• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odama bakın

canım nasıl aksesuarlar kullanmalıyım?

komodinlerin üzerine abajur filan koyma çok demode artık ,iki resim çerçevesi ve düğün fotoları olabilir ,dekoratif bir kutu aynalı konsolun önüne ,ve parfümlerini koyabilirsin ,yatak örtünü english home dan seçmeni tavsiye ederim %50 indirim var bu ara ,country tarzı hoş örtüler var ,yatak odan büyük ise birde yuvarlak bir puf alabilir ayna önüne koyabilirsin ,üzerine bir koltuk şalı atarsın şık durur..
netten puf modellerine bakıp koltuk döşemecide yaptırabilirsin ,çok çok ucuza geliyor .kumaşını da kendin seçiyorsun üstelik ,bak bir iki model var aşağıda örnek olsun ..

$büyük-beyaz-yuvarlak-modern-puf-modeli.webp $143_buyuk_zoom.webp

$Mobilya_2536748.webp $pordo-yuvarlak-zımba-detaylı-kadife-puf-modeli.webp

öyle mi dersin ..vallah canım küçük yerdeyim hiiç denecek kadar az seçeneğim vardı .bu model hem daha modern hem de dolabı falan güzel ve fiyatı uygundu.sade ve beyaz istedim inanki yoktu.hem bu renk de model de 2013 modelmiş.ilerde soğur muyum bilemem ama :31:

Bu renkten bir kaç ay önce evlenen kuzenimde kullandı yatak odasında ve ben görür görmez hayran kalmıştım, ilk kez gördüğüm bir renkti ve mobilyaları ile çok iyi duruyordu. Farklı olmak iyidir ve önemli olan senin içine sinmesi :65: Ayıp olmazsa ne kadar aldınız mobilyanızı.?

komodinlerin üzerine abajur filan koyma çok demode artık ,iki resim çerçevesi ve düğün fotoları olabilir ,dekoratif bir kutu aynalı konsolun önüne ,ve parfümlerini koyabilirsin ,yatak örtünü english home dan seçmeni tavsiye ederim %50 indirim var bu ara ,country tarzı hoş örtüler var ,yatak odan büyük ise birde yuvarlak bir puf alabilir ayna önüne koyabilirsin ,üzerine bir koltuk şalı atarsın şık durur..
netten puf modellerine bakıp koltuk döşemecide yaptırabilirsin ,çok çok ucuza geliyor .kumaşını da kendin seçiyorsun üstelik ,bak bir iki model var aşağıda örnek olsun ..

Eki Görüntüle 779048 Eki Görüntüle 779049

Eki Görüntüle 779050 Eki Görüntüle 779051

Döşemeci senin örnek olarak koyduğun büyüklükteki bir pufu ve yaklaşık 1.50 metre uzunluğunda olanı ne kadar yapar ortalama olarak, ben pahalı olacağını düşünürdüm :83:

Son düzenleme:
Bu renkten bir kaç ay önce evlenen kuzenimde kullandı yatak odasında ve ben görür görmez hayran kalmıştım, ilk kez gördüğüm bir renkti ve mobilyaları ile çok iyi duruyordu. Farklı olmak iyidir ve önemli olan senin içine sinmesi :65: Ayıp olmazsa ne kadar aldınız mobilyanızı.?

ayy çok sevindim :16:canım bu takım yatak+baza 2.500,00 TL 'ye aldık.inegölden yaptırılıp getirilecek.dün sordum bazası kalmış bir tek..fiyatı çok uygun benzerini yakından gördüm gayet kaliteli duruyordu.

Eki Görüntüle 779048 Eki Görüntüle 779049

Eki Görüntüle 779050 Eki Görüntüle 779051

waww çok şıklar canım.benim çeyizimden bir tane kurdele nakışı yatak örtüm var bu nasıl olur acaba?

