- 20 Ekim 2009
- 7.550
- 11.341
- 823
- Konu Sahibi Niloyatospikk
Vallahi hiç uğraşamam. Yatak içime sindiyse, kusuru vs yoksa benimdir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arada satış sitesi olmasa firmanın kendi sitesinden almış olsaydık aradaki farkı iade ederdik dedilerEşin haklı. Bu kadar indirim çok.
Bırak eşin uğraşsın o zaman.
Yada müşteri temsilcisini arayın belki indirim tutarını iade ederler,yada ne bileyim o tutar kadar kupon falan verirler.
Kapıdan gelip alacaklar sadece sarması var işte onların gibi paket yapamayız rulo şeklinde bir hurçta geldi yatakVallahi hiç uğraşamam. Yatak içime sindiyse, kusuru vs yoksa benimdir.
YatsanBen olsam iade ederdim,markası nedir acaba
Nett iade ederdimMeşhur satış sitelerinden birinden yatak aldık. Biz aldığımızda yatak 16 bin küsürdü yatağın kendi sitesinde de aynı fiyattı. Biz aldık yatak geldi ertesi gün yatak 5700 TL indirime girdi ya indirim indirim anlarım bin lira olur iki bin lira olur hadi 3 bin indirim olsun yine anlarım 5700 TL indirim mi olur eşim iade etmeyi düşünüyor diyor bu kadar da kazıklanmaz bir insanben de o kadar gelmiş boşver iade etme kullanalım diyorum karışık bir durum yorumları bekliyorum.
Ben de bugün bu kanıya vardım iade edelim mi bir daha böyle şey yapmazlar belki dedim ama bi 10 gün gibi bir süre beklemesi var o da saçmaca bir durumiade edilmeli tabii ki böyle haksızlıklara sessiz kalındığı takdir de 5700 yarın size, bize 8700 olarak dönecektir. Satış yeri uğraşmak zorunda kalsın ki ahlaksızlıktan vazgeçsin. O paraya ihtiyacım olmasa bile iade ederim. İnat
Biz müşteri temsilcisi ile konuştuk iade kabul ediyorlar hijyen derken? Bu yatağı başkasına satmayacaklar içerisindeki yay mı nedir onları alıp yeniden üretim oluyormuş yani bu yatak çöp olacak onlar içinBaktım şimdi çoğu firma ürün açılmadıysa iade alıyormuş. Doğru olan da bu bence, hijyen önemli.
Bence de az buz rakam değil sokaktan toplanmıyor kimsenim parası.Eşim uğraşır enayi yerine koyduramam kendimi diyor bu kadar da indirim olmaz diyor
Kötü olmuş yaArada satış sitesi olmasa firmanın kendi sitesinden almış olsaydık aradaki farkı iade ederdik dediler
Yuh öyle indirim mi olur. Ben direk iade talep ederim kusura bakmasınlar.Meşhur satış sitelerinden birinden yatak aldık. Biz aldığımızda yatak 16 bin küsürdü yatağın kendi sitesinde de aynı fiyattı. Biz aldık yatak geldi ertesi gün yatak 5700 TL indirime girdi ya indirim indirim anlarım bin lira olur iki bin lira olur hadi 3 bin indirim olsun yine anlarım 5700 TL indirim mi olur eşim iade etmeyi düşünüyor diyor bu kadar da kazıklanmaz bir insanben de o kadar gelmiş boşver iade etme kullanalım diyorum karışık bir durum yorumları bekliyorum.