleri sizin olsun inşallah...
amin canım ama darısı alacakların başına diyelim
benim 3 ay oldu alalı siyah beyaz benimde:86::86::86:
Çok çok beğendim.Benim istediğim tarzda bir yatak odası.Ay ne güzel ferah ferah. =)
İyi günlerde kullanın inşallah.Ben de fiyatını merak ettim bu arada.Gerçi yazmıyormuşsunuz ama özelden mümkünse bende öğrenebilir miyim? =)
cok gusell gule gule kullan ama fıyatını neden burdan yazmadıgını merak ettım dogrusu cok pahalı anlasılan:44:
belki yazan olmuştur..
oyuncu Berna laçinin yatak odası bu..ya da çok benzeri bilemicem şimdi.geçen gün evini gezdirdi bir programa..
yatak başlığı ve beyaz olması dikkatimi çekmiş ve çok beğenmiştim..
güle güle kullan
acayip hoşuma gitti çok hoş görünüyo ben olsam hiç tereddütsüz alırdımgüle güle kullanın bu arada
bence fena değil...hoş bile hatta...
farklı bir havası var...
güle güle kullan...
fiyat alabilir miyim?
yatak odası olarak, bu peri masallarındaki gibi yatak odası takımı süper fikir olmuş bebikim,mutlu günlerde kullan inşallah
güle güle hayırlı günlerde kullan bayıldım bütün parçalarıyla bambaşka bi güzellik
gerçekten zevkine hayran kaldım
canımmm iyi günlerde kullan inşallah, çok beğendim. Allah huzurunuzu mutluluğunuzu daim etsin inşallah.
hiç eğenmedim hiç hoşuma gitmedi. yatağın üstündeki o ayna ne be komidinleride yastıkalrın yerine koysaydılar bari . pabucumun havacısı hıh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?