• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odama bakın

petek üstü perde kalmadı artık canım ,uzun olmalı ,çok zengin duruyor ,
bir iki örnek resim paylaşayım bak bakalım hangisi güzel duruyor kararını ver..

ben en çok bunu beğendim
Eki Görüntüle 779182

kruvaze de hoş olur ,ama fonlarında tülden olacak resimdeki gibi
Eki Görüntüle 779183

Eki Görüntüle 779184

yada böyle sade renk fonlar yanlardan tutturulacak ..
Eki Görüntüle 779185

canım sondaki sade ve şık ...fonları bu pembeden mi olsun? bir de perdeyi krem mi bembeyaz mı olmalı?yatak ört:34:üsü krem olcak mesela senin beğendiğinden

canım sondaki sade ve şık ...fonları bu pembeden mi olsun? bir de perdeyi krem mi bembeyaz mı olmalı?yatak ört:34:üsü krem olcak mesela senin beğendiğinden

özel mesaj kutun dolmuş canım ,son mesajına cevap veremedim burdan yazayım ,sondakinden yaptır madem fonların yatak örtünle hemen hemen aynı renk olsun ,pembe olmasın tabi ,örtün krem olacaksa ,o da krem olsun ,tül perden de kırık beyaz olsun saf beyaz çok çiğ duruyor ..

halın illa çiçekli mi olsun istiyorsun canım ,padişah takiler daha kötüydü ,o zaman ziynet exclusive de kendinden kabartmalı olan düz renkler var ,onları da beğendim ben ,moda seriside güzel ,şöyle de yapabilrsin ,kaşmir modern serisinden söylediklerimi antreye ,antre için söylediğimi de oturma odana düşünebilirsin ..

güle güle kullan hatıceim çok değişik bi takımdaha önce hiç görmemiştm
bende aldm yatak odamı ve diğer eşyalarımı güle güle kullanalım cnm;)

güle güle kullan hatıceim çok değişik bi takımdaha önce hiç görmemiştm
bende aldm yatak odamı ve diğer eşyalarımı güle güle kullanalım cnm;)

amin canım.. yatak odamı kurduk çok şık ve kullanışlı... seninkileri de çok meak ediyorum :34:

Back
X