Eklentiler

• $asset.webp
    $asset.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 186
Son düzenleme:
Döşemeci senin örnek olarak koyduğun büyüklükteki bir pufu ve yaklaşık 1.50 metre uzunluğunda olanı ne kadar yapar ortalama olarak, ben pahalı olacağını düşünürdüm :83:

yaşadığın yere bağlı ,mahalle arası bir döşemeci ucuza yapar ,ben banch aldım bit pazarından ,maskoda yapılıyor ,1 metre uzunluğunda sandıklı üstelik ,140 tl ye aldım ,orada küçük puflar 100 ,salon gibi büyük ortamlarada kullanılacak türde dediğiniz gibi 1,5 metre civarı olanlar ( kumaşı kadife ve avangard tarzdaydı ,taşlı filan) onlarda 350 tl idi ,
benim banch im resimdekinin aynısı rengi farklı

$avangarde_sabit_puf_120x40.webp

bir de birşey merak ediyorum kızlar uyku setlerini nasıl kullanıyorsunuz? yani sadece bir uyku seti olsa yatak üzerinde nasıl olur? mesela böyle bir uyku setim de var

Eklentiler

• $sleepwell-uyku-set-gulcicek2.webp
    $sleepwell-uyku-set-gulcicek2.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 231
waww çok şıklar canım.benim çeyizimden bir tane kurdele nakışı yatak örtüm var bu nasıl olur acaba?

olmaz canım bu ,yatak odan spor tarzda ,buna düz renk desensiz yatak örtüsü gider ,yoksa dedim ya yatak odan her daim dağınık gibi durur..mesela şöyle şeyler olabilir ..
$125.webp $4188dd99-ef98-4f92-ae29-4ed6ad62b51c.webp

$yatakOrtusu_Country.webp $Yataş-Gul-Desenli-Yatak-Ortusu-Model.webp

$Yataş-Modern-Yatak-Ortusu-Tasarim.webp

bu arada makyaj masasının içi gizli bölmeli yani parümleri falan oraya koyarım.bir de biri küçük diğeri orta boy iki tane küçük sandığım var onları yatak odasında kullansam mı? bunlara benziyor ama dantelli falan değil sade krem rengi

Eklentiler

• $FRANSIZ-DANTELLI-TULLU-CEYIZ-SANDIK-TAKIMI-OZEL__72430038_0.webp
    $FRANSIZ-DANTELLI-TULLU-CEYIZ-SANDIK-TAKIMI-OZEL__72430038_0.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 195
olmaz canım bu ,yatak odan spor tarzda ,buna düz renk desensiz yatak örtüsü gider ,yoksa dedim ya yatak odan her daim dağınık gibi durur..mesela şöyle şeyler olabilir ..

canım bunlar çok şıklar gerçekten.online alışveriş siteleri var mıdır? hamile olduğum için merkeze gidemiyorum 1 saatten fazla sürüyor.engilish home internet sitesi var ordan da öner istersen bakayım...ama bunlar harika :nazar:

kızlarrr hadi yorum yapın lütfeen :34:

perdede de karasızım.desenini neye göre seçiyorsunuz mesela? yere kadar uzun perde mi petek üstü mü olmalı acaba? renk ?

yaşadığın yere bağlı ,mahalle arası bir döşemeci ucuza yapar ,ben banch aldım bit pazarından ,maskoda yapılıyor ,1 metre uzunluğunda sandıklı üstelik ,140 tl ye aldım ,orada küçük puflar 100 ,salon gibi büyük ortamlarada kullanılacak türde dediğiniz gibi 1,5 metre civarı olanlar ( kumaşı kadife ve avangard tarzdaydı ,taşlı filan) onlarda 350 tl idi ,
benim banch im resimdekinin aynısı rengi farklı

Eki Görüntüle 779062

Gerçekten iyimiş ve fikirse daha bir iyi teşekkür ederim kesinlikle aklımda olcak :8: Güle güle kullanın çok şık olmuş :71:

ayy çok sevindim :16:canım bu takım yatak+baza 2.500,00 TL 'ye aldık.inegölden yaptırılıp getirilecek.dün sordum bazası kalmış bir tek..fiyatı çok uygun benzerini yakından gördüm gayet kaliteli duruyordu.

