Yatak Odası Dekorasyonu Yatak odamız

nasıl buldunuz?

• Ankete Katılan
    146
  • Anket Kapalı .
bir bütün olarak halısı perdesi abajuru ile dizayn edildiğinde gayet güzel görünür. Hayal ettimde ferah aydınlık bir oda olacaktır :34:

iyi günlerde kullanın inşallah :nazar:

bunu bi mobilyacıda gördüm çok beğenmiştim söylediğine göre çok beğeniliyormuş hayırlı uğurlu olsun mükemmel:71:

canım çok bayıldım:) rica etsem özelden mesaj atarmısın nerden aldın kaça aldın lütfennn:))

Öncelikle hayırlı olsun benim tarzım ve çok begendim ki benzerini almak isterim , ankara sitelerden alındğını anladık ama ne bir marka ne bir fiyat var , aynısını yaptırdığın içinmi fiyat vermek istemiyorsun ? yani ya çok pahalı bişey bu yada çok ucuz :) 2 aydır kullanıyormuşsun zaten ne bu ısrar :)

Öncelikle hayırlı olsun benim tarzım ve çok begendim ki benzerini almak isterim , ankara sitelerden alındğını anladık ama ne bir marka ne bir fiyat var , aynısını yaptırdığın içinmi fiyat vermek istemiyorsun ? yani ya çok pahalı bişey bu yada çok ucuz :) 2 aydır kullanıyormuşsun zaten ne bu ısrar :)

merhaba teşekkür ederim öncelikle....

şunu düzelteyim ki ben evleneli 1 yılı geçti :)

fiyat vermek istemememin sebebi sizin düşündüğünüz gibi bişey değildi...sadece buraya resim koyup şu kadara aldım demek hoşuma gitmediği için yazmak istemedim...merak eden olursa özelden söylüyordum...

ama çok soran oldu haklısınız yazayım madem...
ha bu arada şu da var,aldığınız herhangi bişeyin fiyatı ( sadece yatak odam için konuşmuyorum,bi kıyafette olabilir ) kimine ucuz gelir kimine pahalı...bu tamamen kişilerin sosyal statüsü ve maddi durumuyla alakalı bir durum...bana ucuz gelen size pahalı gelebilir ya da bana pahalı gelen size ucuz gelebilir....:)

Ankara Siteler Grand Oymaklar Mobilya'dan aldım geçen sene....fiyatı da 9800 liraydı...

bahsettiğim mobilyacıya internetten ismini yazarsanız ulaşırsınız...internet sitesinde de zaten fotoğrafları mevcut,yatak odaları kısmına girince ilk bizimki çıkıyor...aynısını yaptırmadım direk mağazasından alındı...yaptırmış olsam yaptırdım derim emin olabilirsiniz ;) o tür gocuntularım komplekslerim yok...hatta isterseniz mağazaya gidip benim ve eşimin ismini verebilirsiniz,tanır kendisi :)

size de mutluluklar dilerim şimdiden....

ha bu arada yaptırınca noluyor ki :) yaptırmak ayıp bişey mi,beğendiği mobilyayı yaptıran bir sürü insan var onları da küçümsemiş gibi oluyorsunuz...sanki yaptırmak utanılacak bişey de ,ben yaptırmışımda bunu kompleks yapıp yazamamışım gibi konuşmuşsunuz...neyse bahsettiğim siteye girin bakın,isterseniz link de verebilirim,mağazanın adresini,yetkili kişinin ismini vs :))

Back
X