• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu Ocwmays'ın Cici Yatak Odası...

Sizce Nasıl?

• Harika!

OY: 33 50,8%
  • Eh İşte

OY: 19 29,2%
  • Tarzım Değil

OY: 13 20,0%

• Ankete Katılan
    65
tatlişkom çok şıkmış yatak odan, güzel günlerde kullanmanı dilerim.. özellikle yatağın çok güzelmiş. buna çok yüksek yatakda alma, modeli bozulmasın bence.. ;)

birde dolapların aynalı olmadığı için boy aynası yok ya hani, çok güzel boy aynaları var, eğer yatak odanda uygun yer varsa bi köşede boy aynası çok şık duracaktır.. mesela şöyle çekmeceli bişey;

$boy ayna.webp

ayy tatlım çok beğendim yaa tam benim tarzım. tuwalet masan çok güzel. güzel günlerde, aşkla kullan işallah :16:

Çok şık çok zarif çok farklı hepsi bir arada:21: iyi günlerde kullan hep mutlu uyuyun burda:21:

tatlişkom çok şıkmış yatak odan, güzel günlerde kullanmanı dilerim.. özellikle yatağın çok güzelmiş. buna çok yüksek yatakda alma, modeli bozulmasın bence.. ;)

sağolun canlarıımm :16:
lemlemim yatagım ona uygun zaten, tabi yükseklik biraz farkedecek ama çok da değil

birde dolapların aynalı olmadığı için boy aynası yok ya hani, çok güzel boy aynaları var, eğer yatak odanda uygun yer varsa bi köşede boy aynası çok şık duracaktır.. mesela şöyle çekmeceli bişey;

Eki Görüntüle 214066

bunu biz de düşündük
hatta nişanlım orda dediki hani gardrobun ön kısmı biraz sade ya
bir tarafında oval ve kenarları taşlı gelecek şekilde ayna olabilir mi dedi
adam yaparız dedi, karraını daha vermedik ama

cok guzel canım gule gule kullan.bende almayı dusunuyorum ne kadara aldın yazarmısın? bende duvarları pudra pembesı ve ısıksız koselerı beyaz dusunuyorum :6:

cok guzel canım gule gule kullan.bende almayı dusunuyorum ne kadara aldın yazarmısın? bende duvarları pudra pembesı ve ısıksız koselerı beyaz dusunuyorum :6:

teşekkür ederim tatlım
pudra rengini ben de salonumda kullanıcam Allah nasip ederse
bizimki bayagı uyguna geldi, peşin 3900 e aldık, Modesa'dan

canım çok güzel:16:
ben çok beğendim:69:
özellikle dolabına bayıldım:17:
güle güle kullan tatlum:71:

Coook kibar, hos bi secim olmus.. Odayi aydinlatacagini düsünüyorum..
Diger mobilyalar da tamam mi ?

Back
X