Süper, ben uygun fiyata aldığını okuyana kadar inanki çok pahalı bir ürün olduğunu düşünmüştüm. Çok zengin gösteriyor. İyi günlerde kullanın inşallah :69:

Süper, ben uygun fiyata aldığını okuyana kadar inanki çok pahalı bir ürün olduğunu düşünmüştüm. Çok zengin gösteriyor. İyi günlerde kullanın inşallah :69:

evet canım bir mobilya sitesi var meşhur onun sitesine 3.500 peşin fiyatı.tabiki yatak yok bazayı bilemiyorum da

bak canım bunların hepsi english home ,bu model 300 tl den 150 tl ye düşmüş
$274bdf18-f798-40b7-9f24-73079b8360a6.webp

bu ikisi 89 tl bunlarda yine indirimli fiyatları 180 tl normal fiyatı

$747b97bd-b416-4793-843a-a1441aadf123.webp$d011622e-a7a8-4075-b9a3-f86971370c58.webp

bu da 104 tl 210 tl den düşmüş

$0ae076ca-8cba-472e-89c7-0ab8c1cef32c.webp

bunların içine güzel birer uygun nevresim takımı ile kombin yaparak ,mağazalardaki teşhir yatağı gibi dizayn edebilirsin ,acayip tarz durur..

bak canım bunların hepsi english home ,bu model 300 tl den 150 tl ye düşmüş
Eki Görüntüle 779118

bu ikisi 89 tl bunlarda yine indirimli fiyatları 180 tl normal fiyatı

Eki Görüntüle 779119 Eki Görüntüle 779120

bu da 104 tl 210 tl den düşmüş

Eki Görüntüle 779121

bunların içine güzel birer uygun nevresim takımı ile kombin yaparak ,mağazalardaki teşhir yatağı gibi dizayn edebilirsin ,acayip tarz durur..

canım ilki daha güzel sanki .kremi var bir de beji...hangisi daha iyi durur? yatak odam cappuccino rengi

kızlarrr hadi yorum yapın lütfeen :34:

perdede de karasızım.desenini neye göre seçiyorsunuz mesela? yere kadar uzun perde mi petek üstü mü olmalı acaba? renk ?

petek üstü perde kalmadı artık canım ,uzun olmalı ,çok zengin duruyor ,
bir iki örnek resim paylaşayım bak bakalım hangisi güzel duruyor kararını ver..

ben en çok bunu beğendim
$19.webp

kruvaze de hoş olur ,ama fonlarında tülden olacak resimdeki gibi
$images.webp

Eki Görüntüle 779184

yada böyle sade renk fonlar yanlardan tutturulacak ..
$YATAK-ODASI-PERDE-GORSEL-1.webp

canım ilki daha güzel sanki .kremi var bir de beji...hangisi daha iyi durur? yatak odam cappuccino rengi

kremi daha güzel ,ben bejden alıntı yaptım ama onu da gördüm ,mobilyanın rengine daha uyar ,daha açar gibi geldi ..diğerleirinden birinide günlük olarak kullanabilirsin ..ucuzken al ben 2 tane aldım ..

Gule gule kullan takımını cnm..cok güzelmis:34:
Krem rengi örtüde şık olur yatağa

Bu arada hamileymissinde çok sevindim
Allahım sağlıkla tamamına erdirsin:16:

Gule gule kullan takımını cnm..cok güzelmis:34:
Krem rengi örtüde şık olur yatağa

Bu arada hamileymissinde çok sevindim
Allahım sağlıkla tamamına erdirsin:16:

çook teşekkür ederim canım..
1 yıla yakındır evliyim ama tayin sıkıntımız oldu bizi bu kadar beklettiler...işte ev tuttuk eşyaya geldi sıra..kk daki güzel kadınlarımızın zevkine hep güvenmişimdir.bir de burda herkes birbirine çok dürüst ,çok yardımsever...o yüzden yardım alayım dedim.:16:

Back
X