Yatak Odama bakın

canım sondaki sade ve şık ...fonları bu pembeden mi olsun? bir de perdeyi krem mi bembeyaz mı olmalı?yatak örtüsü krem olcak mesela senin beğendiğinden

canım sondaki sade ve şık ...fonları bu pembeden mi olsun? bir de perdeyi krem mi bembeyaz mı olmalı?yatak örtüsü krem olcak mesela senin beğendiğinden

özel mesaj kutun dolmuş canım ,son mesajına cevap veremedim burdan yazayım ,sondakinden yaptır madem fonların yatak örtünle hemen hemen aynı renk olsun ,pembe olmasın tabi ,örtün krem olacaksa ,o da krem olsun ,tül perden de kırık beyaz olsun saf beyaz çok çiğ duruyor ..

halın illa çiçekli mi olsun istiyorsun canım ,padişah takiler daha kötüydü ,o zaman ziynet exclusive de kendinden kabartmalı olan düz renkler var ,onları da beğendim ben ,moda seriside güzel ,şöyle de yapabilrsin ,kaşmir modern serisinden söylediklerimi antreye ,antre için söylediğimi de oturma odana düşünebilirsin ..

güle güle kullan hatıceim çok değişik bi takımdaha önce hiç görmemiştm
bende aldm yatak odamı ve diğer eşyalarımı güle güle kullanalım cnm

güle güle kullan hatıceim çok değişik bi takımdaha önce hiç görmemiştm
bende aldm yatak odamı ve diğer eşyalarımı güle güle kullanalım cnm

amin canım.. yatak odamı kurduk çok şık ve kullanışlı... seninkileri de çok meak ediyorum

Çok güzel canım mobilyanın rengine modeline bayıldımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…