Yatak Odası Dekorasyonu Yatak odamız

nasıl buldunuz?

• Ankete Katılan
    146
  • Anket Kapalı .
tatlım gıcıklıktan ziyade tepkisini merak ettim. beğenmediğimi görünce dırdır mı edecek yoksa zevklerımız aynı değil deyıp gecıcek mı ne dıycek dıye baktım. zaten beklediğim oldu alınmış haspam :) bide baktım kim güzel bişey dediyse hepsine teşekkür etmiş. sende bana teşekkür etsene :)

benim merak ettiğim tepkide buydu zaten. illa snein beğendiğini beğenmek zorundamıyım? senin hoşuna gidecek uslubu kullanmak zorunda mıyım ? beğenmedim de beğenmedim allah allah. illa herşeye güzel yorum mu yapıcam öyle mecburıyet mi var. uslubumda seni ilgilendirmez. gayet iyi yazmışım :) o kadar abartılmış ki yorumlar :27: her iyi yorum yapana canım cicim felan allahım yaa :) enteresan yani. beğnemediyseniz zevklerimiz uyuşmuyor de geç . ne kaprisli insansın. hıh :):64::64:

tatlım gıcıklıktan ziyade tepkisini merak ettim. beğenmediğimi görünce dırdır mı edecek yoksa zevklerımız aynı değil deyıp gecıcek mı ne dıycek dıye baktım. zaten beklediğim oldu alınmış haspam :) bide baktım kim güzel bişey dediyse hepsine teşekkür etmiş. sende bana teşekkür etsene :)

hımm anlıyorum rahatsızlık tavan yapmış...
bir kere sana tavsiyem önceki sayfalara dikkatli bak....beğenmeyip,tarzım değil ama güle güle kullan diyerek gayet medeni şekilde fikrini belirtenlere ne cevap vermişim iyi incele:51:onların mesajlarınada beğendim butonunu kullanıp tek tek teşekkür ettim....

sen benim tepkimi niye merak ettin,ben de onu merak ettim bak şimdi....buraya bunca insan yatak odasının salonunun resmini koyuyor,hangisinin tepkisini merak ettin şimdiye kadar?veya bu insanların hepsi hava için mi koyuyor mesela da benim bunun için koyduğumu düşündün?sen kimsin ki benimle bu şekilde konuşabiliyorsun??sen insan gibi yorum yazsaydın,"beğenmedim bana hitap etmiyor" deyip kestirip atsaydın emin ol sanada teşekkür ederdim yorumundan dolayı ama sen direk saldırdın ve hakaret ettin ve aynı şekilde karşılığını aldın...neden şaşırıyorsun şimdi??:61:
ben olumsuz fikre açık olmasam ankete o şıkkı koymam zaten:)

demek istediğim sorun burda senin beğenip beğenmemen değil direk saldırma ihtiyacı duyman:68:

elbette beğenmek zorunda değil herkes,zevkler farklı olabilir gaaayett doğal ama burda anormal olan bi şey varsa o da senin durup dururken bu şekilde konuma dalıp çemkirmen....

son kez,bir daha konuma yorum yapıp çevre kirliliği yaratmazsan sevinirim....
git içindeki gazı başka yerde boşalt olur mu?

süper canım.ama daha almamışsın galiba burası mobilya mağazası.ama alırsan çok güzel.sana onun fiyatını tahminen söliimde bi daha düşün 10000 lira en az :))

teşekkür ederim glorias...evet resimler showroomdan dediğim gibi ama aldık zaten....

