- 4 Şubat 2009
- 1.144
- 64
- 158
benim merak ettiğim tepkide buydu zaten. illa snein beğendiğini beğenmek zorundamıyım? senin hoşuna gidecek uslubu kullanmak zorunda mıyım ? beğenmedim de beğenmedim allah allah. illa herşeye güzel yorum mu yapıcam öyle mecburıyet mi var. uslubumda seni ilgilendirmez. gayet iyi yazmışım :) o kadar abartılmış ki yorumlarher iyi yorum yapana canım cicim felan allahım yaa :) enteresan yani. beğnemediyseniz zevklerimiz uyuşmuyor de geç . ne kaprisli insansın. hıh :)
tatlım gıcıklıktan ziyade tepkisini merak ettim. beğenmediğimi görünce dırdır mı edecek yoksa zevklerımız aynı değil deyıp gecıcek mı ne dıycek dıye baktım. zaten beklediğim oldu alınmış haspam :) bide baktım kim güzel bişey dediyse hepsine teşekkür etmiş. sende bana teşekkür etsene :)
süper canım.ama daha almamışsın galiba burası mobilya mağazası.ama alırsan çok güzel.sana onun fiyatını tahminen söliimde bi daha düşün 10000 lira en az :))
Canim bence cokk guzelll.. Evine geldigindeki fotolari merak ediyorum..
güzel ama classıc avange tarzı ve benim tarzım degil mutluluklar cnm
Canım ben eşyalarını çoook beğendim güle güle kullan:))
Bende bu tarz almak istiyorum aslında ama o zaman salon takımlarını da aynen bu şekilde almam gerekicek evimizde 2+1 old için ayrıca oturma odası yapmak istemiyorum, o zaman da avangart tarzı koltuklarda nasıl hergün otururum diye düşünüyorum:) sen nasıl aldın koltuklarını acaba?
çok güzel masal gibi..şimdiden mutluluklar
ben çok begendim çok güzel ama halını beyazlı düşünme sakın düz siyah shaggy bodeli hafif simli birşey olabilir.. ama siyah olsun bence çok güzel olur
gecenlerde buna benzer bir yatak odası begendim cok hos ya beyaza karsı zaafım var bu aralar hayırlı olsun cnm
çokkkk hoşşşştepede de ayna war galiba çok zevkliii...
çoooook güzel, hem beyaz a hem de avangarde mobilyalara zaafım varçok zevkli bi seçim yapmşsın tatlım, güzel günlerde kullanırsın inşAllah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?