Yatak Odası Dekorasyonu Yatak odamız

nasıl buldunuz?

• Ankete Katılan
    146
  • Anket Kapalı .
çok begendim harika tarzlarıımız birerbir :) bende avangard hastasıyım ama malum avangardlar pahalı oluyor nekadara aldınız acaba ?

Çok güzel canım iyi günlerde kullanın inşallah çok beğendim ben

teşekkür ederim canım,amin inşallah....

hiç eğenmedim hiç hoşuma gitmedi. yatağın üstündeki o ayna ne be komidinleride yastıkalrın yerine koysaydılar bari . pabucumun havacısı hıh

özürlümüsün arkadaşım sen?? resimler showroomdan dedim baştan ,algılayamıyorsun galiba okuduğunu...adamlar koymuş yatağın üstüne aynayı ben ne yapayım...ne havası,civası,git işine ya,beğenmediysen beğenmedim de geç,ne bu şiddet bu celal???

tek kelimeyle süper canım çok beğendim iyi günlerde kullan canım

teşekkür ederim canım,daha iyileri sizin olsun..

Kıskanmadımkiiii kıskanmadımkiiiiii:97::97::97:
Çoookkk güzel güle güle kullan Rabbim huzurla sağlıkla kullanmayı nasip etsin. Bende beyaz alırım sanırım:)

çok teşekkür ederim canım..aminn..en önemlisi huzur,sağlık kesinlikle...beyaz ferah ,tavsiye ederim..gerçi daha kullanmadım ama:)

çoook teşekkür ederim canım...zevklerimiz aynıymış demek:)siyah ve kırmızıyla kombinlemeyi düşünüyorum canım...kalın perdeler siyah zaten,kırmızı aksesuarlar kullanmayı düşünüyorum...düşüncende haklısın:) çok teşekkürler...

bende böyle bişe düşünürüm alck olsam

teşekkür ederim Risus
daha iyilerini nasip etsin Allah....

benım tarzım degıl ama ınsallah gule gule kullanırsınız

teşekkür ederim canım...

bana göre ağır bir takım ama güzel yani... güle güle kullanın inşallah

teşekkürler canım...

çok güzelmiş güle güle kullanın

çok teşekkür ederim selencim...

aaa gerçekten mi,görmemiştim ben..netten bakayım bi bakalım bulabilecekmiyim...

çok teşekkür ederim canımm....

çok begendim harika tarzlarıımız birerbir :) bende avangard hastasıyım ama malum avangardlar pahalı oluyor nekadara aldınız acaba ?

teşekkür ederim ececimkx..:)evet dediğin gibi biraz pahalı oluyorlar,bir kaç arkadaş daha sordu yazmak istemedim o yüzden sana da özel mesaj atayım izninle...

Çok çok beğendim.Benim istediğim tarzda bir yatak odası.Ay ne güzel ferah ferah. =)
İyi günlerde kullanın inşallah.Ben de fiyatını merak ettim bu arada.Gerçi yazmıyormuşsunuz ama özelden mümkünse bende öğrenebilir miyim? =)​

Son düzenleme:
cok gusell gule gule kullan ama fıyatını neden burdan yazmadıgını merak ettım dogrusu cok pahalı anlasılan:44:

amin canım ama darısı alacakların başına diyelim
benim 3 ay oldu alalı siyah beyaz benimde :86::86::86:

aa öyle mi canım,sen de güle güle huzurla kullan inşallah o zaman

çok teşekkür ederim canım,daha güzelleri sizin olsun:)

ya fiyatını yazarım sorun değil de bana böyle resim koyup sonrada şu kadara aldım demek tuhaf geliyor o yüzden yazmak istemedim...yazarım özelden....

cok gusell gule gule kullan ama fıyatını neden burdan yazmadıgını merak ettım dogrusu cok pahalı anlasılan:44:

teşekkür ederim arzu...üstte yazdığım sebepten dolayı yazmak istemedim yoksa çok çok pahalı olduğundan değil...bir de ben fiyattan ziyade model olarak görün istediğimden hemde fikir almak amaçlı koydum o nedenle...ama merak eden olursa özelden yazmayı tercih ediyorum....

merak edip baktım netten..berna laçininki buymuş sanırım

aynısı değil ama tarz olarak benziyor....

acayip hoşuma gitti çok hoş görünüyo ben olsam hiç tereddütsüz alırdım güle güle kullanın bu arada

bence fena değil...hoş bile hatta...
farklı bir havası var...
güle güle kullan...
fiyat alabilir miyim?

yatak odası olarak, bu peri masallarındaki gibi yatak odası takımı süper fikir olmuş bebikim,mutlu günlerde kullan inşallah

yatak odası olarak, bu peri masallarındaki gibi yatak odası takımı süper fikir olmuş bebikim,mutlu günlerde kullan inşallah

megimm çok teşekkür ederim canım....beğenmene sevindim..:))
peri masalı gibi ha
aminn canım inşallah....

güle güle hayırlı günlerde kullan bayıldım bütün parçalarıyla bambaşka bi güzellik
gerçekten zevkine hayran kaldım

canımmm iyi günlerde kullan inşallah, çok beğendim. Allah huzurunuzu mutluluğunuzu daim etsin inşallah.

benim merak ettiğim tepkide buydu zaten. illa snein beğendiğini beğenmek zorundamıyım? senin hoşuna gidecek uslubu kullanmak zorunda mıyım ? beğenmedim de beğenmedim allah allah. illa herşeye güzel yorum mu yapıcam öyle mecburıyet mi var. uslubumda seni ilgilendirmez. gayet iyi yazmışım :) o kadar abartılmış ki yorumlar her iyi yorum yapana canım cicim felan allahım yaa :) enteresan yani. beğnemediyseniz zevklerimiz uyuşmuyor de geç . ne kaprisli insansın. hıh :)

süper canım.ama daha almamışsın galiba burası mobilya mağazası.ama alırsan çok güzel.sana onun fiyatını tahminen söliimde bi daha düşün 10000 lira en az :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…