Bir yatak meselesi

Siz olsanız iade eder misiniz?

• Evet iade ederim. Bu kadar da indirim olmaz.

OY: 47 92,2%
  • Hayır razı olur kullanırım.

OY: 4 7,8%

• Ankete Katılan
    51
Meşhur satış sitelerinden birinden yatak aldık. Biz aldığımızda yatak 16 bin küsürdü yatağın kendi sitesinde de aynı fiyattı. Biz aldık yatak geldi ertesi gün yatak 5700 TL indirime girdi ya indirim indirim anlarım bin lira olur iki bin lira olur hadi 3 bin indirim olsun yine anlarım 5700 TL indirim mi olur eşim iade etmeyi düşünüyor diyor bu kadar da kazıklanmaz bir insan 😂ben de o kadar gelmiş boşver iade etme kullanalım diyorum karışık bir durum yorumları bekliyorum.
Ben olsam iade ederim, çünkü indirim az değil..

Meşhur satış sitelerinden birinden yatak aldık. Biz aldığımızda yatak 16 bin küsürdü yatağın kendi sitesinde de aynı fiyattı. Biz aldık yatak geldi ertesi gün yatak 5700 TL indirime girdi ya indirim indirim anlarım bin lira olur iki bin lira olur hadi 3 bin indirim olsun yine anlarım 5700 TL indirim mi olur eşim iade etmeyi düşünüyor diyor bu kadar da kazıklanmaz bir insan 😂ben de o kadar gelmiş boşver iade etme kullanalım diyorum karışık bir durum yorumları bekliyorum.
Bu kadar indirim yapıldığına göre demekki ederi 16 bin TL değil.
Direkt para iade yapıyorlar mı?
Bu durum benim kafamı karıştırırdı şahsen farklı markalara bakardım.

İade durumunu yenisini almak şartıyla yapacaklarsa; ben de yatağı kullanmadıysam aldığımı iade edip indirimli fiyatı üzerinden almayı tercih ederdim.5700 TL'lik kayıp yazık,ne gerek var.

İade edin alıyorlarsa ben trendyolda bile bazen kargo gelmeden 200-300 ındırıme giriyor yeniden alıp geleni geri gönderiyorum .
Eşim bazen 200-300 ıcın benı uğraştırıyorsun diyor ama olsundu zaten kargolar yolunun ustu ayrıyeten bi zahmete girmiyorsun yazık yoldan toplamıyoruz diyip iade ettiriyorum .

Bu kadar indirim yapıldığına göre demekki ederi 16 bin TL değil.
Direkt para iade yapıyorlar mı?
Bu durum benim kafamı karıştırırdı şahsen farklı markalara bakardım.

İade durumunu yenisini almak şartıyla yapacaklarsa; ben de yatağı kullanmadıysam aldığımı iade edip indirimli fiyatı üzerinden almayı tercih ederdim.5700 TL'lik kayıp yazık,ne gerek var.
Evet para iadesi var ben de böyle düşündüm açıkçası

Aldığınız yatağı kullanın.
İndirimliyi de satıb alın.
Aynı kodlu aynı ürün aynı satıcı değil mi zaten? Yeni gelen yatağı pahalı satın aldığınız ürünün iade koduyla iade edin.

İade edın az para değil.

Back
X