Canım ben eşyalarını çoook beğendim güle güle kullan:))
Bende bu tarz almak istiyorum aslında ama o zaman salon takımlarını da aynen bu şekilde almam gerekicek evimizde 2+1 old için ayrıca oturma odası yapmak istemiyorum, o zaman da avangart tarzı koltuklarda nasıl hergün otururum diye düşünüyorum:) sen nasıl aldın koltuklarını acaba?

ben çok begendim çok güzel ama halını beyazlı düşünme sakın düz siyah shaggy bodeli hafif simli birşey olabilir.. ama siyah olsun bence çok güzel olur

Canim bence cokk guzelll.. Evine geldigindeki fotolari merak ediyorum..:16::16:

teşekkür ederim canım...:)

güzel ama classıc avange tarzı ve benim tarzım degil mutluluklar cnm

teşekkürler matmazel,amin:)
tabiki herkesin zevki,tarzı farklı...güzel dileğin yeter...

Canım ben eşyalarını çoook beğendim güle güle kullan:))
Bende bu tarz almak istiyorum aslında ama o zaman salon takımlarını da aynen bu şekilde almam gerekicek evimizde 2+1 old için ayrıca oturma odası yapmak istemiyorum, o zaman da avangart tarzı koltuklarda nasıl hergün otururum diye düşünüyorum:) sen nasıl aldın koltuklarını acaba?

teşekkür ederim...
bizim salon takımı da avangarde...koltuklarda aynı şekilde ama oturma odamız modern,koltuklar çok rahat..o nedenle salonda değil oturma odasında oturucaz,misafir falan gelince salonu kullanırız..ama sizin oturma odası olmayacaksa o zaman salona daha rahat uzun süre oturulabilecek tarzda koltuklar alın canım...avangarde takımların da koltujları çok rahat olanlar var...bizimkilerde rahat aslında ama gün boyu oturulup yayılıp televizyon izleyebilecek tarzda değiller:) siz yine şık,avangarda uygun ama rahat bişiler alabilirsiniz...mutluluklar...:)

çok güzel masal gibi..şimdiden mutluluklar

pyeso çok teşekkür ederim canım...amin inşallah....

ben çok begendim çok güzel ama halını beyazlı düşünme sakın düz siyah shaggy bodeli hafif simli birşey olabilir.. ama siyah olsun bence çok güzel olur

aslında halıları salon ve yatak odası için siyahlı beyazlı düşünüyoduk ama fikirler değişebiliyor mağazalara gidince:) mesela oturma odasını mavi beyaz düşünüyorken mor beyaz oldu...:)

dediğin gibi siyah simli bişey de olabilir çünkü yatak odasının kalın perdeleri de siyah simli tarz...
önerin ve beğenin için teşekkürler canım...

gecenlerde buna benzer bir yatak odası begendim cok hos ya beyaza karsı zaafım var bu aralar hayırlı olsun cnm

gecenlerde buna benzer bir yatak odası begendim cok hos ya beyaza karsı zaafım var bu aralar hayırlı olsun cnm

teşekkür ederim canım...

ben de beyaz çok seviyorum,ya siyah beyaz ya beyaz düşündük zaten,mobilyalar beyaz olunca perde ve halılarda siyah kullanmaya karar verdik....ama renkli aksesuar falanda düşünüyorum özelikle yatak odasına...

çokkkk hoşşşş :69: tepede de ayna war galiba :9: çok zevkliii...

teşekkür ederim...:))

ben de ne tepesi,ne aynası diyorum:1: tekrar dönüp baktım,yatak başının üstündeki aynayı diyorsun sanırım...canım orası showroom ya işte,koymuşlar her tarafa...:)) normalde biz ayna almadık ama o yatağın üstündeki aynada gözüm kaldı,ne yalan söyliyim
:6:

çoooook güzel, hem beyaz a hem de avangarde mobilyalara zaafım var :16: çok zevkli bi seçim yapmşsın tatlım, güzel günlerde kullanırsın inşAllah....

çok güzel özellikle yatağın başlığı çok hoşuma gitti
tuvalet masan pek tarzım değil ama o da güzel
biz de yakında yatak odamızı alıcaz inş
güle güle kullan :70:

Gülegüle kullan canım. Çok ama çok güzel bayıldım diyebilirim.
Bu takımın markası nedir acaba? :44:

çok beğendim canım güle güle kullan

benim takımımda beyaz

Back
X